«سیدابوالفضل مصطفوی اصفهانی» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رسالت بسیاری از دانشگاه های بزرگ دنیا رفع نیازهای کشورشان و تولید مواد مورد نیاز است در حالی که کشور ما بدلیل بی توجهی به دانشکده های داروسازی مانع پیشرفت آنها شده اند.
وی افزود: امروزه بسیاری از واحدهای داروسازی دنیا به سوی تولید داروهای جدید نانو با سیستم های پیشرفته حرکت کرده اند در حالی که در ایران هنوز این اتفاق نیفتاده است.
این داروساز با بیان اینکه در شرایط موجود ارزی و اقتصادی، وجود حداقل ها برای کارخانجات داروسازی کشورمان مهم است، گفت: به دلیل اینکه اکنون بازار مصرف برای داروسازها وجود دارد آنها بسیار راحت محصولات خود را تولید و روانه بازار کرده و سود می برند.
وی ادامه داد: واحدهای داروسازی کشورمان با حداقل های موجود به سود خود می رسند و به دنبال ریسک و سود بیشتر نیستند.
به گفته وی، تعداد کمی از داروسازهای کشور این ریسک را کردند اما به دلیل نبود زیرساختهای مورد نیاز شکست خوردند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: سود آنها چندان بالا نیست تا بتوانند به سمت فناوری های نوین و تولید محصولات جدید بروند.
مصطفوی یکی دیگر از مشکلات موجود در این زمینه را نبود بسترهای مناسب بویژه در ساختار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور عنوان و اضافه کرد: هنوز قوانین مشخص و درستی برای این موضوع در کشور نیست و راه های آن تسهیل نشده است.
وی راهکار این مشکل را در دو بخش صنعت و وزارت بهداشت دانست و اظهار کرد: کارخانجات باید مسائل مالی و فناوری خود را ارتقا دهند.
وی افزود: وزارت بهداشت نیز باید با بسترسازی، مسیرها و فرایندهای ثبت فراورده های جدید دارویی را تسهیل کند.
رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بزرگترین مشکل صنعت داروسازی کشور را مسائل ارزی دانست و گفت: در کشور، تولیدکننده مواد اولیه دارویی کم داریم و داروسازها نیز نمی توانند بخوبی مواد اولیه را از خارج وارد کشور کنند.
مصطفوی با تاکید بر اینکه دانشگاه ها باید مشکلات صنعت را بدانند، تصریح کرد: وجود حلقه ارتباطی بین صنعت و دانشگاه در این زمینه و بمنظور شناسایی و حل مشکلات صنعت ضروری است.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت باید از محققان بخواهد که در این زمینه وارد عمل شوند، گفت: این وزارتخانه باید صنایع دارویی را موظف به ارتباط با دانشگاه ها کند.
این استاد دانشگاه توضیح داد: اگر صنایع دارویی موظف به ارتباط با دانشگاه ها شوند علاوه بر افزایش کیفیت کار و انجام پژوهشهای کاربردی در دانشگاه ها، داروها و دستگاه های جدید وارد کشور شده و دانشجویان داروسازی نسبت به آینده شغلی خود امیدوارتر می شوند.
رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این دانشکده با سه مرکز تحقیقاتی علوم دارویی و سه مرکز رشد فناوری های دارویی و داروهای گیاهی، آماده همکاری با صنایع دارویی کشور است.
به گزارش ایرنا از وب سایت فناوری engadget البته شرکت تولید کننده گوشی های تلفن هوشمند آیفون دسترسی آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) را به این گوشی های پرفروش رد کرده است.
1-نفوذ به تجهیزات کامپیوتری قبل از اینکه به دست کاربران برسد
مجله اشپیگل آلمان اعلام کرد که گروه عملیات های دسترسی مناسب (TAO) آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) قادر است بر روی آن ها سخت افزار و یا نرم افزار ردیابی نصب کند و این کار قبل از رسیدن این تجهیزات از سوی کارخانه سازنده به دست کاربر انجام می گیرد.
بخش دیگری از سازمان NSA موسوم به ANT با استفاده از ابزارهای خود می تواند حفره های امنیتی در بسیاری از سیستم های شبکه ای ایجاد کند و از این راه یک دسترسی دایمی برای خود داشته باشد. این حفره های امنیتی حتی در مقابل پاک سازی اطلاعات و بروزشدن میان افزارهای موجود در این تجهیزات پایدار خواهد بود.
این گزارش می افزاید که شرکت های سازنده از این دسترسی ها بی اطلاع هستند.
2- نفوذ به شبکه های وای فای از فاصله 13 کیلومتری
ژاکوب اپلبوم یک کارشناس مسایل امنیتی در فضای مجازی در این باره اظهار داشت: مجموعه ای از ابزارهای سازمان آمریکا که به نام نایت استند
( Nightstand) در نفوذ در شبکه های وای فای و جاسازی نرم افزارهای جاسوسی کاربرد دارد.
به گفته وی این دستگاه قادر است تا تجهیزاتی که به سیستم عامل ویندوز مجهز شده اند را از فاصله 13 کیلومتری شنود کند.
3- دسترسی کامل به تلفن های آیفون
نشریه اشپیگل برای نخستین بار این خبر را اعلام کرده بود.
ژاکوب اپلبوم که یک کارشناس درحوزه امنیت فضای مجازی نیز است در این باره اظهار داشت: براساس یک تحقیق، آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) تقریبا به تمامی اطلاعات دارندگان گوشی آیفون از طریق نرم افزاری به نام DROPOUTJEEP دسترسی دارد.
وی خاطرنشان کرد: این نرم افزار یک جاسازی نرم افزاری برای گوشی های هوشمند آیفون ایجاد می کند که قادر است مواردی همچون خارج یا وارد کردن فایل های مورد نظر از دستگاه، بازیابی پیامک ها، بازیابی مخاطبان، صندوق پستی، مکان جغرافیایی، تصاویر گرفته شده از طریق دوربین، محل برج ارسال سیگنال ودیگر موارد را به دست آورد که این موارد با استفاده از برنامه جاسازی شده پنهان و محافظت شده انجام می گیرد.
البته شرکت اپل، تولید کننده گوشی های هوشمند آیفون در بیانیه ای اعلام کرد: این سازمان هیچ گاه به منظور ایجاد Backdoor بر روی هر کدام از محصولاتش از جمله آیفون با آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) همکاری نداشته است واز برنامه ای که آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) به انجام آن متهم شده است بی اطلاع است .