| پست های قدیم مهاجرت و تحصیل | |
|
+17siroos راحله م میثم طهماسبی Tahmine ashkanaghakhani Sarvenaz e-ali Masoud anroco yasser zargham masoud2955 yahya8173@gmail.com sourena hossein009 Dj-Abbas یلدای اول 21 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
یلدای اول ORODIST
تعداد پستها : 112 از ایشان سپاسگزاری شده : 6 امتیاز : 58191 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: موقعیت طلایی برای متخصصین ایرانی مایل به مهاجرت به سوئد الإثنين فبراير 02, 2009 4:31 am | |
| مفاد قانون جدید مهاجرت کاری به سوئد برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا <"اقامت بر اساس پناهندگی را فراموش کنید, اما چنانچه دارای تخصصی هستید به کشور ما خوش آمدید"> بزرگترین تحول در قوانین مهاجرتی سوئد در طی چند دهه اخیر قوانین ویزای جدید مهاجرت به سوئد شباهت زیادی با نوع آمریکایی آن دارد قوانین جدید از 15 دسامبر 2008 قوت اجرایی خواهند یافت دانشجویان میهمان نیز قادر به استفاده از قوانین مهاجرتی جدید سوئد خواهند بود موقعیت طلایی برای متخصصین ایرانی مایل به مهاجرت به سوئد
قوانین جدید مهاجرتی سوئد که از 15 دسامبر سال 2008 قوت اجرایی خواهد یافت موقعیتی طلایی را در مقابل متخصصین ایرانی ساکن ایران و دیگر نقاط جهان قرار می دهد که مایلند به یکی از پیشرفته ترین و مترقی ترین کشورهای جهان مهاجرت کرده و آینده ای امن و مطمئن را برای خود و خانواده خود تضمین نمایند. این متخصصین می توانند از هم اینک برنامه ریزی در این زمینه را آغاز نمایند.
- نیاز کارفرمایان به نیروی کار عامل تعیین کننده جهت صدور ویزای مهاجرتی خواهد بود.
- به مهاجری که در سوئد کار پیدا کرده است در ابتدا یک اقامت دو ساله داده می شود. این اقامت دو ساله در صورت ادامه کار از سوی مهاجر دو سال دیگر تمدید شده و چنانچه مهاجر پس از چهار سال همچنین در سوئد دارای کار باشد اقامت دائم (پی یو تی) دریافت خواهد نمود. اقامت دائم حتی در صورت بی کاری مهاجر لغو نمی شود.
- فردی که ویزای مهاجرت کاری به سوئد دریافت نموده است می تواند مانند دیگر افراد مقیم سوئد پس از 5 سال اقامت قانونی و متناوب در این کشور به تابعیت سوئد درآمده, "سیتی زن" این کشور شده و گذرنامه سوئدی دریافت کند.
- ویزای کاری صادر شده برای مهاجر متصل و وابسته به کارفرمایی است که وی را استخدام نموده است.
- خانواده (همسر وفرزندان زیر سن قانونی) فردی که از سوئد ویزای مهاجرت بر اساس کار دریافت می کنند نیز امکان مهاجرت به سوئد را خواهند داشت.
- مهاجری که کار خود را در سوئد از دست بدهد سه ماه فرصت خواهد داشت تا کار جدیدی پیدا کند, در غیر اینصورت ویزای کاری موقت خود را از دست داده و مجبور به ترک سوئد خواهد بود.
- دانشجویان میهمان که در سوئد به تحصیل اشتغال دارند خواهند توانست پس از گذشته یک ترم از تحصیلاتشان در سوئد و بدون اینکه نیازی به ترک کشور داشته باشند تقاضای اقامت بر اساس کار تسلیم نمایند. | |
|
| |
Dj-Abbas
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55624 Registration date : 2009-09-01
| عنوان: سوال در مورد مهاجرت به سوئد الثلاثاء سبتمبر 01, 2009 9:25 am | |
| دوستان سلام
من از کسانی که در سوئد هستند میخوام یه کمکی به من بکنند
راستش به گفته یکی از آشنا های دور ما که تو سوئد هست میگه مغازه تو شهر گوتنبرگ تقریبا 25 تا 30 میلیون هست و باخرید مغازه میتونیم اونجا اقامت بگیریم و کار و زندگی کنم آیا اینگونه هست و من میتونم از طریق خرید مغازه وسرمایه گزاری به کشور سوئد مهاجرت کنم من کلا 30 میلیون پول دارم بغییر از خرید مغازه چه کار دیگه ای میتونم انجام بدم که به سوئد مهاجرت کنم لطفن به من کمک کنید
منتظر جواب شما هستم | |
|
| |
hossein009
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55551 Registration date : 2009-09-08
| عنوان: salam الثلاثاء سبتمبر 08, 2009 6:16 am | |
| man fekr nemikonam injoor bash vagarna hameye amsale maha miraftin sooed ba 30 tooman chi midan taghsimesh kon be euro hichi nemisheh | |
|
| |
sourena
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55532 Registration date : 2009-09-10
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الخميس سبتمبر 10, 2009 12:14 pm | |
| میخواستم بدون برای اینکه توی سوئد اقامت تجاری بگیرم چقدر باید سرمایه گذاری کنم. | |
|
| |
sourena
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55532 Registration date : 2009-09-10
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الخميس سبتمبر 10, 2009 12:56 pm | |
| من یه دوست دارم به اسم علی منصوری که سوئد زندگی میکنه ولی شماره ای از اون ندارم . نزدیکه 6 ماهه که ازش بیخبرم . فقط میگم علی خیلی دوست دارم | |
|
| |
yahya8173@gmail.com
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55391 Registration date : 2009-09-24
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الخميس سبتمبر 24, 2009 4:04 am | |
| بنده دارای لیسانس علوم سیاسی و 8سال سابقه کار و مسول آزمایشگاه یخچال سازی خواستار کاردر سوئد هستم بنده را یاری کنید | |
|
| |
masoud2955
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55391 Registration date : 2009-09-24
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الخميس سبتمبر 24, 2009 6:33 pm | |
| SALAM dostan bara mohajerat be swed mitonid az site www.mohajerat.com estefada konid v man ham be vasila in sherkat alan swed hastam v moshavera rayegan ham dara | |
|
| |
zargham
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55171 Registration date : 2009-10-16
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الجمعة أكتوبر 16, 2009 7:55 pm | |
| در مورد زندگي هنرمندان در سوئد اطلاعاتي داريد لطفا برام بفرستيد ممنون ميشم | |
|
| |
yasser
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55131 Registration date : 2009-10-20
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الثلاثاء أكتوبر 20, 2009 6:57 am | |
| سلام من یاسر 24 ساله میخوام در رشته دندان پزشکی مشغول بشم در سوئد و اطلاعات کافی در این زمینه را ندارم هزینه زندگی وزبان تدرس دانشگاهی و دانشگاه های ان اکه ممکنه کمکی به من کنید انشاالله هم شهری بشیم | |
|
| |
anroco
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 55111 Registration date : 2009-10-22
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الخميس أكتوبر 22, 2009 7:02 pm | |
| برای مهاجرت وکار در سوید چقدر سرمتیه لازم است؟ | |
|
| |
Masoud
تعداد پستها : 5 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 58132 Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الثلاثاء نوفمبر 24, 2009 1:02 pm | |
| salam dostan azizi ke dar mored mahajerat ye soalaii neveshtan bebinid kholase begam age kesi goft khoneh ya naghazeh ya ... be kharid hamash dorogheh va eghamat sued ra nemigirin rahash faghat inas : 1 - Ezdevag ba yek shakhsi ke eghamat sued dare 2- ye jaii paida konid ke be shoma kar bedan ba hoghogh balaye 16000 kron ta bad as 4 sal hamali eghamat begirin 3 - ghachaghi biain inja va chanta dorogh ya rast sar ham konid ke age bargardam iran mano mikosham ke shayad , betonin eghamat bedirin ke emkanesh khaili kame 4 - as tarigh chat ya hezar vasileh digeh ba yeki ashna beshin va koli pol azaton begireh va koli aziat koneh va class vasaton bezareh ta eghamateton ro bad 2 sal begirin kholaseh dostan aziz mikham natije giri konam : albate nazar maneh , arzesh nadare in ghadr vase inja zor bezanin ke biain va as sefr shoro konin , tasmim ba khodeton , movafagh bashin | |
|
| |
e-ali
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 54841 Registration date : 2009-11-18
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الخميس نوفمبر 26, 2009 3:29 pm | |
| salam masoud injor ke az neveshteye shoma fahmidam hala dar swede hastid. faghat nagoftid be che dalil ? age emkanesh hast bishtar baram tozih bedin. | |
|
| |
Masoud
تعداد پستها : 5 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 58132 Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الخميس نوفمبر 26, 2009 4:08 pm | |
| are ali jan as dostaie ke mikhan bian sued mikham aval ye kami ba cheshm baz tasmim begiran kebazendegishon chikar konan inja zendegi mishe : mesl chizz... kar kardan ta akhar hafte bad ham beri disco vali chan hafte mikhai beri disco , mesl iran ham nist ke adam refigh bazi one chon ina refigh baz nistan vase darkhondan inja khobe darsorati ke as lahaz mali tamin bashi va jaleb ham injas ke kesi ke vaghiat ro mige hezar ta harf vasash dar miaran , inja poldar basi ya bi pol farghi nadare , ye mashin 20 ba ye lagan farghi nadare , nemidonam shayad man intori fekr mikonam | |
|
| |
Sarvenaz ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1280 سن : 36 از ایشان سپاسگزاری شده : 218 امتیاز : 61514 Registration date : 2008-10-24
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل السبت نوفمبر 28, 2009 12:19 pm | |
| حرفهای آقا مسعود تکان دهنده و آموزنده است :pirat: | |
|
| |
ashkanaghakhani
تعداد پستها : 3 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 54853 Registration date : 2009-11-17
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الأحد نوفمبر 29, 2009 2:23 pm | |
| salam be tamum dustan man ashkan 25 sale takhasosam dar kamunhaye volvo hastesh age momkene mano rahnamai konid ke age bekham unja tuye companiye volvo mashghul be kar sham va eghamatamam begiram bayad az che rahi ya marjai eghdam konam mamnun & mochakeram age kasi in lotfo dar hagham kone. ashkanking95@yahoo.com & ashkan.aghakhani@gmail.com | |
|
| |
Tahmine
تعداد پستها : 3 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 54673 Registration date : 2009-12-05
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل السبت ديسمبر 05, 2009 5:22 pm | |
| salam. mikhastam bebinam sharayete paziresh tooye behtarin daneshgahe stockholm baraye reshteye IT chie? hazineye khangaho ina chejoorie? | |
|
| |
میثم طهماسبی مدیر ارشد انجمن ( ایرانیان مقیم سوئد )
تعداد پستها : 93 سن : 43 آدرس : www.youtube.com/Sirmeysam از ایشان سپاسگزاری شده : 48 امتیاز : 54767 Registration date : 2009-12-17
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الخميس ديسمبر 17, 2009 6:16 pm | |
| ????????? ????? ?? ???? ???? ???????? ?????? ? ????? ????? ?? ??? ???? ??? ??? ? ?????? ????. ???? ??? ?? ??? ?? ?? ???? www.studera.nu ????? ? ????? ?? ?? ?????? ????. ?? ??? ???? ??? ??????? ???? ???? ???? ? ?? ???? ???? ?? ???????? ??? ??? ???? ? ????? ?? ????? ???? ? ?? ???? ???? ?? ???? ???? ?? ?? ??????? ?????? ? ????? ????? ???? ?? ????? ????. ?? ?????? ??? ???? ???? ???? ?? ???? ????? ?????.?? ????? ?? ????? ?? ???? ??? ??? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ??? ?? ????? ???? ????. ????? ??? ?? ??? ?????? ??? ??? ???? 10 ???? ????? ????? ???? ???? ???? ?? ?????? ? ?????? ???? ????? ???? ?? ??? ???? ?? ??? ?????. ????? ?? ??? ???? Studera ???? ??? ?? 7 ???? ???? ????? ????? ??? ?? ???? ??? ??? ????? ?? ???. ????? ????? ?? ?? ????? ??? ??????? ???? ??? ???? ???? ???? ????????.?? ????? ?? ???? ??? ????? ??? ?????? ?? ?????? ? ?? ???? ?????? ??? 3 ???? ???? ???? ?? ??????? ????? ??? ???? ???? ? ??? ???? ?? ??? ?????. ???? ????? ?????? ?????? ???? 6 ?? 8 ???? ?? ?? ??????? ???????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ??? ???????. ?? ??? ??? ????? ?????? ??? ?? ????? ????? ???? ?? ??? ??? ???? ??? ???? ????? ???? ??? ?? ????? ?? ???? ???? ???? ??????? ???? ?? ??? ??? ????? ???? ???? ??? ????? ?????. ??????? ???? ?? ???????? ???? ????? ????? ???? ???. ??? ???? ????? ??? ??????? ?????? ?? ??? ?? ?????? ?? ?? ???? ???? ?? ? ??? ???? ?????? ??? ???? ???. ?? ??? ??? ??? ????? ?? ????? ?????? ??? ???????? ? ????? ???? ??? ???????? ?????? ? ?????? ???? ?? ???? ?????? ???????? ???.???? ??? ????? ????? ????? ?? ???? ???? ????? ?? ?????? ?? ???? ???? ??? ??? ????? ??? ?? ????? ?? ?????? ???? ??? ??? ????? ?????? ???? ??? ????? ????? ??? ??? ?? ?? ????? ???. ??? ??? ?? ????? ????? ?????? ????? ??? ????? ?? ????????? ????? ????? ? ???? ?????? ???? ??? ?? ???? ????? ?? ???? ???.???????? ??????? ???? ??? ???? ?????? ?? ?? ??? ????.?? ?? ??????? ?? ???? ?? ??? Sirmeysam@yahoo.com ?? ?????? ????.?????? ????? | |
|
| |
تعداد پستها : 93 سن : 43 آدرس : www.youtube.com/Sirmeysam از ایشان سپاسگزاری شده : 48 امتیاز : 54767 Registration date : 2009-12-17
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الإثنين يناير 11, 2010 9:32 am | |
| سلام این یکی از پستهای قدیمی منه ولی ظاهرا مناسب این سوالات نیز هست. این شد که مجددا آنرا تقدیم حضورتون میکنم: شرایط تحصیل در سوئد برای ایرانیان مهیاست و امکان گرفتن آن نیز زیاد وقت گیر و پیچیده نیست. کافی است که سری به وب سایت www.studera.nu بزنید و مطالب آن را مطالعه کنید. در این سایت همه اطلاعات لازم قرار دارد و از همین طریق هم میتوانید ثبت نام کنید و مدارک را ارسال کنید و از همین طریق هم دعوت نامه را به امیدخدا بگیرید و تقدیم سفارت سوئد در تهران کنید. پس مطالعه این سایت برای ورود به سوئد کفایت میکند. در رابطه با هزینه ها باید عرض کنم به نسبت ایران کمی گران است ولی در مجموع ارزش دارد. البته شهر با شهر متفاوت است ولی ماهی 10 هزار کرون، معادل هزار یورو حدود یک میلیون و چهارصد هزار تومان برای هر شخص کافی به نظر میرید. البته در خود سایت Studera گفته شده که 7 هزار کرون کفایت میکند ولی به نظرم کمی غیر واقعی می آید. البته مسلما هر کس هزینه های متفاوتی دارد ولی همین حدود حساب بفرمائید. در رابطه با کار، شما اجازه کار دارید، هم متقاضی و هم همسر ایشان، ولی 3 مشکل وجود دارد که میتوانم بگویم کار پیدا کردن و کار کردن را سخت میکند. نخست اینکه دانشجو تقریبا روزی 6 تا 8 ساعت را در دانشگاه میگذراند و عملا فرصت کار نیست، البته بجز تعطیلات. در شهر های کوچک، پرواضح است که تعداد مشاغل کمتر از شهر های بزرگ است واین موضوع وقتی سخت تر میشود که حساب کنید هزار دانشجوی دیگر هم مثل شما دنبال راهی برای کسب درآمد هستند. مهمترین مورد که متاسفانه کمتر اشاره میشود زبان است. اگر زبان سوئدی بلد نباشید، طبیعیه که کار در مشاغلی که با مردم عادی سر و کار دارد تقریبا غیر ممکن است. با این حال عرض میکنم که مشاغل خدماتی چون آرایشگری و مشاغل هنری چون نوازندگی موسیقی و هنرهای دستی از شانس بیشتری برخوردار است. نکته آخر اینکه سرمای اینجا رو لحاظ کنید البته به اعتقاد من ارزش دارد ولی اگر تجربه سفر به اروپا را ندارید باید عرض کنم طبیعت زیبایی دارد ولی سرمای اینجا کمی سخت تر از تهران است. ولی اگر با اقلیم مشکلی نداشته باشید عرض میکنم که استاندارد بالای زندگی و رفاه فاکتور اصلی شخص من برای اقامت در سوئد بود. امیدوارم توانسته باشم دید واقع بینانه ای به شما بدهم. با من میتونید با آدرس ای میل Sirmeysam@yahoo.com هم مکاتبه کنید. پاینده ایران | |
|
| |
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل السبت يناير 16, 2010 10:31 am | |
| - yasser نوشته است:
- سلام من یاسر 24 ساله
میخوام در رشته دندان پزشکی مشغول بشم در سوئد و اطلاعات کافی در این زمینه را ندارم هزینه زندگی وزبان تدرس دانشگاهی و دانشگاه های ان اکه ممکنه کمکی به من کنید انشاالله هم شهری بشیم با سلام
چند پست در این مورد منتشر شده، توصیه میکنم مطالعه بفرمائید، در صورتی که باز هم اطلاعاتی خواستید، در خدمتگذاری حاضریم.
پاینده ایران | |
|
| |
راحله م کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 81 سن : 35 آدرس : دانشجوی شاهرود از ایشان سپاسگزاری شده : 11 امتیاز : 58785 Registration date : 2008-10-27
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الجمعة يناير 22, 2010 10:24 am | |
| میشه بگید در سوئد چند هزار ایرانی حضور دارند ؟ و مرکز اصلی تجمع ایرانیها در کدام شهر سوئد هست . آیا ایرانیهای مقیم سوئد با هم ارتباطات نزدیکی هم دارند ؟ یا که خیر ؟ ممنونم | |
|
| |
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الجمعة يناير 22, 2010 10:50 am | |
| با سلام
من به شخصه آمار دقیقی از تعداد ایرانیان مقیم در سوئد ندارم ولی طبق گزارش سازمان ملل متحد بالغ بر 60 درصد پناهجویان ایرانی در سوئد زندگی میکنند که بزرگی عدد کمی من را هم شگفت زده کرده است. ایرانیان در سوئد در 3 شهر استکهلم، یوتبری (گتنبرگ) و مالمو بیشترین جمعیت را دارند ولی در سایر شهر ها هم حضور مشخصی دارند. در رابطه با ارتباط عرض میکنم که متاسفانه من تجمع و کانون خاصی را نمیشناسم ولی اطمینان دارم مراکزی در پایتخت و همچنین یوتبری وجود دارند. امیدوارم سایر دوستان هم اطلاعات خود را با ما قسمت کنند، خصوصا من مدتی است قصد خرید پرچم ایران را دارم ولی هنوز اطلاع ندارم که کجا میشود مراجعه کرد.
پاینده ایران
| |
|
| |
راحله م کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 81 سن : 35 آدرس : دانشجوی شاهرود از ایشان سپاسگزاری شده : 11 امتیاز : 58785 Registration date : 2008-10-27
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الجمعة يناير 22, 2010 11:11 am | |
| متشکرم از توضیحات کامل شما پس با این حساب کشور دوم اغلب ایرانیان مهاجر کشور سوئد بوده است با این حساب در آینده شاهد رشد سریع لابی خواهیم بود | |
|
| |
siroos
تعداد پستها : 1 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 53911 Registration date : 2010-02-19
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الجمعة فبراير 19, 2010 3:37 pm | |
| با سلام و احترام من و همسرم به تازگی نسبت به مهاجرت به سوئد علاقه مند شدیم،خواهش می کنم در مورد نحوه پیدا کردن و برقراری ارتباط با کارفرمایان سوئدی و کاریابی در سوئد راهنمایی بفرمایید.رشته تحصیلی بنده مهندسی عمران و همسرم کارشناسی حسابداری بوده.توضیح اینکه من جهت اقامت کاری و همسرم جهت اقامت تحصیلی به راهمنایی احتیاج داریم. با تشکر از زحمات جناب عالی | |
|
| |
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الجمعة فبراير 19, 2010 3:46 pm | |
| با سلام
در رابطه با کار در سوئد برای متقاضیان خارج از مرزهای اروپا، روال بدین صورت است که شما باید با موسسات کاریابی تماس گرفته و یا مستقیما با کارفرمای متقاضی تماس بگیرید، در صورتی که تخصص شما مورد نیاز باشد و سازمان اعلام کند که 3 بار درج آگهی شده است و شما تنها گزینه جهت این پست هستید، نامه ای مبنی بر Job Offer به شما ارائه خواهد شد.
از طریق ارائه آن نامه و مدارک مورد نیاز دیگر، از جمله سوابق کار، بیمه، گواهی مالی و ... به سفارت سوئد در کشور صادر کننده پاسپورت شما موضوع ظرف مدت حداکثر 4 ماه بررسی و به اطلاع شما خواهد رسید.
پاینده ایران | |
|
| |
a
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 53892 Registration date : 2010-02-21
| عنوان: رد: پست های قدیم مهاجرت و تحصیل الأحد فبراير 21, 2010 4:24 am | |
| با سلام من ونامزدم می خواهیم از طریق اقامت کاری از ایران بریم اما راهشو نمی دونیم می شه بهمون کمک کنید که وقتی خارج شدیم بتونیم یه زندگی متوسط داشته باشیم مرسی | |
|
| |
| پست های قدیم مهاجرت و تحصیل | |
|