| نگاهی به رویدادهای جهان مجازی | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:36 pm | |
| گزارش مركز پژوهشها در مورد « شهر الكترونيك»
مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي اعلام كرد: استفاده از الگوي شهر الكترونيك به كاهش هزينهها و صرفهجويي در وقت و منابع مالي منجر خواهد شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دفتر مطالعات ارتباطات و فناوريهاي نوين مركز پژوهشها با بيان اين مطلب كه استفاده از الگوي شهر الكترونيك براي اصلاح الگوي مصرف سازمانها و مردم ميتواند نتايج فوقالعادهاي داشته باشد و به كاهش هزينههاي سازمانها و صرفهجويي در وقت و منابع مالي منجر شود، افزود: نفوذ كاربردهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات در اداره شهرها سبب پيدايش ساختارهاي جديد در اداره شهرها شده و مجموعهاي به نام شهر الكترونيك براي شهرها در حال شكلگيري است. محققان و برنامهريزان شهري كشور ما نيز در ده سال گذشته، فعاليتهاي قابل توجهي در اين زمينه انجام دادهاند. تلاشهاي ارزشمندي براي ايجاد شهرهاي الكترونيك، كيش، مشهد، كلانشهرها و ديگر شهرهاي بزرگ و كوچك كشور صورت گرفته كه منجر به تدوين چندين سند راهبردي شده، اما در عمل بخش كوچكي از اهداف و برنامهها پيادهسازي شده است.
در بخش ديگري از گزارش مركز پژوهشها آمده است: مراجعه مستقيم به سازمانها، بانكها و موسسات براي انجام امور و دريافت خدمات، سبب افزايش هزينههاي زندگي، افزايش قيمت خدمات، به وجود آمدن مشكلات اجتماعي، زيست محيطي و بروز بيماريهاي جسمي و روحي شده و براي حل اين مشكلات راههاي متعددي از سوي صاحبنظران پيشنهاد شده است كه بدون شك الگوي شهرهاي الكترونيك ميتواند يكي از راهكارهاي مطلوب در اين زمينه باشد، مشروط بر اينكه براي پيادهسازي آن برنامهريزي يكپارچه و منسجمي انجام شود و بسترهاي لازم براي اجراي آن در سطح جامعه فراهم شود.
آموزش، فرهنگسازي و ترويج به عنوان زيرساختهاي اصلي تحقق شهر الكترونيك محسوب ميشوند. براي استقرار يك شهر الكترونيك در جامعه، لازم است كه شهروندان نيز توانمندي انجام كارها در فضاي مجازي را كسب كنند.
ايجاد زيرساختهاي مناسب براي دسترسي همگان به اينترنت، امكان ارائه خدمات يكپارچه گسترده به صورت الكترونيكي و آموزش مهارتهاي لازم به مردم براي استفاده از اين زيرساختها نيز ضرورتي انكارناپذير است.
در اين ميان آگاهي مسئولان و مديران كشور و توجه آنان به اقدامات لازم براي تحقق شهر الكترونيك، اهميت ويژهاي دارد و آگاهي آنان نسبت به قابليتها و الزامات شهرهاي الكترونيك، پيش نياز هر اقدامي در حوزه شهر الكترونيك محسوب ميشود.
در بخش ديگري از اين مطلب آمده است: هر چند استخدام مديراني كه توانايي گستردهاي در فناوري اطلاعات دارند يك اقدام اساسي و اصولي است، اما آموزش مديران قديمي نيز ضروري به نظر ميرسد. | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:37 pm | |
| ايتنا- شماره فروردين ماه ماهنامه دنياي کامپيوتر و ارتباطات منتشر شد.
در شماره 88 به معرفي تاثيرگذارترين مردان جهان در حوزه IT در دهه اخير پرداخته شده است. همچنين با بررسي کارشناسان به مرور وضعيت ICT ايران وجهان در سالي که گذشت پرداخته شده است.
ديگر عناويني که در اين شماره به چشم ميخورد: - بهترين تکنولوژيها در سال 88 - اینترنت و ایمیل زیر خط فقر - فراز و فرود سايتهاي برتر ايران - نقدی بر بازی Need For Speed :Shift - همه چيز درباره محصول جديد اپل - جنگ و بازي
دنياي ديجيتال - الجی KS660 و سونی اریکسون ویواز در آزمايشگاه ديجيتال دنياي كامپيوتر و ارتباطات - P7P55D Deluxe، شاهکار دیگری از ASUS - سرعت بالا و قيمت مناسب با SMC WBR14S-N4
مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات - بررسي وضعيت فناوري اطلاعات ايران و جهان در سال جديد - اهمیت خدمات پس از فروش کالاهای سختافزاری در انتخاب کالا
در اين شماره همچنين گزارش اختصاصي دنياي کامپيوتر و ارتباطات را از مهمترين رويدادهاي کنگره جهاني تلفن همراه در بارسلونا (MWC 2010) ميخوانيد.
شماره 88 ماهنامه دنياي کامپيوتر و ارتباطات از هماکنون در روزنامهفروشيهاي سراسر کشور در اختيار خوانندگان قرار دارد. | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:38 pm | |
| در انتهای همان خبری که از دکتر نهاوندیان نقل شد، خبرنگار در مورد سابقه و وضعیت کنونی(ورشکستگی) یکی از صادرکنندگان نمونه کشور پرسیده و نهاوندیان نیز پاسخ داده بود. آن شرکت«آرشام کوشا» و اجازه بدهید بگویم مدیر موفقاش «علی هلالی» است که عطای کار صادرات در ایران را به لقای دردسرهایش بخشیده و هم اکنون در کانادا رحل اقامت افکنده – بخوانید فرار مغزها کرده- است و اتفاقا آنجا هم مدیر «ایرانی» موفقی است.
به صادرات مشکوکید یا صادر کننده؟ ایمان بیک- فناوران چندسالی است که بحث رشد صادرات نرم افزار کشور مطرح میشود و هر بار نیز گروهی از فعالان حوزه فاوا و دستاندرکاران صادرات به آمارها و پیشبینیها در این رابطه شک میکنند، که باید بکنند- راستی با این وضع ارتباط بینالملل بانکهای ایران، توان شرکتهای نرمافزاری ما و چه و چه، به این آمار نباید شک کرد؟
آخرین اظهارنظر را در این رابطه، دیروز از دکتر نهاوندیان، رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران خواندیم که او نیز به آمار صادرات نرمافزار شبهه وارد دانسته بود. اما موضوع این نوشته، سویه دیگر ماجراست.
در انتهای همان خبری که از دکتر نهاوندیان نقل شد، خبرنگار در مورد سابقه و وضعیت کنونی(ورشکستگی) یکی از صادرکنندگان نمونه کشور پرسیده و نهاوندیان نیز پاسخ داده بود. آن شرکت«آرشام کوشا» و اجازه بدهید بگویم مدیر موفقاش «علی هلالی» است که عطای کار صادرات در ایران را به لقای دردسرهایش بخشیده و هم اکنون در کانادا رحل اقامت افکنده – بخوانید فرار مغزها کرده- است و اتفاقا آنجا هم مدیر «ایرانی» موفقی است.
اما هلالی و شرکتاش که از سال 1385 در فهرست صادرکنندگان نمونه نبوده و بالمآل جایزهای هم نگرفته، حالا هم شده است سنگر و هم پیراهن عثمان، هم برای آنان که به آمار صادرات نرمافزار ایران میبالند و هم آنان که به آمار مشکوکند.
در این میان هم آبرو و سابقه درخشان این مدیر موفق بخش خصوصی که دستاش از خاک وطن کوتاه است و آمار فعالیتاش هم در دستگاههای ناظر موجود، به هیچ گرفته و شاید حتی ابزار تسویه حسابهای شخصی شده است.
کسی نمیپرسد، پس کسی هم پاسخ نمیدهد که کار آرشام کوشا کجا نقص داشته و با چه توجیهی به «سیبل متحرک مانور نظامی صادرات نرمافزار» تبدیل شده؟ آیا اینکه آرشام کوشا را «میشناسیم» توجیه خوبی است برای اینکه پشت نامش قایم شویم یا از این نام برای تشکیک در آمار صادرات آنها که نمیشناسیم استفاده ابزاری کنیم؟
احتمالا کسی نمیداند صادرکنندگان «نمونه»نرم افزار کیانند و چه محصولی صادر کردهاند، اما همه میدانیم که آرشام کوشا سالها پیش چه کرده و اتفاقا دستاوردهایش را به چشم دیدهایم. اگر رویه انتخاب صادرکننده نرمافزار مشوه است چرا موضوع را به یک نام تقلیل میدهید و پشت آن سنگر میگیرید و اگر هم نیست – این سخن با طرفداران آمار است- چرا باز از زیر سایه 5-6 ساله یک شرکت خارج نمیشوید و شفاف نمیگویید چه کسی، به چه دلیل و با چه مدارکی صادرات کرده که مستحق جایزه باشد؟
آیا شخصی کردن دعوای صادرات، صورت مساله را تغییر نمیدهد و اتفاقا خدمت به آنان نیست که آمارشان مشکوک است؟ دوستان! روند تعیین صادرکننده نمونه و آمارصادرات نرمافزار اگر درست هست و اگر نیست – هر گونه شما میپسندید!- به همان روند بپردازید و از پشت سنگر آبروی یک نام بیرون بیایید. | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:38 pm | |
| افزايش ضريب نفوذ اختلالات شبكه تلفن همراه
م.ر.بهنام رئوف - اختلالات تلفن همراه دیگر این روزها به عنوان یکی از قابلیتهای این وسیله ارتباطی برای کاربران ایرانی تبدیل شده و گویا کاربران ایرانی یا با این مشکل همزیستی مسالمت آمیز پیدا کرده یا به قول معروف در برابر این پدیده پوست کلفت شدهاند. اختلالاتی که طی دو هفته اخیر به خصوص در تهران به اوج خود رسیده و تقریبا هر کاربری در این شهر به نوعی مدلهای مختلف آن را تجربه کرده است. حتما شما هم یکی از کاربرانی هستید که طی دو هفته گذشته بلااستثناء بارها و بارها تجربه خط رو خط شدن در حین مکالمه یا قطعیهای بیمورد را داشتهاید. این مدل خط رو خط شدنها هیچ تفاوتی در نوع تماس بین دو خط همراه، از ثابت به همراه یا بالعکس ندارد، اما اینکه دلیل این اختلالات چه چیزی میتواند باشد و اینکه چرا این داستان هیچ وقت تمام نمیشود، سوالی است که بارها و بارها از مسوولان اپراتورهای کشور پرسیده شده و عموما هم جوابهای توجیهآمیزی به همراه وعدههای رفع مشکل بسیاری داده شده است.
آخرین آمار بر اساس آخرين آمار و گزارشها تعداد مشتركان همراه اول از مرز 37 ميليون نفر گذشته و اپراتور دوم نيز حدود 13 ميليون مشترك دارد. مشتركان تاليا هم بين 800 تا حدود يك ميليون نفر اعلام شده است. جمع این آمارها میشود چهل و یک میلیون مشترک ناقابل که درآمد هنگفتی را عاید اپراتورها و در کلان عاید شرکت مخابرات و دولت میکند. درآمدی که با افزایش تعداد مشترکانش آنچنان اشک شوق را برای مدیران عامل ارائهدهندگان خدمات این بخش جاری میکند که گاهی در گفتوگوهایشان به گذشتن از رقبایی همچون ترکسل در منطقه به خود میبالند، اما ای کاش این افتخارات تنها در پول درآوردن و افزایش مشترک و قرار گرفتن در بین 50 اپراتور اول منطقه خلاصه نمیشد و اندکی هم داشتن استانداردهای مکالمه و ارائه خدمات ارزش افزوده واقعی با تعرفههای رقابتی (نه دکورهای تبلیغاتی و سرویسهای مجازی بیمصرف) جایگزین دغدغههای فعلی این مدیران میشد.
اختلالات همیشگی داستان اختلالات شبکه تلفن همراه همانطور که پیشتر هم گفته شد سابقه طولانیای دارد، اما اوج این اختلالات درست در زمانی نمود پیدا کرد كه شرکت همراه اول تصمیم به واگذاریهای کلانی در این بخش گرفت و وارد عرصه سیمکارتهای اعتباری نیز شد. هر چند که واگذاریهای اپراتور اول انحصار توزیع و قیمتهای نجومی این وسیله ارتباطی را به همراه مدت زمان انتظار برای دریافت سیمکارت شکست و بلای جان بازار سیاه شد، اما این حلاوت برای کاربران این اپراتور نیمه دولتی با آغاز اختلالات تلخ شد. هر چند که در آن زمان گفته میشد که شبکه برای این تعداد مشترک ظرفیت نداشته و اصلیترین برنامه اپراتورها ایجاد ظرفیت و نیز نصب تجهیزات و آنتنهای بیشتر در کلان شهرها عنوان شد، اما با انجام پروژههای مختلفی که در این بخشها تعریف شده بود بازهم شبکه تلفن همراه، آن شبکه استاندارد مورد نظر کاربران و بعضا نهادهای نظارتی ای چون مجلس نشد؛ چراکه وزرای ارتباطات دولت نهم و دهم طی دوره فعالیتشان بارها و بارها مجبور به حضور در مجلس شورای اسلامی و کمیسیونهای تخصصی آن برای پاسخگویی به نمایندگان پیرامون این مشکلات شدند. هر چند که در تازهترین این حضورها رضا تقیپور، وزیر آیسیتی دولت دهم همانند دیگر همکارانش در سالهای قبل قول رفع این مشکلات را به نمایندگان داده است، اما در گفتوگویی هم تلویحا اعلام کرده است که بعد از خصوصی شدن مخابرات مشکلات اپراتورها دیگر ربطی به وزیر ندارد! این بار اما اختلالات تلفن همراه از سوی مدیران همراه اول افزایش 20 تا 30 درصدی بار ترافیک در هفتههای اخیر در تهران عنوان شده است. هر چند که این مسوولان مشکلات همیشگیای همچون جانمایی برای نصب آنتنهای بیتیاس، عدم همکاری نهادهایی مانند شهرداری و نیز مقاومتهای مردمی در برابر نصب این تجهیزات را نیز از دیگر معضلات دست به گریبانشان عنوان میکنند، اما به هر حال این بار و از سوی برخی دیگر از کارشناسان کیفیت تجهیزات چینی به کار رفته در شبکه طی چند سال گذشته به عنوان عامل اصلی این اختلالات عنوان میشود. معاون سابق وزارت ارتباطات استفاده از تجهیزات باکیفیت، اعمال مدیریت فنی مناسب و بهکارگیری نیروی انسانی توانمند را از جمله عواملی میداند که میتواند در افزایش کیفیت شبکه ارتباطات سیار موثر واقع شود. کمال محامدپور که در دولت قبلی معاونت وزیر در بخش آموزش، پژوهش و امور بینالملل وزارتخانه و نیز سرپرستی مرکز تحقیقات مخابرات را به عهده داشت و عموما هم تا همین یک سال پیش از عملکرد خود و دیگر همکارانش حمایت میکرد، اما این بار و در حالی که در دولت فعلی سمتی ندارد در گفتوگو با موبنا با بیان اینکه برای ایجاد ارتباطی باکیفیت باید مدیریتی مناسب پیاده شود، اظهار داشت: البته مدیریت در این حوزه شامل مدیریت فنی و سایر مدیریتها به حساب میآید. وی با اشاره به اینکه آن مدیریتی که مربوط به ارائه سرویس میشود مرتبط با بخش مدیریت فنی است، گفت: شبکه باید کاملا مناسب طراحی شود و تجهیزات مورد استفاده از کیفیت قابل قبولی برخوردار باشد. او میگوید که به طور قطع عمده تجهیزات به کار گرفته شده در شبکه ارتباطات سیار از شرکتهای چینی خریداری میشود و احتمال اینکه هم تجهیزات و هم طراحی شبکه با اشکالاتی مواجه باشد، وجود دارد. محامدپور تصریح میکند که بهینهسازی شبکه، موضوعی مهم است که نزدیک دو سال است توسط مسوولان پیگیری میشود. به گفته وی، موفق نبودن بهینهسازی شبکه تلفن همراه در کشور از اثرات آن قابل مشاهده است. به دلیل اینکه اگر بهینهسازی مناسب انجام میشد، باید شبکه و سرویس مناسب در اختیار مشترکان قرار گرفته میشد، ولی همچنان کاربران در این زمینه معترض هستند. در همین حال مسعود شفیعی، عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه امیرکبیر درباره اختلالات شبکه تلفن همراه معتقد است كه تجهیزات مخابراتی از کشور چین به کشور ما وارد میشود و باید دید که این انتقال فناوری در چه سطحی انجام میگیرد. به گفته وی، تجهیزات مخابراتی در کشور چین دارای رتبهبندی است و باید مسوولان برای استفاده از تجهیزات مناسب این شبکه آموزش لازم را ببینند تا بتوانند انتخاب درستی در این مورد داشته باشند. به نظر میرسد اکثر تجهیزات که در شبکه استفاده میشود دارای نقص است و باید تولیدکنندگان در مورد مشکلات این تجهیزات پاسخگو باشند.
انگشت اتهام به سوی ونکنشینان به باور کارشناسان مشکلات این روزهای شبکه تلفن همراه عمدتا مربوط به تجهیزات چینی به کار رفته در شبکه است. چینیهایی که به قدری بازار ایران برای آنها جذاب و درآمدزا است که ساختمان اصلی نمایندگی خود را دقیقا چند پلاک بالاتر از ساختمان مرکزی همراه اول در خیابان ونک گرفتهاند تا شاید رفت و آمد مدیران و کارشناسانشان به این نهاد راحتتر و کمهزینهتر باشد. ريیس کمیته تحقیق و تفحص از عملکرد مخابرات در مجلس شورای اسلامی نيز چندی پیش و در گفتوگویی استفاده گسترده مخابرات از تجهیزات نامرغوب چینی را عامل اختلالات شبکه تلفن همراه عنوان کرده و گفته است: براساس شواهد به دست آمده استفاده از تجهیزات نامرغوب چینی برای توسعه شبکه تلفن همراه علت عمده اختلالات این شبکه است که اگر شرکت مخابرات تا پایان سال این تجهیزات را از شبکه حذف نکند یا درصدد اصلاح وضع موجود برنیاید، این موضوع به عنوان یک سوال جدی از وزیر مطرح خواهد شد. نادر قاضیپور با تاکید بر اینکه خرید این دستگاهها از طریق مراجع ذیصلاح و تایید مراجع مربوطه نبوده و بخشی از دستگاههای وارداتی چینی و نامرغوب است که در حال حاضر مورد استفاده قرار میگیرد، تصریح کرد: متاسفانه بحث اختلال شبکه در تمام ساعات روز و به صورت تناوبی ادامه دارد بنابراین نمیتوان علت آن را وجود ترافیک زیاد شبکه در طول روز عنوان کرد، زیرا اگر این گونه باشد این اختلال باید در ساعاتی از روز افزایش یابد و در ساعات شب کاهش پیدا کند اما ادامه این اختلال در همه ساعات شبانه روز قطعا به یک عامل فنی که همان تجهیزات نامرغوب چینی است بازمیگردد. به اعتقاد عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بحث اختلالات شبکه به عنوان یک سوال جدی از وزیر ارتباطات مطرح خواهد شد. وی ادامه داد: البته این موضوع در طرح تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات لحاظ نشده بوده است؛ اما در این رابطهبندی به گزارش تحقیق و تفحص از عملکرد مخابرات اضافه شد. از طرفی این موضوع در کمیسیون صنایع و معادن نیز مورد بحث قرار گرفته است و چنانچه تا پایان سال اختلالات شبکه برطرف نشود به عنوان یک سوال از وزیر مطرح خواهد شد. به گفته وی متاسفانه مخابرات به موازات افزایش تعداد مشترکان هیچ گام مناسبی برای ارتقای سطح کیفی خدمات تلفن همراه برنداشته در حالی که این حق مردم است که وقتی برای استفاده از یک فناوری هزینه پرداخت میکنند بتوانند بهرهبرداری مناسبی از آن داشته باشند نه این که موقعیت به قدری حاد و نامناسب باشد که عطایش را به لقایش ببخشند. با این حال بهکارگیری از تجهیزات بیکیفیت چینی از سوی مدیران مخابرات تکذیب شده است. داوود زارعیان، مدیرکل روابطعمومی شرکت مخابرات ایران با رد استفاده تجهیزات نامرغوب و بدون کیفیت چینی در شبکه تلفن همراه، توسعه شبکه، وجود بار ترافیکی در برخی از مناطق و وضعیت جغرافیایی شهر تهران را از جمله دلایل برخی اختلالات در این شبکه عنوان کرد. وی با بیان اینکه ورود کالاهای مخابراتی نامرغوب و غیراستاندارد از کشور چین به کشورمان اصلا درست نیست، میگوید: محصولات مخابراتی چین در بخش تلفن همراه، ثابت و دیتا در بیش از 120 کشور جهان استفاده میشود و تولیدکنندگان این کشور در بسیاری از کشورها نمایندگی دارند. او میگوید: شرکتهای چینی در سال 2009 حدود 40 میلیارد دلار صادرات تجهیزات مخابراتی داشتهاند که یک دهم این مقدار نیز مربوط به کشور ما نبوده است پس نمیتوان گفت تجهیزات چینی مشکل اختلالات شبکه تلفن همراه کشور است. مدیرکل روابطعمومی شرکت مخابرات ایران در مورد استفاده از تجهیزات تولید داخل در شبکه تلفن همراه نیز معتقد است این تجهیزات با رعایت نکات لازم در مورد استانداردسازی در شبکه استفاده خواهند شد. به هر حال، طی چند سال گذشته قراردادهای بیشماری به منظور توسعه شبکه تلفن همراه چه با تولیدکنندگان داخلی با عنوان تولید تجهیزات شش میلیون خط تلفن همراه و چه در فازهای گوناگون توسعهای شبکه منعقد شده که هنوز هیچ خبری از اتمام آنها منتشر نشده است؛ اما اینکه چرا بیشترین دلیل برای این اختلالات متوجه تجهیزات چینی شده است پاسخی است که به نظر میرسد مخابراتیها این بار باید با دقت و با شواهد و قراین مکتوب و تخصصی در مورد آن به مجلسیها و کاربران خود توضیح دهند.
رشد ترافیکی دلیلی تازه! مدیرکل بهینهسازی شبکه ارتباطات سیار با تاکید بر اینکه اسفند ماه پرترافیکترین ماه برای شبکه همراه اول است، گفت: در این ماه از سال شبکه همراه اول رشد 20 تا 30 درصدی ترافیک ارتباطات را تجربه میکند. مجید مختارنیا در گفتوگو با «موبنا» در مورد وضعیت فعلی شبکه همراه و بروز برخی اختلالات در این شبکه اظهار داشت: میزان استفاده از شبکه تلفن همراه در ایام پایانی سال افزایش مییابد و این مساله ترافیک شبکه را از حد معمول بالاتر میبرد. وی با بیان اینکه ظرفیت مراکز BSC همراه اول در حال توسعه است، از نوسازی و آپ گرید این مراکز در بخشهای اریکسون و نوکیا خبر داد و گفت: ترافیک شبکه همراه اول در تهران حادتر از دیگر شهرها است و این مساله باعث بروز برخی اختلالات در زمان پرترافیک میشود. مدیرکل بهینهسازی شبکه ارتباطات سیار گفت: همراه اول در حال توسعه و آپ گرید شبکه و ارتقاي نودهای شبکه بهطور همزمان است تا مشکلات اختلال و قطعی مکالمه کاهش یابد. به گفته وی حدود 5/5 میلیون مشترک همراه اول در شهر تهران هستند. هرچند که بسیج همگانی در اپراتورهای کشور در دو سال گذشته باعث شده بود که در ایام نوروز و تعطیلات، شبکه همراه ترافیکی روان و با کمترین اختلالات داشته باشد؛ اما با این حال با اختلالاتی که اخیرا در شبکههای تلفن همراه به وجود آمده است به نظر میرسد که نوروز امسال باب طبع کاربران ایرانی نباشد البته انشاءالله که این گونه نباشد!.
منبع : دنياي اقتصاد | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:40 pm | |
| اپراتورهاي 110 کشور طرف قرارداد رومينگ بينالملل همراه اول
روابط عمومي شرکت ارتباطات سيار ايران اعلام کرد: تعداد اپراتورهاي طرف قرارداد رومينگ بينالملل اين شرکت به 260 اپراتور رسيد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با پيوستن اپراتور Zain کنيا به شبکه همراه اول، تعداد اپراتورهاي طرف قرارداد رومينگ بينالملل اين شرکت به 260 اپراتور رسيد.
اپراتور Zain کنيا اولين اپراتور اين کشور است که به شبکه رومينگ بينالملل همراه اول ميپيوندد. بنابراين گزارش اين قرارداد دو طرفه و بيواسطه بوده و مشترکان هر دو اپراتور ميتوانند از مزاياي اين ارتباط بينالمللي بهره گيرند.
بر اساس اين گزارش با اضافه شدن کشور کنيا به جمع کشورهايي که با همراه اول قرارداد رومينگ بينالملل دارند، همزمان با پايان سال و برنامه چهارم توسعه کشور، همراه اول با 260 اپراتور در 110 کشور جهان قرارداد رومينگ دارد که همگي بطور مستقيم و بدون واسطه منعقد شدهاند. | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:40 pm | |
| جمعي از مديران شركت ارتباطات زيرساخت با اتمام سالهاي خدمتي و يا با استفاده از قانون بازنشستگي پيش ازموعد بازنشست شدند و با اين شركت خداحافظي كردند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد تقي خاكي، عضوهيات مديره، غلامرضا كشتگر، معاون طرح و توسعه ، محمدحسين شيخ قرائي، مديركل دفتر مديرعامل و دبيرهيات مديره، منوچهر بهادراني، مدير كل پشتيباني طرح وتوسعه، ابراهيم حامدي، مديركل عمليات شبكه سوييچ، محمدرضا نوبري، مديركل عمليات شبكه و تعميرات، حسن فرهنگ اصفهاني، مدير كل دفتر بررسيهاي فني، هماهنگي و مطالعات و تدوين استانداردها و عبدالحميد فرجاديان، مدير كل رايانه و فنآوري اطلاعات مديراني بودند كه اخيراً بازنشسته شدند و از شركت ارتباطات زيرساخت خداحافظي كردند.
بر اساس اين گزارش درنشستي كه به مناسبت توديع مهندس غلامرضا كشتگر و مهندس منوچهر بهادراني برگزار شد، محمود خسروي - عضو هيات مديره شركت ارتباطات زيرساخت - هدف از تشكيل اين شركت را اعمال حاكميت نظام در بخش ارتباطات دانست و افزود: هم اكنون نياز به تلاش بسيار وسيعي دربخش ستادي است كه كل كارهاي اجرايي ارتباطات را در كشور از اينجا نظارت كند و اين وظيفهاي سنگين است كه قانونگذار برعهده ما گذاشته است كه تلاش زيادي را ميطلبد.
خسروي در ادامه گفت: ما نيروي انساني توانمندي داريم و نيروي انساني در نگهداري، توسعه و مهندسي ارتباطات كه وضعيت مطلوب آن مثال زدني است، نقشي موثر دارد.
كشتگر هم در اين مراسم، ضمن تشكر از همدلي همكاران گفت: مادر كار ناملايماتي داشتيم و تجربه من اين است كه درسختي ها علاوه بر توكل، كمك گرفتن از ائمه اطهار و شهدايي كه ميشناسيم ميتواند به ما براي رسيدن به اهدافمان كمك كند. | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:43 pm | |
| نويسنده: منبع: فناوران
تهران ، دهمين شهر ویروسی جهان
25 اسفند 1388 - جزييات عمليات بزرگترين شبکه خرابکاري رايانهاي در يکي از شهرهاي کوچک اسپانيا، با نام Mariposa پس از دستگيري سه تن از رهبران اصلي این شبکه منتشر شد.
فناوران- بر اساس تحقيقات انجام شده توسط شرکت امنيتي پاندا، اطلاعات مربوط به حسابهاي کاربري و خدمات پست الکترونيک، رمزهاي عبور، حسابهاي بانکي، کارتهاي اعتباري و دادههاي حساس سازماني، در بيش از 13 ميليون رايانه از سرتاسر جهان مورد دستبرد و سواستفاده دایمي گردانندگان شبکه Mariposa قرار گرفته بود.
نکته قابل توجه اينجاست که تمام اين 13 ميليون رايانه آلوده که 50 درصد از ايستگاههای کاري فعال در 1000 شرکت بزرگ و پردرآمد دنيا را نيز شامل میشدند، عضوي موثر و فعال از اين شبکه بزرگ خرابکاري بودهاند.
کاربران خانگي، سازمانهاي تجاري و اداري، بخش دولتي و نيز مراکز آموزشي، بيشترين تعداد قربانيان را شامل میشوند.
تحقيقات جغرافيايي اين پرونده نشان میدهد که شبکه ويروسي Mariposa، در بيش از 190 کشور و 31 هزارو900شهر دنيا فعال بوده است.
بنا بر آمارهاي منتشر شده، هند، مکزيک و برزيل در مجموع 40 درصد از رايانههاي آلوده و تحت فرمان در اين شبکه را در برگرفته بودند.
اين در حالي است که ايران با 293 هزار و 673 رايانه آلوده، بيش از 2 درصد کل وسعت اين شبکه خرابکاري را به خود اختصاص داده و و در رتبه دوازدهمين کشور آلوده به ويروس قرار گرفت. شهر تهران نيز با بيش از 23/1 درصد از کل رايانههاي تحت فرمان Mariposa، دهمين شهر آلوده جهان بوده است.
سئول، پايتخت کره جنوبي و پس از آن شهرهاي بمبئي، دهلي و مکزيکوسيتي، با 18 درصد از کل آلودگي، بزرگترين بخشهاي جغرافيايي در پراکندگي جهاني Mariposa محسوب میشدند.
وسعت حملات و آلودگيهاي ايجاد شده توسط شبکه Mariposa به حدي بود که به گفته کريستوفر ديويس، مدير اجرايي شرکت Defence Intelligence ، فهرست کردن شرکتهاي بزرگي که توسط حملات اين شبکه آلوده نشدهاند، به مراتب سادهتر از نام بردن از شرکتهايي است که به نحوي هدف حملات ويروسي اين شبکه مخرب قرار گرفتهاند.
مطالعه سير تحول شبکه Mariposa نشان میدهد که اين شبکه تبهکاري، به تدريج و با آلوده کردن رايانههاي مختلف به کدهاي *Bot وسعت يافته است.
رهبران Mariposa پس از تزريق Bot به رايانههاي سرتاسر دنيا و تبديل آنها به عضوي جديد از شبکه مخرب خود، آنها را به بدافزارهاي ديگري مثل کدهاي پيشرفته کليد خوان، اسبهای تروای سارق اطلاعات بانکي، اسبهای تروای نفوذگر و غیره آلوده ميکردند تا قابليت تخريبي اين رايانهها افزايش يابد.
همچنين آنها از طريق فروش بخشهايي از اين شبکه تحت فرمان به خرابکاران ديگر، علاوه بر کسب درآمدهاي کلان، موجب افزايش بيشتر آلودگي و افزايش ميزان سرقت مستقيم يا غير مستقيم پول از حسابهاي بانکي کاربران اينترنت ميشدند.
مجموع خسارتهاي ناشي از فعاليتهاي تخريبي Mariposa تا کنون «غير قابل برآورد» اعلام شده، اما منابع اطلاعاتي اعلام کردهاند که صرف نظر از خسارتهاي مستقيم، نظير سرقت پول و اطلاعات ارزشمند، خسارتهاي غير مستقيم اين حملات به دهها ميليونها دلار بالغ میشود.
نکته نگران کننده اينجاست که بر اساس اظهارات پدرو بوستامنته، مدير تحقيقات شرکت پاندا رهبران شبکه Mariposa هکرهاي بسيار حرفهاي نبودهاند و دانش رايانهاي بالايي نيز نداشتهاند و اين هشداري جدي است در خصوص پيشرفتهترشدن نرمافزارهاي توليد و انتشار ويروس که حتي کاربران عاديتر اينترنت را نيز به نفوذگرهاي حرفه اي تبديل میکنند!
با استفاده از اين نرمافزارها میتوان کدهاي مخربي را طراحي و توليد کرد که نه تنها رايانهها را از طريق مواجهه مستقيم با آلودگي در اينترنت قرباني کنند بلکه آنها را از طريق يک اتصال ساده به شبکههاي اشتراک فايل و يا حتي استفاده از حافظههاي جانبي آلوده، به يک رايانه تحت فرمان تبديل کنند.
با وجود این که تحقيقات بيشتر براي کشف ساير رهبران شبکه Mariposa در جريان است ، شرکت امنيتي Defence Intelligence نيز اعلام کرد در پي اقدامات تلافي جويانه خرابکاران ، هدف حملات گسترده اينترنتي موسوم به DDoS قرار گرفت و براي مدتي کوتاه پايگاه اينترنتي خود را از دست داد.
اکنون هر چند اين حمله و پس لرزههاي مربوط به آن همگي تحت کنترل در آمدهاند اما کارشناسان امنيت اطلاعات، خطر کدهاي مخرب Bot و شبکههاي BotNet را هيچ گاه پايان يافته تلقي نمیکنند و به کاربران اينترنت توصيه میکنند با توجه به عملکرد نامحسوس اين ابزار مخرب، از امنيت بالاي رايانههاي خود اطمينان پيدا کنند. | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:43 pm | |
| نويسنده: منبع: فناوران مترجم: نسترن صائبی
آیا «آیکان» زیر بار رسمیت بخشی به هرزهنگاری میرود
25 اسفند 1388 - آيكان، سازمان ثبت نامها و ارقام اینترنتی تصميم براي ايجاد پسوند اينترنتي .... به عنوان منطقه ممنوع آنلاين را تا ماه ژوئن به تعويق انداخت و هيات مدیره آيكان روند 70 روزهاي را براي رایزنی در مورد تصويب اين نام دامنه آغاز كرد كه استفاده از آن براي سايتهاي هرزهنگاري داوطلبانه خواهد بود.
حاميان اين نام دامنه معتقدند که از طریق آن میتوان فعالیتها را در صنعت هرزهنگاری سازماندهی کرد. ولی از سوی دیگر سايتهاي هرزهنگاري نگران اجباري شدن استفاده از اين نام دامنه بوده و گروههاي مخالف، هم نگران قانوني شدن هرزه نگاري هستند.ICM Registry LLC ، شرکت رجیستری با مسوولیت محدود در سال 2000 برای اولین بار پیشنهاد ثبت رسمی نام دامنه .... را داد و آیکان از آن زمان تاکنون سه بار این پیشنهاد را رد کرده است. اما بعد از آخرین رد این نام دامنه توسط آیکان در سال 2007 یک هیات غیر وابسته به آیکان از این سازمان خواست که در این مورد تجدید نظر کند.راد بکستروم، مدیر اجرایی آیکان اعلام کرد: مسایل زیادی در مورد این نام دامنه وجود دارد که باید در مورد همه آنها رایزنی شود.
راد بکستروم در نشستی که روز جمعه در نایروبی، پایتخت کنیا برگزار شد، گفت: مخالفت عمومي با ثبت رسمی نام دامنه .... همچنان ادامه دارد.
نشست آیکان در آفریقا
بسیاری از دولتها و شهروندان آفریقایی نقش سازمان ثبت نام و ارقام اینترنتی (آیکان) و وظیفه این سازمان را به درستی نمیدانند. به نظر برخی از آنها آیکان باید روی زیرساختها کار کند و از دسترسی اینترنت به همه مردم و سرعت اینترنت اطمینان یابد. برخی نیز معتقدند آیکان باید تنها ثبت نامهای دامنهای را اجرا کند که اوضاع آنها در حال حاضر نابسامان است. در بعضی مواقع هم باید به حل و فصل مسایل جزیی و پیش پا افتاده بپردازد.
گروهی هم بر این باورند که وظیفه آیکان، پشتیبانی مالی و کمک به دسترسی به اینترنت است.
اما چیزی که درست است این است که وظیفه اصلی آیکان فراتر از اینهاست و این مساله نشان دهنده ضرورت راهاندازی یک دفتر آیکان در آفریقاست. اما چگونه؟
بکستروم در این نشست گفت: 90 درصد از اقدامات آیکان در آمریکای شمالی انجام میگیرد و شاید همین امر است که باعث شده این سازمان سه دفتر در آمریکا داشته باشد و هیچ اثری از آن در آفریقا وجود نداشته باشد.
در این نشست همچنین در مورد مسایل امنیتی و نگرانیهای مربوط به این زمینه بحث شد. بکستروم در این مورد گفت: امنیت مسالهای است که همه کشورها را نگران کرده است، اما کنیا مسایل امنیتی خاص خود را دارد.
پیتر دنگیت، عضو هیات مدیره آیکان در مورد ثبت رسمی نام دامنه .... گفت: تصویب آییننامه در این مورد مستلزم رسیدگی است که مدتی وقت نیاز دارد.
تلاش آمريكا براي افزايش دخالت در آيكان
دولت آمريكا با وجود مخالفت و ابراز نگراني ديگر كشورهاي جهان قصد دارد بر نقش آفريني خود در سازمان آيكان بيفزايد. دولت آمريكا در سال 2009 تفاهم نامهاي را با اين سازمان امضا كرده بود كه به موجب آن آيكان به عنوان يك سازمان جهاني و هدايت شونده توسط بخش خصوصي به رسميت شناخته میشد و مهمترين وظيفه اين سازمان هماهنگي در مورد آدرس هاي اينترنتي دانسته شد.
تا قبل از آن، دولت آمريكا از طريق وزارت بازرگاني اين كشور بر روي آيكان و عملكرد آن نظارت ميكرد، اما با اعتراض شديد ديگر دولت ها قرار بود اين نقش هدايتي – نظارتي كاخ سفيد كاهش يابد.
اما تلاشهاي اخير اين كشور نشان ميدهد كه آمريكا دوست دارد كماكان در زمينه نحوه نظارت بر اينترنت و هدايت آن دخالت كند. اين بار اين كشور قصد دارد دخالت خود را به طور غيرمستقيم و از طريق كميته مشورتی دولتی GAC صورت دهد.
اين كميته در زمينه اختصاص آدرسهاي دامنه بين المللي با كميته ديگري به نام ccNSO همكاري نزديك خواهد داشت كه اين به معناي تداوم دخالت هاي آمريكا در آيكان است.
كشورهاي مستقل جهان و از جمله ايران از سال 2003 تاكنون تلاش داشتهاند از نفوذ آمريكا در آيكان بكاهند و تا حدودي در اين زمينه موفق بوده اند، اما باز هم آمريكا به بهانه حفظ ثبات و امنيت اينترنت قصد دارد مانع از موفقيت اين كشورها شود. | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:44 pm | |
| نويسنده: مترجم: نسترن صائبی
مجتمع فنی تهران نرم افزار آزمون «محک» را رونمایی می کند
25 اسفند 1388 - رییس هیات مدیره مجتمع فنی تهران از طراحی و تدوین نرمافزار تحت وب آزمون آن لاین با عنوان «محک» در مجتمع فنی تهران خبر داد و گفت: این نرمافزار منحصر به فرد توسط کارشناسان خبره مجتمع تهیه شده، مراحل آزمایشی را گذرانده و از سال آینده به طور رسمی به بهره برداری خواهد رسید.
مهندس سعید خرازی زاده روز گذشته در نشستی که به مناسبت سی امین سالگرد تاسیس مجتمع فنی تهران برگزار شد با اعلام این خبر گفت: نرمافزار «محک « با الگوبرداری از نرمافزار آزمون مایکروسافت طراحی شده است و با استفاده از آن میتوان در سراسر کشور آزمون سراسری مبتنی بر وب برگزار کرد. وی افزود: قرار است سازمان بین المللی ICDL سال آینده از این نرمافزار برای برگزاری آزمون سراسری ICDL در ایران استفاده کند.
هدف غایی، اشتغالزایی
در این مراسم که با حضور دکتر سعید سعادت مدیر عامل مجتمع فنی تهران، مهندس سعید خرازی زاده رییس هیات مدیره مجتمع فنی تهران، مهندس فیروزی معاونت پشتیبانی و امور اجرایی، عباس شاهانی معاونت آموزش و پژوهش و جمعی از اهالی رسانه برگزار شد، مدیر عامل مجتمع فنی تهران پیشینهای از 30 سال فعالیت این مجتمع ارایه داد. وی گفت: مجتمع فني تهران در سال 58 توسط سعید خرازی زاده و اینجانب تاسیس شد. سعادت گفت: مجتمع فني تهران در اولين سالهاي فعاليت خود، با شناسايي نيازهاي کشور و جامعه در حوزه برق و الکترونيک، فعاليتهاي خود را روي ارایه آموزشهاي کيفي و متفاوت در اين حوزه متمرکز کرد. وی افزود: هدف ما از ابتدا ایجاد فرصتهای شغلی در جامعه بود و به آموزش نگاهی ابزاری در جهت ایجاد اشتغال داشته و داریم. سعادت گفت: این مجتمع در طول سالهای فعالیت خود در سه زمینه آموزش، ترجمه و تالیف کتاب و تولید محصولات فرهنگی گام برداشت که حاصل آن آموزش سالانه يکصد هزار نفر- درس، ایجاد 40 مرکز آموزشی در سراسر کشور و انتشار هزار و 250 عنوان کتاب در زمینههای کاربردی است.
عضو گیری از هر خانواده ایرانی
سعادت گفت: مجتمع فنی در سالهای اخیر اقدام به تدوین سند راهبردی کرد. در این سند چشم اندازی برای مجتمع طراحی شد با این هدف که در هر خانواده ایرانی دست کم یک نفر از خدمات و محصولات مجتمع بهره مند شود. وی افزود: ما با سرلوحه قرار دادن این هدف به سوی آن گام بر میداریم.
“ باهم “
سعادت با بیان اینکه مجتمع در آستانه هر سال شعاری را انتخاب میکند و در جهت تحقق آن هدف گام بر میدارد، گفت: سال آینده را با عنوان “ بهبود نگرش، اصلاح رفتار و هم افزایی نام گذاری کرده ایم که عنوان اختصاری آن “با هم “ است و امیدواریم با همراهی تمامی اعضای این مجتمع همگی با هم در این مسیر پیش رویم.
نخستین بانک اطلاعات آموزش
در ادامه خرازی زاده، رییس هیات مدیره و مدیر دپارتمان انفورماتیک مجتمع فنی تهران اطلاعاتی از فعالیتهای مجتمع در حوزه تولید محصولات فرهنگی ارایه داد و گفت: مجتمع فنی در راستای فعالیت اصلی یعنی آموزش، اقدام به طراحی و تولید CDهای مالتی مدیای آموزشی مثل آموزش office2007 کرده است که این بسته نرمافزاری در جشنواره رسانههای دیجیتال موفق به کسب مقام نخست جشنواره شد.
خرازی زاده از راهاندازی بانک اطلاعات آموزش توسط این مجتمع در سال آینده خبر داد و گفت: این پورتال که در حال حاضر مراحل مطالعاتی خود را سپری میکند نخستین بانک اطلاعات آموزش در کشور است که اطلاعات جامعی از تمامی مراکز آموزشی در سراسر ایران ارایه میدهد.
عباس شاهانی، معاونت آموزش و پژوهش مجتمع در ادامه به ارایه اطلاعاتی درباره بخش آموزش و انواع دورههای این مجتمع پرداخت و گفت: در بخش آموزش تخصصهای بینالمللی با برخی مراکز آموزش خارج از کشور از جمله موسسه آموزش عالی TAFE ارتباط برقرار کرده و فارغ التحصیلان این دورهها مدرک معتبر این مرکز را دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه مجتمع فنی از سه سال پیش فعالیت در بخش آموزش الکترونیکی را آغاز کرد، گفت: کارکنان وزارت بهداشت، شرکت نفت و فولاد مبارکه تحت آموزش الکترونیکی مجتمع فنی قرار گرفتند و آزمون برخی دورههای مجتمع هم به صورت الکترونیکی و با موفقیت برگزار شد.
وی گفت: دست کم یک درس از هر دوره مجتمع و آزمون آن الزاما باید به صورت الکترونیکی برگزار شود.
کسب مهارتهای زندگی
در ادامه این نشست دکتر سعادت با بیان اینکه بسیاری از مشکلات فعلی جامعه اعم از معضل ترافیک، نداشتن روحیه جمعی واختلالات ارتباطی، ناشی از خلا دانش مهارتهای زندگی در جامعه است، گفت: کار طراحی و تدوین دورههای آموزش مهارتهای زندگی در مجتمع به منظور رفع این معضل انجام شده است.
وی افزود: برای تدوین این دورهها استانداردهای یونسکو و سازمان بهداشت جهانی درباره مهارتهای زندگی مورد مطالعه قرار گرفته و در قالب محصول نرمافزاری شامل 12 DVD تهیه شده است.
تربیت شهروند الکترونیکی
وی در ادامه گفت: در راستای پیاده سازی دولت الکترونیکی در کشور و گسترش خدمات الکترونیکی و فراهم آمدن بسترهای فنی آن، مجتمع فنی به ضرورت تربیت شهروند الکترونیکی پی برد و با ایجاد دپارتمان شهروند الکترونیکی در مسیر توانمند کردن حضور شهروندان در شهر الکترونیکی گام بر میدارد.
وی افزود: در حال حاضر دوره شهروند الکترونیکی و مهارتهای زندگی مجتمع فنی تهران در شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامیایران پخش میشود.
اشتغالزایی در مناطق محروم
در ادامه این نشست مهندس فیروزی، معاونت پشتیبانی و امور اجرایی مجتمع فنی تهران گفت: یکی از دورههای مجتمع که در سال گذشته راهاندازی شد، دوره روباتیک است که مجتمع به طور خاص روی این دوره برنامهریزی و سرمایه گذاری کرده است. وی گفت: حاصل این توجه ویژه کسب مقام سوم توسط تیم روباتیک مجتمع در مسابقات روباتیک کشوری شهر میبد یزد در سال جاری بود.
فیروزی همچنین افتتاح هنرستان کامپیوتر مجتمع فنی تهران در منطقه محروم نسیم شهر رباط کریم را دیگر اقدام مجتمع در سال گذشته عنوان کرد و گفت: این مرکز آموزشی با هدف ایجاد اشتغال در نقاط محروم کشور با هزینه 800 میلیون تومان مرداد ماه افتتاح شد و هم اکنون هنرجویان در این مرکز به صورت رایگان آموزش میبینند. | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58852 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: نگاهی به رویدادهای جهان مجازی الثلاثاء مارس 16, 2010 6:44 pm | |
| کنترل و موقعیتیابی خودرو با SMS ممکن شد
25 اسفند 1388 - موبنا - آزمایشگاه خدمات ارزش افزوده موبایل شریف، سرویس کنترل، حفاظت و موقعیتیابی خودرو بر پایه پیام کوتاه تلفن همراه را راه اندازی کرد.
به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا ، این سرویس که با نام سیمکارت امین نیز شناخته می شود کنترل، حفاظت و موقعیتیابی خودرو را بر مبنای پیام کوتاه و GPS انجام می دهد.
این سیستم شامل سامانه ردیاب، نرمافزار تحت موبایل و سیمکارت است که دریافت اطلاعات وضعیت خودرو توسط مالک، خاموش و روشن کردن خودرو، کنترل آن از راه دور و تغییر تنظیمات امنیتی دزدگیر از راه دور را ممکن می کند.
هشدار از طریق پیام کوتاه در صورت بروز دسترسی غیرمجاز، ضربه خوردن، قطع باطری، تعیین دقیق موقعیت خودرو از طریق سیستم موقعیتیاب جهانی با نمایش سرعت و جهت حرکت خودرو و ارسال فرامین مختلف برای خودرو در حال حرکت از دیگر قابلیت های سیمکارت امین است که از سوی آزمایشگاه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه شریف عملیاتی شده است. | |
|
| |
| نگاهی به رویدادهای جهان مجازی | |
|