مهمان مهمان
| عنوان: هیاهوی هستی الجمعة ديسمبر 18, 2009 11:16 am | |
| ای هیاهوی هستی هستی بی هیاهوی من قابلی نیست، بی خیــــــــــال دلم شو! یا اگر میل داری که با من بمــــــــــانی، طاقت موج های مرا چون نداری، در کنار سکـــــــــــــــوت من آرام بشین، ساعــــــــــتی ســـــــاحلم شو.......... |
|
مهمان مهمان
| عنوان: رد: شعرهای عاشقانه الإثنين ديسمبر 28, 2009 7:29 am | |
| صدا کن مرا. صدای تو خوب است. صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی است که در انتهای صمیمیت حزن میروید. در ابعاد این عصر خاموش من از طعم تصنیف در متن ادراک یک کوچه تنها ترم. بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است. وتنهایی من شبیخون حجم تو را پیش بینی نمی کرد. و خاصیت عشق این است. کسی نیست، بیا زندگی را بدزدیم،آن وقت میان دو دیدار قسمت کنیم. بیا باهم از حالت سنگ چیزی بفهمیم. بیا زودتر چیزها را ببینیم. ببین،عقربکهای فواره در صفحه ی ساعت حوض زمان را به گردی بدل میکنند. بیا آب شو مثل یک واژه در سطر خاموشی ام. بیا ذوب کن در کف دست من جرم نورانی عشق را. مرا گرم کن.... |
|
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| |
| عنوان: رد: شعرهای عاشقانه الخميس يناير 21, 2010 5:28 pm | |
| تن من قصه تردید و سکوت توی ذهن مبهم ترانه هاست
آخرین برگه سبز زندگی میون غربت عاشقانه هاست
دست من تنها نشون زندگی واسه پل زدنم رو به خداست
بغض تلخ آخرین قصه من غصه ای نیست ولی مرگ یک صداست
قصه بودنت ای هستی من منو تا چشمای نازت می بره
غزل های خیس بارون خوردمو واسه قیمت نگاهت می خره
قصه رفتنت اما واسه من دیگه حرفی واسه گفتن نداره
خاطرات روزای گذشته رو نمی خوام کسی واسم پس بیاره
حالا تو شمردن برگهای زرد توی کوچه باغ دلواپسی ها
می چینم ثانیه های عشقمو می کارم تو باغچه بی کسی هام | |
|
saeed22 کاربر انجمن
تعداد پستها : 24 از ایشان سپاسگزاری شده : 8 امتیاز : 55781 Registration date : 2009-08-31
| |