علي دايي خواهان توجه بيشتر به تلاش بازيكنان جوان تيم ملي فوتبال ايران شد.
به گزارش ايسنا، علي دايي پس از تمرين امروز تيم ملي ايران اظهار كرد: ما اگر بازي تداركاتي برگزار كنيم با يك سري از انتقادات و اگر برگزار نكنيم با مجموعهي ديگري از انتقادات روبهرو مي شويم. شايد هيچ كس به اين موضوع توجه نكرد كه بازيكنان جوان تيم ملي ايران پس از گذشت تنها دو روز از بازيهاي ليگ برتر به مصاف قطر رفتند و با انجام يك بازي خوب، حريف خود را شكست دادند. بسياري از بازيكنان در آخرين لحظه خود را با هواپيما به تيم ملي رساندند و با وجود خستگي بازي بسيار خوبي انجام دادند. همين غيرت بازيكنان جوان و خوب تيم ملي ايران است كه توقع داريم مورد توجه قرار گيرد.
علي دايي درباره دعوت از بازيكنان لژيونر براي بازي در مقابل امارات نيز گفت: ما از 6 بازيكن لژيونر نيز براي حضور در بازي مقابل امارات دعوت ميكنيم كه اسامي آنها توسط روابط عمومي فدراسيون اعلام ميشود و ما تمامي بازيكنان حاضر در اردو را به همراه 6 بازيكن لژيونر كه در مجموع 27 نفر ميشوند با خود به امارات ميبريم.
علي دايي درباره دليل خط خوردن نيكبخت واحدي از تيم ملي نيز گفت: نيكبخت را به دلايل فني به تيم ملي دعوت كردم اما زماني كه براي پرواز به قطر به فرودگاه رفتيم نيكبخت ناگهان اعلام كرد كه پاسپورت خود را به همراه ندارد و از ما اجازه گرفت تا به هتل المپيك بازگردد و پاسپورتش را به همراه بياورد اما پس از ترك فرودگاه ديگر هرچقدر كه مسوولان تيم ملي با او تماس گرفتند، موفق نشدند نيكبخت را پيدا كنند چرا كه او موبايلش را دايورت كرده بود. در هر صورت من مسوول مسايل فني هستم و درباره اين مسايل انضباطي بايد خود عليرضا واحدي نيكبخت پاسخگو باشد.
علي دايي درباره سفر تيم ملي به امارات نيز گفت: تا روز يكشنبه تمرينات خود را در تهران پيگيري ميكنيم و يكشنبه صبح به امارات ميرويم و تا روز چهارشنبه در اين كشور براي بازي مقابل امارات آماده ميشويم.
وي افزود: ما در دور مقدماتي يك بار با امارات مساوي كرده و يك بار نيز اين تيم را شكست دادهايم. در هر صورت امارات تيم خطرناكي است و با توجه به اينكه آخرين شانس خود را براي صعود امتحان ميكند، به هيچ عنوان اين تيم را دست كم نميگيريم. با اين حال با تمام توان و براي كسب 3 امتياز به امارات ميرويم.
علي دايي درباره بازي تداركاتي مقابل تيم ملي قطر نيز گفت: در هر صورت به دليل آنكه بازي مقابل كويت لغو شد، ما بين بازي كردن و بازي نكردن، گزينه بازي كردن را انتخاب كرديم. بيترديد اگر با كويت بازي ميكرديم نفرات تيم ملي فرصت بيشتري براي استراحت داشتند اما در هر صورت بازي با قطر نيز براي بازيكنان جوان تيم ملي بسيار مفيد بود.
علي دايي درباره دعوت از بازيكنان شايسته به تيم ملي نيز گفت: در هر صورت من وظيفهام را انجام ميدهم و طبق وظيفهاي كه دارم بايد بهترين نفرات را به تيم ملي دعوت كنم. طبيعي است كه اشتباهاتي نيز رخ دهد، اما تا جايي كه شرايط به ما اجازه دهد، آمادهترين بازيكنان را به تيم ملي دعوت مي كنيم. قبول دارم كه ما بازيكنان بسيار خوب ديگري نيز در فوتبال كشور داريم، اما در هر صورت هماكنون نيز 27 بازيكن را براي بازي با امارات همراه خواهيم داشت كه همين تعداد نيز زياد است. با اين حال از تمامي بازيكنان خوب و جوان فوتبال كشور در مقاطع مختلف براي حضور در تيم ملي دعوت ميشود.
سرمربي تيم ملي فوتبال درباره حضور كريم باقري در تيم ملي نيز گفت: كريم باقري در بازي مقابل قطر در ابتداي بازي 2، 3 پاس اشتباه داد كه تصور ميكنم دليل آن به مدت طولاني دوري او از تيم ملي بازميگشت. با اين حال هرچه از زمان بازي گذشت، كريم باقري بهتر شد و اعتماد به نفس خوبي را پيدا كرد. من اعتقاد دارم باقري يكي از خوبهاي تيم ملي ايران است.
علي دايي درباره برخي اظهارات پيرامون بازي مقابل تيم ايالت باسك اسپانيا نيز گفت: اعتقاد من اين است كه تيم ملي به اين بازي احتياج دارد چرا كه تيم باسك متشكل از بسياري از بازيكنان خوب فوتبال اسپانيا و حتي نفرات ملي پوش اين كشور است و معتقدم اين بازي براي ما بسيار سودمند خواهد بود. در هر صورت اين هم از همان شرايطي است كه گفتم و اكنون كه اين بازي را انتخاب كردهايم، از آن انتقاد ميشود و اگر هم اين بازي را انتخاب نميكرديم، از عدم انجام بازي تداركاتي انتقاد مي شد و در اين ميان تنها موضوعي كه به آن توجه نميشود، عملكرد خوب و متعصبانه بازيكنان جوان تيم ملي است. خوشبختانه تيم ملي بسيار خوب بسته شده است و بازيكنان جوان ما از اعتماد به نفس بسيار بالايي برخوردار هستند.