| بهترین های شل سیلوراستاین | |
|
+8مهران عبدالهی ashk مرتضی آشتیانی فرهاد رمضانی mehrnoosh فرشته بیژنی Noshin سارا رستمیان 12 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:45 pm | |
| اگر يك تكه ديگر از «پاي» بخورم مي ميرم. اگر يك تكه از پاي نخورم مي ميرم. حالاكه قرار است بميرم بهتره يك تكه بخورم بعد بميرم. هام ... م ... قورت ... خداحافظ |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:48 pm | |
| يك در قديمي چند بار محكم بسته مي شود؟ بستگي دارد كه چقدر محكم آنرا به هم بزنيم. يك نان بين چند نفر قسمت مي شود؟ بستگي دارد كه تكه هاي آنرا چه اندازه ببريم. در يك روز چقدر خوبي وجود دارد؟ بستگي دارد كه چقدر خوب زندگي كنيم. از يك دوست خوب چقدر محبت مي بينيم؟ بستگي دارد كه چقدر به او محبت كنيم. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:49 pm | |
| ماشين مشق و تكاليف بهترين دستگاهي است كه ساخته شده. مشق ات را بگذار تو و يك سكه بيانداز. دگمه را بزن و در ده ثانيه، مشق تو بيرون مي آيد تميز و حل شده. بفرما: «نه به علاوه چهار مي شود چند؟ جواب هست سه» سه؟ اي واي ... مثل اينكه ماشين انقدرها هم كامل نيست. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:50 pm | |
| مادربزرگ يك تاب برام فرستاد خداي مهربان باد فرستاد حالا من دلم مي خواهد تاب بخورم چه كسي بايد درخت را تكان دهد؟ |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:51 pm | |
| يادم است كه جوراب هايم را پوشيدم، يادم است كه كفش هايم را پايم كردم، يادم است كه كراواتم را زدم، همان كراوات خوشگل آبي و ارغواني ام را، يادم است كتم را پوشيدم تا در مهماني حسابي شيك و مرتب باشم. اما باز احساس مي كنم چيزي است كه شايد از قلم افتاده. چيه؟ آن چيز چيه؟ |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:52 pm | |
| او مي خواست پيانو بزند اما دستاش به شستي نمي رسيد آخر سر وقتي رسيد پاهاش به زمين نمي رسيد. وقتي پاهاش به زمين دستاش به شستي رسيد، ديگه نمي خواست اين پيانوي قديمي را بزند. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:55 pm | |
| در تمام سالهائي كه سايه ام با من بود اصلا نشسته بودمش فكر كردم حتما ديگر خيلي كثيف شده. اين است كه امروز از روي ديواري كه رويش افتاده بود كندم اش و انداختم توي لگن با لباسهاي ديگر پودر و صابون زدم به آن ساعتها خيس اش كردم شستم و چلاندمش انداختم روي طناب خشك شود چه كسي فكرش را مي كرد كه سايه ام آب برود. حالا سايه من خيلي كوچكتر از خودم شده. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:57 pm | |
| كاپيتان هوك بايد يادش باشه پاهايش را نخارونه انگشت توي دماغش نكنه. كاپيتان هوك بايد مواظب باشه وقتي مي خواد با آدم ها دست بده. كاپيتان هوك بايد احتياط كند وقتي قوطي كنسرو باز مي كنه يا بازي مي كنه، چاي مي ريزه كتاباشو ورق مي زنه. چقدر خوب شد خيلي ها كاپيتان هوك نشدن. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:58 pm | |
| خدا به ما انگشت داده – مامان مي گه «با چنگال بخور» خدا به ما صدا داده – مامان مي گه « داد نزن» مامان مي گه «كلم بخور، هويج بخور، سبزي بخور» اما خدا به ما بستني لذيد داده. خدا به ما انگشت داده – مامان مي گه « از دستمال استفاده كني.» خدا توي خيابان گودال هاي پر آب داده – مامان مي گه «شلپ شلپ نكن» مامان مي گه «سرو صدا نكنيد باباتون خوابيده» اما خدا به ما قوطي حلبي داده كه بازي كنيم. خدا به ما انگشت داده – مامان مي گه « دستكش دستت كن» خدا به ما باران داده – مامان مي گه «بيا خيس نشي» مامان مي گه « مواظب باش، نزديك نشو به اون سگاي خوشگل و بيگانه كه خدا به ما داده خدا به ما انگشت داده – مامان مي گه «برو بشور دستاتو» اما خدا به ما سطل زغال داده بدن كثيف داده. حالا درسته كه من خيلي باهوش نيستم اما اين را مي دانم بين اين دو حق با مامان نيست. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:58 pm | |
| مي گويند « فكر تازه اي بكن ببين چه بازار خوبي داره» من چتري درست كردم از كاغذ اما كسي نخريد. آدامسي ساختم كه دوباره بشود استفاده كرد كسي آن را نخريد. بستني خردلي درست كردم هيچكس آن را نچشيد حالا قايقي ساخته ام با آب رويي در ته آن اين ديگر چيزي است كه همه احتياج دارند چون اگر آب بريزد توي قايق درپوش آن را بردار تا خالي شود |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:59 pm | |
| همه مي دانند كه شاخ گوزن ايستاده چه جاي خوبي است براي آويختن رخت شسته، ارزان است و سريع خشك مي شود اما راستش را بخواهيد خيلي از لباس ها را با اين روش از دست دادم. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 12:59 pm | |
| مي خواهي هيپنوتيزم بشي؟ تو چشام خيره شو، عميق. حالا سرت گيج مي ره، داري كم كم كم كم به خواب عميق مي ري حالا تحت قدرت مني. خب حالا تا نيم ساعت حياط را جارو كن. كفشامو واكس بزن. لباسامو بشور. مشقامو بنويس، پشتمو بخارون برام كيك بزرگي درست كن. حالا يواش يواش چشماتو واكن ديدي هيپنوتيزم شدن چه لذتي داره؟ |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:02 pm | |
| چرا بعضي از صبح ها لباس هاي آدم اندازه اش نيست؟ شلوار انقدر كوتاهه نمي شه خم شد يا كه نشست. آستين ها خيلي درازه كلاه خيلي تنگه؟ چرا بعضي از صبح ها لباس هاي آدم اندازه اش نيست؟ |
|
| |
فرشته بیژنی ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1705 سن : 41 آدرس : Sweden.Stockholm از ایشان سپاسگزاری شده : 484 امتیاز : 63989 Registration date : 2008-10-26
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:02 pm | |
| - sunny نوشته است:
مي خواهي هيپنوتيزم بشي؟ تو چشام خيره شو، عميق. حالا سرت گيج مي ره، داري كم كم كم كم به خواب عميق مي ري حالا تحت قدرت مني. خب حالا تا نيم ساعت حياط را جارو كن. كفشامو واكس بزن. لباسامو بشور. مشقامو بنويس، پشتمو بخارون برام كيك بزرگي درست كن. حالا يواش يواش چشماتو واكن ديدي هيپنوتيزم شدن چه لذتي داره؟ جالب بود | |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:06 pm | |
| واه چقدر گرمه خنك نمي شم يك عالمه نوشابه خوردم بايد كفشامو در بيارم توي سايه بشينم. واه چقدر گرمه پيراهنم به پشتم چسبيده عرق از چونه ام مي آد پائين بايد لباسامو دربيارم و لخت بشينم. واه چقدر گرمه پنكه را امتحان كردم استخر و بستني را امتحان كردم بايد پوستم را بكنم و با استخوانهايم بشينم واه بازم گرمه! |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:09 pm | |
| باب كت و شلوار صد دلاري خريد اما پولش براي لباس زير نماند گفت: اگر بيرون آدم خوب باشه كسي نمي تونه بگه اون زير چيه؟ جك لباس زير صد دلاري خريد و كت و شلوار پاره پوره اش را روي آن پوشيد گفت: مهم نيست مردم چه مي بينند من مي دونم اين زير چه پوشيده ام. تام يك فلوت خريد، يك جعبه مداد روغني كمي نان كمي پنير و يك گلابي زرد و خوشمزه درباره كت و شلوار و لباس زير هم راستش را بخواهيد زياد اهميتي نمي دهد. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:10 pm | |
| هيشكي منو دوس نداره، هيشكي به من توجه نمي كنه، هيشكي به من ميوه نمي ده، هيشكي شيرين و نوشابه تعارف نمي كنه، هيشكي به جوك هام گوش نمي ده، نمي خنده، هيشكي تو دعوا به كمكم نمي آد، هيشكي دلش برام تنگ نمي شه، هيشكي برام گريه نمي كنه هيشكي نمي دونه چه آدم جالبي ام حالا اگه از من بپرسي بهترين دوستت كيه فورا مي گم هيشكي. اما ديشب حسابي ترسيدم بيدار شدم ديدم هيشكي دور و برم نيس. صداش زدم دستمو به طرفش دراز كردم به همانجايي كه هميشه بود همه جاي خونه رو، همه گوشه هاشو دنبالش گشتم اما هرجا كسي رو ديدم. انقدر گشتم كه خسته شدم. حالا ديگه نزديك صبحه حتم دارم كه ديگه هيشكي رفته |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:11 pm | |
| هيك ... هيك ... هيك ... مي خواهي فوري از شر سكسكه خلاص شوي؟ زبانت را در بيار، لبت راگاز بگير، نفست را نگه دار، كمرت را تكان بده پاي چپت را ببر عقب، حالا لگد بزن ديگه تمام شد، خوب سكسه رفت؟ هيك ... خوب پس ... |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:11 pm | |
| ايستادن احمقانه است چهار دست و پا راه رفتن خجالت دارد. ورجه و ورجه رفتن كار بي عقل هاست. قدم زدن كه بدتر است. جهيدن فايده اي ندارد. پريدن خسته كننده است. نشستن معنايي ندارد. تكيه دادن حوصله آدم را سر مي برد. دويدن مزخرف است. دو و ميداني كار ديوانه هاست. بهتره بروم بالا و دوباره بخوابم. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:12 pm | |
| چه باد عجيبي وزيد امروز زوزه كشان، سوت زنان، ناله كنان مثل پيرزن نگران، نق زنان، غرغركنان چه باد عجيبي وزيد امروز، خنك و صاف از آسماني خاكستري كلاهم را نبرد اما سرم را برد چه باد عجيبي وزيد امروز. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:13 pm | |
| گولوي پرنده پا ندارد نه مي تواند توي خيابان راه برود نه مي تواند روي درختان لانه بسازد و نه مي تواند جائي بنشيند و استراحتي بكند. هميشه گريه كنان از ميان آسمان پر از رعد و برق پرواز مي كند و در آسمان تخم مي گذارد و دعا مي كند كه آنها سالم به زمين بيافتند. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد فبراير 28, 2010 1:15 pm | |
| بعضي ها ناخن هايشان را مانيكور مي زنند بعضي خوب كوتاهش مي كنند بعضي ها سوهان مي زنند اما من همه شان را كاملا مي جوم. درسته عادت خيلي بديه اما قبل از اين كه ملامتم كنيد يادتان نرود كه تا حال حتي يك نفر را هم با ناخن خراش نداده ام. |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الإثنين مارس 01, 2010 5:35 am | |
| خدايا
براي سال نو
ازت شيريني مي خوام
با يه لباس قشنگ
يه عروسك گنده
و اگه ممكنه "يه ذره عشق"،
حتي اگه فقط،
يه ذره كوچولو مونده باشه!
|
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الإثنين مارس 29, 2010 7:12 am | |
| فصلی در پی فصلی دیگر
چه زیباست!
در هوای مطبوع ، احساس شعف میکنم
اما بادی می وزد ،از جانب فردا
که مرا میخواند .
جز این چاره ای نیست که فصلی دیگر را پذیرا شوم.
آه! در شیکاگو باد می وزد
در مین برف میبارد
وجزایر جنوب گرمند و آفتابی.
می خواهم تنفس زمین را احساس کنم
و باران را
و طعم شیرین تر از عسل را.
نپرس کجا می روم
یا چه مدت در دور دست می مانم
نخواه که بیهوده برایت دلیل بتراشم
همیشه به فکر تو خواهم بود،به مانند تابستان گرم
وشاید روزی
که قلبم فصلی دیگر را بجوید
باز گردم.
در شیکاگو باد می وزد
در مین برف می بارد
و باران را
و طعمی شیرین تر از عسل را.
تو نه با بیانت مرا آزردی
ونه با رفتارت
کاش می توانستم بگویم چرا می روم.
هستند کسانی که سرما را می جویند
وکسانی که گرما را
و همین طور کسانی که تغییر فصل را.
در شیکاگو باد می وزد
در مین برف میبارد
و باران را
و طعمی شیرین تر از عسل را. |
|
| |
mehrnoosh ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 802 سن : 34 از ایشان سپاسگزاری شده : 118 امتیاز : 59196 Registration date : 2008-10-24
| عنوان: رد: بهترین های شل سیلوراستاین الأحد أبريل 04, 2010 1:46 pm | |
| - sunny نوشته است:
خدايا
براي سال نو
ازت شيريني مي خوام
با يه لباس قشنگ
يه عروسك گنده
و اگه ممكنه "يه ذره عشق"،
حتي اگه فقط،
يه ذره كوچولو مونده باشه!
خیلی زیبا بود و دلنشین حتی یه ذره | |
|