از قديم گفتهاند: «دو پادشاه در يك اقليم نميگنجند»! استان خراسان رضوي دو تيم ليگ برتري دارد كه از كمبضاعتترين تيمهاي ايران هستند، اما از همين امروز، دو اسطوره در تيمهاي ابومسلم و پيام فعاليت ميكنند؛ خداداد عزيزي به عنوان يكي از ستارههاي فراموشنشدني فوتبال ايران، پيام را ميچرخاند و ناصر حجازي، اسطوره آبي چهار دهه اخير فوتبال كشورمان، امروز وارد مشهد ميشود تا ابومسلم را هدايت كند. فاصله سني اين دو باعث ميشود اصطكاك خاصي ميان آنها ايجاد نشود!
• آقاي عزيزي، حضور آقاي حجازي را در مشهد چگونه توصيف ميكني؟
هنگامي كه نوجوان بوديم و تازه وارد فوتبال شده بوديم، نام دو نفر از دهان هر فوتبالدوستي بيرون ميآمد و چون همه يا قرمز بودند يا آبي به نام دو نفر يعني علي پروين و ناصر حجازي افتخار ميكردند. گذشت زمان، امثال من را پرورش داد و مطرح كرد، اما اين دليل نميشود منكر بزرگي و احترام بزرگان فوتبال ايران شويم و با توجه به ارادتي كه خدمت آقاي حجازي داشته و دارم، از حضورشان در مشهد مقدس، هم خوشحالم و هم ناراحت!
• حالا چرا ناراحت؟
ناصر خان آدم درستكار و سادهاي است و ناراحتم از اينكه در سختترين شهر كشور بايد مربيگري كند و جو فوتبال ما بدتر از همه شهرهاست.
• دو تيم بيپول و تقريبا ته جدولي كه اين همه دردسر ندارد!
دعوا مال بيپولهاست [ميخندد] من كه زاده و بزرگ شده مشهد هستم، هزاران مشكل دارم. اميدوارم چهره محبوب و باشخصيتي مثل آقاي حجازي، بتواند كمي شرايط اينجا را بهتر كند.
• با خود آقاي حجازي صحبتي نداشتهاي؟
به تازگي، نه! اما در كل رابطه صميمانهاي داشتهايم.
• اگر بخواهي درباره حضور حجازي در تيم ابومسلم يك تيتر انتخاب كني، چه ميگويي؟
ميگويم: ناصر خان به جهنم فوتبال خوش آمدي! چون جو اينجا كمتر از جهنم نيست و بايد 80 درصد انرژي را به مسائل بيرون از زمين اختصاص داد.
• چرا جو فوتبالي شهرتان اينگونه است؟
مشهد، يك شهر مقدس و زيارتي است و اقوام و قومهاي گوناگون با فرهنگهاي كاملا متفاوت در آن زندگي ميكنند و تراكم فرهنگ، تضادهاي بسياري پديد آورده، اما در كل از صميم قلب، خواهان موفقيت ناصر خان حجازي هستم.