رضازاده : همه دنيا مرا ميشناسند
| " من را همه دنيا ميشناسند" اين جمله رضازاده نشان ميدهد که دارنده 2 مدال طلاي المپيک خودش را شايسته ترين گزينه براي رياست فدراسيون وزنه برداري مي داند، پستي که به نظر ميرسد با کمترين حرف و حديث به آن برسد.
|
|
حسين رضازاده روز چهارشنبه در گفت و گويي با ايرنا در مورد رياست احتمالياش در فدراسيون وزنه برداري به سووالات مطرح شده پاسخ داد.
س: اين روزها همه رضازاده را جايگزين حتمي افشارزاده ميدانند، چقدر اميدواريد تا به عنوان رييس فدراسيون وزنه برداري انتخاب شويد؟
ج: به هر حال 18 سال عضو خانواده وزنه برداري بودن باعث ميشود تا همه من را رييس بعدي فدراسيون بدانند، البته هنوز هيچ چيز مشخص نيست و بايد منتظر انتخابات شد تا رييس آتي معرفي شود.البته اميدوارم بتوانم زمام امور وزنه برداري را به دست بگيرم تا با برنامههايم، اين رشته را به اوج برسانم.
س: شما ميتوانيد رييسي موفق براي وزنه برداري شويد؟
ج:هيچ کس نميتواند مثل من وزنهبرداري ايران را موفق کند، من چهره شناخته شدهاي در وزنه برداري جهان هستم و مي توانم با ارتباطاتم امتيازهاي زيادي را از مجامع بينالمللي بگيرم.
س:البته قبل از آن بايد از مجمع راي لازم را به دست آوريد.
ج: گمان نميکنم مشکلي باشد، همانطور که گفتم هيچ کس نيست که به اندازه من در دنيا شناخته شده باشد و بتواند رييس بهتري از من براي فدراسيون وزنه برداري شود.
س: به نظر ميرسد رياست فدراسيون وزنه برداري را فقط حق خودتان ميدانيد!
ج:من را همه دنيا ميشناسند، رابطه دوستي که با "تاماش آيان" دارم و ميتوانم کاري کنم تا فدراسيون جهاني نگاهي ويژهاي به وزنه برداري ايران داشته باشد.
س: البته برخي سابقه مديريتي شما را براي "رييس فدراسيون" شدن کافي نمي دانند.
ج: اين حرفها منطقي نيست،کدام مدير از همان روز اول کارش مديريت کرده است، به هر حال بايد از جايي شروع کرد تا مديران جديد هم بتوانند در عرصه کشور تواناييهاي خود را بروز دهند و در حوزههاي مختلف تاثيرات مثبت خود را نشان دهند.
س:رياست فدراسيون براي شروع دوران مديريت ريسک نيست؟
من شناخت خوبي از وزنه برداري دنيا دارم و ميدانم که وزنهبرداري ايران براي اينکه بتواند در سطح اول جهان خودنمايي کند، به چه چيزهايي نيازمند است. پس مخالفان حضور من در فدراسيون بايد بدانند که سخت در اشتباه هستند و در آينده ثابت ميکنم که مي توانم خودم را به عنوان يکي از بهترين رييس فدراسيونهاي ورزشي معرفي کنم.
س:انگار از همين حالا نسبت به رييس شدن اميدواري کامل داريد!
ج: من اول مدال آسيايي گرفتم و بعد از آن به ترتيب در مسابقات جهاني و المپيک براي وزنه برداري افتخار آفريني کردم،حالا وقتش رسيده است که در کسوت مدير در خدمت وزنه برداري باشم.
س: به نظر ميرسد شوق زيادي براي رييس شدن داريد.
ج: وقتي مطمئن هستم که ميتوانم باز هم به وزنه برداري کمک کنم و موفقيتهاي گذشته را در شکل ديگري تکرار کنم، چرا شوق نداشته باشم.
س: حتما ميدانيد که انتظار از شما بيشتر از سايرين خواهد بود.
ج: هميشه دنبال انجام دادن کارهايي بودم که کمتر کسي ميتواند انجام دهد، اينکه از من بيشتر از بقيه انتظار داشته باشند، باعث ميشود تا باانگيزه و تلاشي مضاعف کارهايم را انجام بدهم.دوست دارم با حرفهاي اداره کردن فدراسيون وزنه برداري ايران را در همه المپيکها در رديف تيمهاي مطرح قرار بدهم نه اينکه براي مدال فقط چشم به يک يا دو وزن خاص داشته باشيم.
س: البته رسيدن به اين هدف نياز به تداوم عمر مديريت دارد.
ج: اگر من رييس شوم براي مدت طولاني جايگاهم را از دست نميدهم، کسي که موفق ميشود نبايد نگراني خاصي در مورد از دست دادن موقعيتش داشته باشد.
س: اما مسايلي غير از مسايل ورزشي هم در تغييرات مديريتي تاثيرگذار است.
ج: من يک چهره ورزشي هستم و هيچ وقت نخواستم خودم را به جريانهاي سياسي مختلف ربط بدهم. به همين دليل است که حتي با تغييرات سياسي هم جايگاهم به خطر نميافتد.