اصغر ابراهيمي پس از كسب مدال نقره بازيهاي آسيايي گوانگجو گفت: جاي مدال بازيهاي آسيايي در كارنامه من خالي بود و بسيار خوشحالم كه با اين ركورد مدال بازيهاي آسيايي را گرفتم.
نايب قهرمان دسته 94 كيلوگرم وزنهبرداري در بازيهاي آسيايي گوانگجو در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار اعزامي ايسنا به گوانگجو اظهار كرد: مسلم است كه از كسب اين مدال بسيار خوشحالم. چرا كه در دو دوره پيشين بازيهاي آسيايي به دلايل مختلف نتوانسته بودم شركت كنم. در بازيهاي آسيايي بوسان ما تيم بسيار قدرتمندي داشتيم چرا كه همه قهرمان جهان و المپيك بودند و من جايي براي حضور در آنجا نداشتم. براي بازيهاي آسيايي دوحه يك هفته پيش از رقابتها مصدوم شدم و نتوانستم در بازيها شركت كنم. اين بار براي نخستين بار بود كه به بازيهاي آسيايي آمدم و هدفم اين بود كه مدال اين دوره از بازيها را كسب كنم و اين تجربه را نيز داشته باشم. بسيار خوشحالم كه توانستم در اين دوره از بازيها هم ركورد خوبي ثبت كنم و هم مدال بگيرم. به عقيده من اين نتيجه خوبي بود. هم ركوردم خوب بود، هم مدالم. چرا كه رقيبم قهرماني از جهان و المپيك بود و من هم همه تلاشم را كردم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چگونه توانستيد در يك ماه اخير بين رقابتهاي قهرماني جهان و بازيهاي آسيايي 19 كيلوگرم به ركوردهايت بيفزايي گفت: هدف من در حقيقت هم موفقيت در رقابتهاي جهاني بود و هم بازيهاي آسيايي. همه تلاشم را براي اين رقابت ها كرده بودم ولي خوشبختانه نتيجهام در گوانگجو بهتر بود. فكر ميكنم در يك ماه اخير بدنم به تمرينها بهتر جواب ميداد كه نتايجم بهتر شد.
ابراهيمي به عنوان باسابقهترين وزنهبردار تيم ملي ايران در بازيهاي آسيايي در مورد كسب مدال جهاني اظهار كرد: من تاكنون مدال جهاني نداشتهام و گرفتن اين مدال براي من اما و اگرهاي زيادي دارد. من سعي خودم را ميكنم، تاكنون نتايج خوبي كسب كردهام و اميدوارم در رقابتهاي جهاني سال آينده و بازيهاي المپيك لندن نتايج بهتري كسب كنم.