| دل نوشته ها | |
|
+9kahroba nayeb ramin.m ستاره عباسی پروانه منفرد فرشته بیژنی simin Sarvenaz Helyus 13 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Helyus کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 50 از ایشان سپاسگزاری شده : 1 امتیاز : 58141 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: دل نوشته ها الأحد يناير 04, 2009 2:55 pm | |
| آرزوی پرواز آرزوی پرواز آرزوی پرواز..... آرزوی یک توده ابر سپید شاید هم کمی نور امید می خراشد شب و روز دل و جان مرا آرزوی یک دریا پر از ماهی قرمز یک کبوتر سپید بگذار برایت بگویم بگذار برایت بگویم این روزها , آرزوی یک شب بارانی تو خودت میدانی با توام با تو خدا تو خودت می دانی بگذار .بگذریم.... آرزوی یک بغل تنهایی می کشد جان مرا | |
|
| |
Sarvenaz ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1280 سن : 36 از ایشان سپاسگزاری شده : 218 امتیاز : 61514 Registration date : 2008-10-24
| عنوان: رد: دل نوشته ها الأحد يناير 04, 2009 5:22 pm | |
| شعر زیبای بود ممنون | |
|
| |
تعداد پستها : 50 از ایشان سپاسگزاری شده : 1 امتیاز : 58141 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: رد: دل نوشته ها الإثنين يناير 05, 2009 7:48 am | |
| من به آمار شما مشکوکم من به اعداد شما مشکوکم به احساس شما من به شهر شما مشکوکم من به مردم این شهر غریب اگر این شهر شما پر از آدم هاست پس چرا این همه دل اینجا تنهاست؟ پس چرا این همه, آدم تنهاست من به دنیای شما مشکوکم به زمین به زمان مشکوکم.... | |
|
| |
simin ORODIST
تعداد پستها : 135 آدرس : تهران از ایشان سپاسگزاری شده : 9 امتیاز : 58629 Registration date : 2008-12-16
| عنوان: رد: دل نوشته ها الخميس يناير 08, 2009 6:53 am | |
| نبودنت بهترین بهانه است برای اشک ریختن ...
ولی کاش بودی تا اشکهایم از شوق دیدارت سرازیر می شد ...
کاش بودی و دستهای مهربانت مرهم همه دلتنگیها و نبودن هایت می شد ...
کاش بودی تا سر به روی شانه های مهربانت می گذاشتم
و دردهایم را به گوش تو می رساندم... بدون تو عاشقی برایم عذاب است
می دانم که نمی دانی بعد از تو دیگر قلبی برای عاشق شدن ندارم...
کاش می دانستی که چقدر دوستت دارم و بیش از عشق بر تو عاشقم...
می دانی که اگر از کنارم بروی لحظه های زندگی برایم پر از درد و عذاب می شود
می دانم که نمی دانی بدون تو دیگربهانه ای نیست برای ادامه ی زندگی جزانتظار آمدنت ...
انتـــــــــــــــــــــــــــــظار ...
شش حرف و چهار نقطه ! کلمه کوتاهيه . اما معنيش رو شايد سالها طول بکشه تا بفهمي !
تو اين کلمه کوچیک ده ها کلمه وجود داره که تجربه کردن هر کدومش دل شير مي خواد!
تنهايي ، چشم براه بودن ، غم ؛غصه ، نا اميدي ، شکنجه رو حي ،دلتنگی ، صبوری ، اشک بی صدا ؛
هق هق شبونه ؛ افسردگي ، پشيموني، بي خبري و دلواپسي و .... !
براي هر کدوم از اين کلمات چند حرفي که خيلي راحت به زبون مياد
و خيلي راحت روي کاغذ نوشته ميشه بايد زجر و سختي هايي رو تحمل کرد
تا معاني شون رو فهميد و درست درک شون کرد !!!
متنفرم از هر چیزی که زمان را به یاد من میاورد... و قبل از همه ی اینها متنفرم
از انتظار ... از انتـــــــــــــــــــــــــــــــظار متــــــنـــــفــــــرم
| |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الخميس يناير 08, 2009 10:54 am | |
| از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با کردی تو بمان با دگران وای بحال دگران | |
|
| |
فرشته بیژنی ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1705 سن : 41 آدرس : Sweden.Stockholm از ایشان سپاسگزاری شده : 484 امتیاز : 63989 Registration date : 2008-10-26
| عنوان: رد: دل نوشته ها السبت يناير 10, 2009 4:03 am | |
| امید زیستنم ، دیدن دوباره ی توست قراربخش دلم ، تاب گاهواره ی توست تو ، ای شكوفه ی ایام آرزومندی بمان كه دیده ی من روشن از نظاره ی توست نگاه پاك توام صبح آفتابی بود كنون چراغ شبم پر ستاره ی توست به یك اشاره ، مرا رخصت پریدن بخش مه مرغ وحشی دل ، رام یك اشاره ی توست به پاره كردن اوراق هر كتاب مكوش دلم كتاب پریشان پاره پاره ی توست شبی نماند كه بی گریه ام به سر نرسید زلال اشك پدر ، برق گوشواره ی توست دلم چو موج ، به سر می دود ز بیم زوال كرانه ای كه پناهش دهد ، كناره ی توست خجسته پوپك من ای یگانه كودك من امید زیستنم ، دیدن دوباره ی توست | |
|
| |
پروانه منفرد ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1046 از ایشان سپاسگزاری شده : 299 امتیاز : 61759 Registration date : 2008-11-27
| |
| |
پروانه منفرد ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1046 از ایشان سپاسگزاری شده : 299 امتیاز : 61759 Registration date : 2008-11-27
| عنوان: رد: دل نوشته ها الأحد يناير 11, 2009 11:38 am | |
| منتظر لحظه ای هستم که دستانت را بگیرم در چشمانت خیره شوم دوستت دارم را بر لبانم جاری کنم منتظر لحظه ای هستم که در کنارت بنشینم سر رو شونه هایت بگذارم....از عشق تو.....از داشتن تو...اشک شوق ریزم منتظر لحظه ی مقدس که تو را در آغوش بگیرم بوسه ای از سر عشق به تو تقدیم کنم وبا تمام وجود قلبم وعشقم را به تو هدیه کنم اری من تورا دوست دارم وعاشقانه تو را می ستایم | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الثلاثاء يناير 13, 2009 11:13 am | |
| باز هم .... در ورای این نگاه خسته ام در تمام لحظه های به غم نشسته ام باز هم .... باز هم امید گنگ و مبهمی ورای این نگاه می برد مرا به نا کجا می برد مرا به اوج واژه ها واژه های آشنا باز هم صدای پا بازهم در این جهان دردها باز هم خدا خدا..... | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الثلاثاء يناير 13, 2009 11:23 am | |
| ای ستاره ها و ای ماه ای تمام کهکشان و ای خدا مگر شما آگهید ازاین دورویی جفای ساکنان خاک کاین چنین نهان شدید در آسمان کاین چنین در ورای ابرها به تماشا نشسته اید ای خدا ای ستاره ای ماه هر شب این گریه ها هرشب این آه از دلم روانه شما می شود هر شب این آرزوی دیرینه در دلم بارها و بارها جابجا می شود ..... هر شب این تن خسته و نحیف در خواب راهی شما می شود | |
|
| |
ستاره عباسی مدیر ارشد ( فرهنگ و هنر )
تعداد پستها : 1304 سن : 39 آدرس : Aalborg University . Denmark از ایشان سپاسگزاری شده : 325 امتیاز : 64011 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: دل نوشته ها الأربعاء يناير 14, 2009 8:07 pm | |
| - Helyus نوشته است:
هر شب این تن خسته و نحیف در خواب راهی شما می شود اینجاش خیلی قشنگ بود | |
|
| |
ramin.m
تعداد پستها : 8 سن : 54 آدرس : تهران - درکه از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 58140 Registration date : 2008-12-23
| عنوان: رد: دل نوشته ها الخميس يناير 15, 2009 2:12 pm | |
| کاج ها بي تو نه بوي خاك نجاتم داد نه شمارش ستاره ها تسكينم چرا صدايم كردي چرا ؟ سراسيمه و مشتاق سي سال بيهوده در انتظار تو ماندم و نيامدي نشان به آن نشان كه دو هزار سال از ميلاد مسيح مي گذشت و عصر عصر واليوم بود و فلسفه بود و ساندويچ دل وجگر
(حسین پناهی) | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الثلاثاء يناير 20, 2009 3:34 am | |
| یاد بعضی نفرات....... یاد بعضی نفرات می فشارد جان مرا یاد بعضی نفرات می خراشد هر روز روح بی جان مرا یاد بعضی نفرات ........ | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الجمعة يناير 30, 2009 2:28 pm | |
| با تو ام ای لنگر تسکین
ای تکان های دل !
اي آرامش ساحل !
با تو ام اي نور ! اي منشور !
اي تمام طيف هاي آفتابي !
اي كبود ارغواني !
اي بنفش آبي !
با تو ام اي دلشوره ي شيرين ، با تو ام اي شادي غمگين
با تو ام اي غم ،غم مبهم
اي نمي دانم !
هر چه هستي باش
اما كاش ..... نه جز اينم آرزويي نيست
هر چه هستي باش ،
اما باش!
اين مطلب آخرين بار توسط Helyus در الجمعة يناير 30, 2009 2:36 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الجمعة يناير 30, 2009 2:32 pm | |
| این که مدام به سینه ات می کوبد،قلب نیست،ماهی کوچکی ست که دارد نهنگ می شود.
ماهی کوچکی که طعم تنگ آ زارش می دهد وبوی دریا هوای اش کرده است.
قلبها همه نهنگانند در اشتیاق ا قیانوس.اما کیست که باور کند که در سینه اش نهنگی می تپد!؟
آدمها،ماهی ها را در تنگ دوست دارند و قلب ها را در سینه.اما ماهی وقتی در دریا شناور شد ماهی است و قلب وقتی در خدا غوطه خورد،قلب است.
هیچکس نمی تواند نهنگی را در تنگی نگه دارد،تو چطور می خواهی قلبت را در سینه نگه داری ؟
و چه دردناک است وقتی نهنگی مچاله می شود و وقتی دریا مختصر می شود و وقتی قلب خلاصه می شود و ادم قانع.
این ماهی کوچک،اما بزرگ خواهد شد و این تنگ،تنگ خواهد شد و این اب ته خواهد کشید.
تو اما کاش قدری دریا می نوشیدی و کاش نقبی می زدی از تنگ سینه به اقیانوس.کاش راه ابی به نا منتها می کشیدی و کاش این قطره را به بی نهایت گره می زدی.کاش …. | |
|
| |
nayeb
تعداد پستها : 5 آدرس : tehran از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 57740 Registration date : 2009-02-01
| عنوان: رد: دل نوشته ها الأحد فبراير 01, 2009 1:41 am | |
| حسادت بیمارش کرده بود رنجور و آسیب پذیر دوستم داشت چون بتی مقدس اما پرنده سفید دلم را کشته بود تا دیگر نتواند از گذشته ها نغمه سرایی کند
دوستم داشت مانند مادری که فرزند بیمارش را می گفت : عاشقم باش ، بخند ، ترانه بخوان برای من باش و دیگر هیچ
کنار درخت شمشاد پرنده سفید دلم را چال کردم و گریستم به سختی
آنگاه چشمهایم را برای یادبود آخرین وداع با دل همیشه عاشقم روی خاک سرد گور جا گذاشتم و قول دادم که دیگر هرگز گریه نکنم... نایب
')" class="postlink" target="_blank" rel="nofollow"> | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الثلاثاء فبراير 03, 2009 3:11 pm | |
| چرا مردم قفس را آفریدند؟ ----- چرا پروانه را از شاخه چیدند؟
چرا پروازها را پر شکستند؟----- چرا آوازها را سر بریدند؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الثلاثاء فبراير 03, 2009 3:28 pm | |
| من سالهای سال مُردم تا اینکه یک دم زندگی کردم تو میتوانی یک ذره یک مثقال مثل من بمیری؟ | |
|
| |
simin ORODIST
تعداد پستها : 135 آدرس : تهران از ایشان سپاسگزاری شده : 9 امتیاز : 58629 Registration date : 2008-12-16
| عنوان: رد: دل نوشته ها الأربعاء فبراير 04, 2009 1:12 am | |
| - nayeb نوشته است:
- حسادت بیمارش کرده بود
رنجور و آسیب پذیر دوستم داشت چون بتی مقدس اما پرنده سفید دلم را کشته بود تا دیگر نتواند از گذشته ها نغمه سرایی کند
دوستم داشت مانند مادری که فرزند بیمارش را می گفت : عاشقم باش ، بخند ، ترانه بخوان برای من باش و دیگر هیچ
کنار درخت شمشاد پرنده سفید دلم را چال کردم و گریستم به سختی
آنگاه چشمهایم را برای یادبود آخرین وداع با دل همیشه عاشقم روی خاک سرد گور جا گذاشتم و قول دادم که دیگر هرگز گریه نکنم... نایب ')" class="postlink" target="_blank" rel="nofollow">
خیلی زیباست و قول دادم که دیگر هرگز گریه نکنم.................. | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الجمعة فبراير 06, 2009 1:10 pm | |
| حرفها دارم ، اما بزنم یا نزنم ؟
با توام با تو خدایا بزنم یا نزنم ؟
همه ی حرف دلم با تو همین است همین
چه کنم حرف دلم را بزنم یا نزنم ؟
عهد کردم دگر از قول وغزل دم نزنم
زیر قول دلم آیا بزنم یا نزنم؟
گفته بودم که به دریا نزنم دل اما
کو دلی تا که به دریا بزنم یا نزنم ؟
به گناهی که تماشای گل روی تو بود
خار بر چشم تمنا بزنم یا نزنم ؟
دست در دست، همه عمر در این تردیدم
بزنم یا نزنم ؟ ها بزنم یا نزنم ؟ __________________
| |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها السبت فبراير 07, 2009 11:00 am | |
|
مبادا آسمان بیبال و پر بار مبادا در زمین دیوار بیدر مبادا هیچ سقفی بیپرستو مبادا هیچ بامی بیکبوتر
|
| |
| |
|
| |
kahroba
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 57650 Registration date : 2009-02-09
| عنوان: رد: دل نوشته ها الإثنين فبراير 09, 2009 11:34 pm | |
| دردهای من جامه نیستند تا ز تن در اورم چامه و چکامه نیستند تا به رشته سخن دراورم نعره نیستند تا ز نای جان براورم دردهای من نگفتنی ست دردهای من نهفتنی ست انحنای روح من شانه های خسته غرور من تکیه گاه بی پناهی دلم شگسته است کتف گریه های بی بهانه ام زخم خورده است دردهای پوستی کجا؟ دردهای دوستی کجا؟ | |
|
| |
یلدای اول ORODIST
تعداد پستها : 112 از ایشان سپاسگزاری شده : 6 امتیاز : 58191 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: دل نوشته ها الثلاثاء فبراير 10, 2009 3:27 am | |
| دردهای پوستی کجا دردهای دوستی کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدترین درد درد تهمت و حکم به بی وفایی دادنه اونم از طرف کسی که فکر میکنی همه چیزته
از دوست بپرسید چرا میشکند | |
|
| |
| عنوان: رد: دل نوشته ها الخميس فبراير 12, 2009 5:59 am | |
| کوتاه آيم از تکرار ِ اين پيش ِ پا افتادهترين سخن که «دوستات ميدارم» چون تنديسي بيثبات بر پايههای ماسه به خاک درميغلتي و پيش از آنکه لطمهی درد درهمات شکند به سکوت ميپيوندی.
پس، از تو چه خواهد ماند چون من بگذرم؟ تعويذ ِ ناگزير ِ تداوم ِ تو تنها تکرار ِ «دوستات ميدارم» است؟
با اين همه بغضام اگر بترکد... ــ نه پَرّ ِ کاهي حتا بر آب بنخواهد رفت ميدانم!
|
| |
|
| |
simin ORODIST
| |
| |
| دل نوشته ها | |
|