- beigi نوشته است:
- با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
واقعا دوست دارم بدون ازاین همه تبلیغ بد درباره این دولت آخه چی نصیب شد .چرا درباره یه موضوع که اطلاع کافی ندارید این همه دل هم وطنامون خالی می کنید .مردمی که واقعا این دولت رو دوست دارن .خواهش دارم اینطور لحن صحبت کردن درمورد این دولت را کنار بگذارید.من نمی دونم این اطلاعات غلط را کی به این خانم سانی دادند که واقعا این همه اشتبا ه ادبی دارند انتقاد می کنند
با احترام فراوان خدمت دوستان عزیز
دوست عزیز
اول از همه از توجه شما تشکر میکنم و خواهش میکنم نوشته های مرا دوستانه بخوانید و غرضمندانه قلمداد نکنید،جمع ما،جمعی دوستانه است و هر کس می تواند آزادانه نظراتش را بیان کند.من هیچ وقت ادعای دانش ادبی نکردم که چه بسا تعداد کتابهایی که خوانده ام نیمی از تعداد کتابهایی که شما خوانده اید نیست ،اما یکی از دوستداران ادبیات هستم و در این مورد شکی ندارم ، بنابراین هر اشتباه ادبی که از من سرزده را می پذیرم
دوست عزیز من چه غرضی با دولت دارم ،من دراینجا زندگی میکنم ،ریشه ام در این خاک است ،اصلیتم ایرانی است ،من چطور میتوانم ایران را دوست نداشته باشم،هم وطنم را ....؟؟؟
با این همه ایران امروز اگر انتقاد پذیر نباشد ، اگر در کنار مردم زندگی نکند ،اگر زخمهای مردم را و فریادشان را دشمنی با هم وطن و دولت قلمداد کند، دیگر چه تفاوتی با حکومت شاه سابق دارد؟؟؟
ودر مورد اطلاعات کافی نداشتن،شما کدامیک را تکذیب میکنید سخنان رئیس جمهور یا سخنان سخنگوی طرح تحول اقتصادی را ؟؟؟
یا اینکه غیر از این است که قرار است تحول اقتصادی رخ دهد ؟
در مورد انتقادهای من که دل مردم و هموطنان را خالی کرده ، واقعا اگر خوشه بندی ها مشکل نداشت چرا آن را برداشتند ....
من روزی 2 روزنامه ی دولتی را مطالعه میکنم و تقریبا همیشه اخبار سراسری را از شبکه های دولتی گوش میدهم .....اگر اطلاعات روزنامه ها و شبکه های ما مشکل دارند یا غلط هستند ،ما باید اطلاعات کافی را از کجا بدست آوریم؟؟؟
در ضمن دوست گرامی خوشحال می شوم افق روشن این طرح را برای ما شرح دهید (گویا اطلاعات کافی در این زمینه دارید)
شاید دلمان کمی گرم شد .....