ايتنا- تلكام محل تجمع اپراتورها و كاربران آنهاست و همچنين با حضور توليدكنندگان محصولات مخابراتي تعاملات مثبتي ميتواند اتفاق بيافتد
Mads Friis Jensen مدير پروژه محصولات شركت دانترم در نمايشگاه تلكام در گفتوگو با ستاد خبري يازدهمين نمايشگاه تلكام با بيان اين مطلب گفت:در اين سه روز نمايشگاه را در سطح خوبي ديدم. وي با اشاره به محصول جديد اين شركت و معرفي آن براي اولين بار به بازار ايران از طريق شركت خدمات مخابراتي ارگ جديد گفت: با ارائه محصول جديدمان اپراتورها بسيار خوب از آن استقبال كردند و باتوجه به اينكه اين نوع محصول براي اولين بار در سطح محصولات مخابراتي عرضه ميشود، هم بازديد و هم استقبال خوبي از اين محصول به عمل آمد.
مدير پروژه شركت دانترم در ادامه گفت: محصولات ارائه شده در اين نمايشگاه توسط دانترم، در دو گروه است، محصولات هواساز و تغديه نيرو كه به زعم من پيشتاز محصولات اين صنعت خواهد بود. Jensen در ادامه اظهار داشت: محصول تغذيه نيرو دستگاه جديدي است كه نياز به باتري را از بين ميبرد و محصول هواساز صرفهجويي در مصرف برق را به دنبال خواهد داشت.
وي در ادامه افرود: اين دستگاه تا 50 درصد موجب صرفهجويي در مصرف برق ميشود كه باتوجه به افزايش تعرفههاي برق در ايران به نظر محصول خنككننده ما ميتواند بسيار مورد توجه اپراتورها قرار بگيرد.
Mads Friis Jensen مدير پروژه محصولات شركت دانترم در نمايشگاه تلكام در ادامه با اشاره به وضعيت صنعت مخابرات ايران گفت: صنعت مخابرات در ايران باتوجه به بررسيهاي من و نسبت به كشورهاي ديگر روند رو به رشدي را دنبال ميكند و تا آنجا كه من شاهد بودم اكثر مردم از موبايل استفاده ميكنند و يا در پي استفاده از اينترنت وايرلس هستند كه اين نشان ميدهد اين حوزه در حال رشد و تكامل است.
وي برگزاري نمايشگاه تلكام را در راستاي جهتدهي به برنامههاي كاري اپراتورها مثبت ارزيابي كرد و گفت: اين نمايشگاه محل تجمع اپراتورها و كاربران آنهاست و همچنين با حضور توليدكنندگان محصولات مخابراتي تعاملات مثبتي ميتواند اتفاق بيافتد.
مدير پروژه محصولات دانترم در غرفه شركت خدمات مخابراتي ارگ جديد به ستاد خبري تلكام گفت: چنين نمايشگاهي در كشور دانمارك يك بار در سال و به صورت تخصصي در سه بخش مجزا برگزار ميشود. وي با اشاره به بخش وايرلس، پهن باند و زيرساخت به عنوان سه بخش اين نمايشگاه در دانمارك گفت: نمايشگاه تلكام ايران نيز از نظر كيفي و كمي در سطح خوبي بود.
Jensen در پايان افزود: ما براي نمايندگي محصولاتمان نياز به شركتي داشتيم كه سختكوش باشد و بازار ايران را به خوبي بشناسد تا بتواند اين محصول را به بازار معرفي كند كه شركت خدمات مخابراتي ارگ جديد اين خصيصهها را از نظر دانترم دارد و به همين دليل اين شركت را انتخاب كرديم.