حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: دايي: از من خواستند با داورها لابي كنم! الأربعاء أكتوبر 27, 2010 9:20 am | |
| علي دايي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه بازي خوبي مقابل ذوبآهن انجام دادم و اين بار نتيجه برايمان بسيار شيرين بود.
به گزارش فارس، وي در خصوص احتمال تعطيلي ليگ برتر در روزهاي آينده گفت: متاسفانه ليگي داريم كه هميشه تعطيل بوده است، اما اين بار به خاطر بازيهاي آسيايي مي توان ليگ را تعطيل كرد ولي در بازيهاي غرب آسيا ميتوانستيم ليگ را تعطيل نكنيم. در هيچ جاي دنيا قانوني وجود ندارد كه بازيكنان بزرگسال حتما در تيم اميد استفاده شوند اما من گفتهام هميشه دوست دارم به تيم پيرواني كمك كنم چون واقعا ايشان را دوست دارم.
وي افزود: هدف ما براي بازيهاي آسيايي اين است تا با بازيكنان زير 21 سال در اين بازيها حضور داشته باشيم. اما فدراسيون فوتبال از دو روز پيش براي حضور غلامرضا رضايي در تيم اميد به ما نامه زده است. در هيچ كجاي دنيا چنين چيزي نيست كه يك بازيكن ديگر با تيم اميد تمرين كند ولي از بازيكن ديگر دعوت كنند.
دايي ادامه داد: حميد علي عسگر و رضايي سرمايههاي تيم ما هستند و همانطور كه من قبلا گفتم بايد جواب هواداران را بدهم. اگر قرار است بدون اين دو بازيكن بازي كنيم بايد ليگ را تعطيل كنند. شما ببينيد هر وقت تمام بازيكنانمان را در اختيار داشتيم خوب بازي كرديم مثل بازي با ذوبآهن كه عالي بوديم اما زماني كه بازيكنانمان در اختيار تيم ملي بودند با مشكل مصدوميت آنها مواجه شديم كه همين مورد به ما لطمه زده است.
دايي خاطرنشان كرد: تيم ملي بايد به فكر ما هم باشد. من از باشگاه خواستم تا با فدراسيون مكاتبه كند تا غلامرضا رضايي را در صورت امكان در تيم خودمان نگه داريم. وي در خصوص داوري بازي تراكتورسازي تبريز و استقلال تهران در دربي 69 گفت: در اين فوتبال خيلي از چيزها نمايان است. شما دو بازي گذشته استقلال را ديديد كه چطور از باخت فرار كردند اما مثل آب خوردن حق ما را ميخورند. از وقتي كه به پرسپوليس آمدم خيليها به من گفتند با داورها لابي كن اما من زير بار اين مسائل نرفتم چون دوست دارم در فوتبال مثل زندگيام سالم باشم.
دايي همچنين در خصوص اظهارات فتحاللهزاده در مورد قهرماني دايي با سايپا كه با گل مردود استقلال اهواز در بازي همزمان به دست آمد گفت: بهتر است آقاي فتحاللهزاده راجع به تيم خودش اظهارنظر كند. من حقم بود كه با سايپا قهرمان شوم. ما در بازي آخر با دو گل مس را شكست داديم و به هيچ عنوان در اين بازي ناداوري نداشتيم. من وقتي ميخواهم اظهارنظري با داوران كنم قبل از آن با كارشناسان مشاوره ميكنم اما برخي از آقايان خيلي راحت درباره آفسايد فيلم بازي را نگاه ميكنند و در مورد آن اظهار نظر ميكنند.
وي افزود: شايد بعضي از اوقات از فتوشاپ هم استفاده ميشود تا حرفشان را به كرسي بنشانند. وقتي كه ميبينند اين عكس تقلبي بوده ميگويند از منابع ديگري استفاده كرديم. وي در جواب سوالي كه آيا ناپاكي در فوتبال ما وجود دارد يا نه، گفت: به نظر من ناپاكي در فوتبال وجود دارد.
| |
|