سرمربي تيم ملي وزنهبرداري ايران تنها به كسب مدال طلا در دسته فوق سنگين اميد دارد.
كوروش باقري سرمربي تيم ملي وزنهبرداري ايران در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به گوانگجو اظهار كرد: به نظر من رستمي در اين بخش خوب كار كرد. او با مصدوميتي كه داشت، توانست آن وزنههايي كه ما انتخاب كرده بوديم بالاي سر ببرد. بيشتر از آن هم توقعي نبود چرا كه رستمي هم مصدوم بود و هم اينكه يك وزن نسبت به وزن اصلياش بالاتر آمده بود. من از عملكرد او راضيام و اميدوارم در رقابتهاي آتي جبران كند.
وي ادامه داد: بيشترين اميد ما براي كسب مدال طلا در دسته فوق سنگين است. البته امروز خدا را شكر ميكنم كه بالاخره طلسم طلاي كاروان ايران هم با درخشش تكواندوكاران شكسته شد و من اميدوارم اين روند در رشتههاي ديگر و از جمله وزنهبرداري نيز ادامه پيدا كند.
سرمربي تيم ملي وزنهبرداري ايران با اشاره به رقابت ابراهيمي و براري در دسته 94 كيلوگرم يادآور شد: در اين دسته ايليا ايلين وزنهبردار خوب قزاقستان كه هم قهرمان جهان و هم قهرمان المپيك است، در رقابتها حاضر شده و بدين ترتيب شانس ما براي كسب مدال طلا، چندان زياد نيست. به هر حال اميدواريم كه در اين وزن نيز مدال كسب كنيم اما بيشترين شانس ما در دسته فوق سنگين است.