سکو برت مدافع اهل مالي امروز (شنبه) قرارداد رسمي خود را با تيم فوتبال پرسپوليس به ثبت رساند.
به گزارش ايسنا، سايت باشگاه پرسپوليس پس از امضاي اين قرارداد مصاحبهاي را با اين بازيکن انجام داده است که متن آن در زير آمده است:
*به خاطر اين که به عضويت خانواده بزرگ پرسپوليس درآمدهايد به تو تبريک ميگوييم. لطفا از سوابقتان به ما بگوييد.
متشکرم. من در سالها و دورههاي متفاوتي در تيمهايي چون موناکو فرانسه، وست برومويچ، فولام و ريموت انگليس و مينيوس يونان بازي کردهام که با تيم آخري در جام يوفا نيز به ميدان رفتهام. در رده ملي در ردههاي جوانان، اميد و بزرگسالان نيز براي تيم ملي کشورم، مالي به ميدان رفتهام و با اين تيم مقام سوم جام ملتهاي آفريقا را به دست آورديم.
*در چه پست يا پستهايي ميتواني بازي کني؟
پست من دفاع وسط است اما در هر جايي از ميدان که علي دايي صلاح بداند به ميدان خواهم رفت.
*پرسپوليسي شدن چه حسي دارد؟
خوشحالم که با يکي از بزرگترين تيمهاي آسيا قرارداد بستهام، از اين موضوع احساس خوبي دارم و از روز اول با اطمينان ميدانستم که ميتوانم در تمرينات اين تيم رضايت کادر فني را جلب کنم.
*ميان حضور تو در تمرينات و عقد قراردادت فاصلهاي افتاد، آيا اين تاخير تاثير منفي روي عمل کردت نميگذارد؟
به هيچ وجه. اصلا ميشود اين تاخير را با نگاهي مثبت ديد. در جاهاي ديگر دنيا هم براي ثبت قراردادها چنين اتفاقاتي ميافتد. اين قرارداد در شرايطي بسته ميشود که کادر فني از من و من از مجموعه تيم آشنايي کاملي پيدا کردهايم.
*از نظر هماهنگي با تيم در چه شرايطي قرار داري؟
از نظر خودم با تيم هماهنگي خوبي پيدا کردهام اما اين بستگي به کادر فني دارد که کي از من استفاده کند. در حال حاضر از نظر آمادگي بدني نيز مشکلي ندارم.
*در اين مدت با کداميک از بازيکنان تيم بيشتر دوست شدهايد؟
تياگو براي هماهنگ شدن من با فضا خيلي به من کمک کرد او به زبان انگليسي مسلط است و در آشناييام با ساير بازيکنان بسيار کمک کرد. البته در اين مدت کلمات فارسي زيادي ياد گرفتهام و اميدوارم بتوانم به زبان فارسي با ديگران ارتباط برقرار کنم.
*بازي پرسپوليس با مس کرمان را ديدي؟
بله اين بازي را از تلويزيون ديدم. متاسفانه گل زودهمنگام حريف باعث شد که در ادامه بازي را با عجله دنبال کنيم. 10 نفره شدن تيم هم در نيمه دوم برنامهها را به هم زد، هرچند پرسپوليس تحت اين شرايط نيز نشان داد تيم بزرگي است.