حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: شکلات فرانسوی با خمیر مارسیپان الإثنين نوفمبر 29, 2010 1:41 pm | |
| مواد لازم : شکر 0.5 لیوان ، گردو یا بادام درسته بمقدار لازم طرز تهیه : نصف لیوان شکر را کارامل نموده نصف لیوان گردو یا بادام درسته را هک در فر بو داده ایم داخل کارامل ریخته ابتدا کمی بهم می چسبد سپس جدا می گردد . با قاشق هم زده سپس با پنس دانه دانه در کف سینی که قبلاً چرب نموده ایم قرار می دهیم طوری که ته گردو در کف سینی قرار گیرد . زمانی که کاملاً خنک شد نصف گردو را داخل کاغذ شکلات قرار داده رویش را با خمیر مارسیپان که در قیف پیستون دار ریخته ایم گل زده نصفه دیگر گردو را رویش قرار داده سپس شکلات را در یخچال می گذاریم تا سفت شود . (جهت تهیه خمیر مارسیپان به طرز تهیه این خمیر در مباحث قبل مراجعه شود) | |
|