- چی شد که هری پاتر شدی؟
یک سال قبل از شروع فیلم برداری فیلم اول، هری پاتر و سنگ جادو، اونها دنبال کسی می گشتند که نقش هری پاتر رو بازی کنه. من 11 سالم بود و تو آزمون بازیگری هم خیلی عصبی بودم. اونها نقش رو به من دادند. کریس کلموبس، کارگردان دو فیلم اول، من رو آروم کرد و بهم گفت چه جوری دیالوگ هام رو بگم.
- قبل از اون هم بازیگری رو تجربه کرده بودی؟
من توی تلویزیون BBC یک فیلم به اسم "دیوید کاپرفیلد" بازی کرده بودم. بعد از اون هم فیلم "خیاط پاناما" رو بازی کردم.
- بعد از ایفای نقش هری پاتر چقدر زندگیت تغییر کرد؟
زندگیم زیاد تغییری نکرد ولی دیگه زمان فراغت کمتری دارم. مجبورم وقتی بیس بال بازی میکنم جوری باشم که کسی من رو نشناسه! ولی در اصل هر وقت جایی میخوام برم قبلش فکر میکنم چند نفر از مردم اونجا خواهند بود.
- کاراکتر مورد علاقه ت تو رمان ها چه کسی هست؟
مسلما هری. من به یکی از بزرگترین طرفدارانش تبدل شدم.
- و به جز اون؟
سیریوس بلک، چون چیزهای خیلی جذاب و خطرناکی در مورد اون وجود داره.
- کجا و کی تو "محفل ققنوس" حضور پیدا کردی؟
از فوریه تا اکتبر سال قبل تو استودیو Leavsden خارج از لندن. هر روز صبح ساعت 6:30 باید از خواب بلند میشدم و به سمت خونه م مسافرت میکردم. خیلی زود گذشت اما لذت بخش بود. سخت کار کردیم و برامون هم سرگرم کننده بود.
- با همه بازیگرها دوست هستی؟
قطعا! مخصوصا با متئو لوئیس که نقش نویل لانگ باتم رو بازی میکنه.
- اوقاتی که سر کار نیستی چی کار میکنی؟
دوست دارم با دوستانم بیرون برم، موسیقی گوش کنم و مطالعه کنم. در ضمن چون شما (منظور خبرنگار است) اهل آرژانتین هستید باید بگم که من مجموعه کتاب های جرج لوئیس بورگز "الف" رو خونده ام. واقعا از داستان هاش خوشم اومد اما کتاب "زهیر" مورد علاقه منه.
- باورم نمیشه!
بی نهایت از زبان فوق العاده ای که استفاده کرده خوشم میاد.
- اون رو به زبون اسپانیای خوندی؟
نه، من اسپانیایی خیلی کم بلدم…
- در مورد موسیقی چی؟
من گروه های راک انگلیسی رو دوست دارم، مثل Mystery Jets.
- دوست دختر داری؟
نه…
- برای آدم مشهوری مثل تو سخت نیست که دوست دختر نداشته باشه؟
مشهور شدن باعث نمیشه این قضیه سخت تر یا آسون تر بشه. قبلا ها یه دوست دختر داشتم ولی الان دیگه ندارم.
- به جز داستان های بورگز، از آرژانتین دیگه چی میدونی؟
خیلی متاسف هستم که تیم آرژانتین سال گذشته در جام جهانی فوتبال FIFA نتونست قهرمان بشه چون به نظر من اونها یکی از بهترین تیم ها بودند. میدونم که بوینس آیرس پایتخت آرژانتین هست و دوست دارم یک روزی از این کشور دیدن کنم.
- برای تبلیغ فیلم هات؟
نه! برای شناخت بیشتر کشور و لذت بردن از ایام تعطیلات…
- صحبت های زیادی در مورد مرگ هری میشه…
در مورد اون از بقیه اطلاع بیشتری ندارم. جی.کی.رولینگ میدونه چه جوری از راز هاش محافظت کنه.
- دوست داری این مجموعه چه جوری تموم بشه؟
گه گاه با خودم تصور میکنم که ولدمورت هری رو میکشه و بعد از اون هم خودش به خاطر ارتباط قوی که بین این دو نفر وجود داره کشته میشه.
- فکر نمیکنی که این خیلی غم انگیزه؟
درسته اما این پایان برای هری کافی هست. اگر اون بایستی که بمیره، باید بدونه که با انجام اینکار میتونه دنیای ولدمورت رو نابود کنه.
- کدام قسمت از کتاب ها مورد علاقه ت هستند؟
"زندانی آزکابان" چون ولدمورت بصورت تنها دشمن به تصویر کشیده نمیشه، و "محفل ققنوس" که توش نگاه اجمالی خوبی به روابط بین هری و سیریوس می پردازه