ايتنا - نسل جدیدتر NGN با نام IMS روز چهارم خرداد ماه در کارگاه شرکت مخابرات ایران و شرکت ZTE برای نخستین بار معرفی شد.
گو لیمینگ( (GUE LIMING مدیر عامل شرکت ZTE در نشست خبری که در حاشیه این کارگاه برگزار شد با اشاره به سوابق این شرکت در چین و هنگکنگ گفت: تمامی تکنولوژی، اختراع و ثبت IMS متعلق به شرکت ZTE است. و در کارگاهی که برگزار شد بخشی از کارایی این شبکه راکه نسل بعد شبکههای NGN است را معرفی کردیم.
وی ادامه داد: شرکت ZTE در دنیا حدود 70 هزار نفر پرسنل و 107 دفتر نمایندگی و 15 مرکز تحقیق و توسعه در کل دنیا دارد.
وی با بیان اینکه درآمد شرکت ZTE در سال 2009 رقمی معادل 8/8 میلیارد دلار بوده است افزود: این شرکت در بسیاری از زمینههای مخابرات و تجهیزات مخابراتی جز شرکتهای اول دنیاست و این پیشرو بودن به دلیل سرمایهگذاری 10 درصدی ZTE بر روی تحقیق و توسعه است.
مدیرعامل ZTE ادامه داد: در زمینه ارایه خدمات وایمکس این شرکت جزو سه تولید کننده برتر دنیاست ضمن آنکه محصولات ZTE در دنیا جایگزین بسیاری از محصولات شده است.
وی درباره جایگاه گوشی این شرکت در دنیا گفت ما در حال حاضر جایگاه ششم دنیا را داریم و البته به دنبال ارتقاي این جایگاه هستیم. در ده سال گذشته ارتباط ما بیشتر با شرکت مخابرات ایران و مخابراتهای استانی بوده است ولی تصمیم گرفتیم برای معرفی بیشتربه برندمان گوشی با برند ZTE را معرفی کنیم.
وی ادامه داد: به طور دقیق نمیوان گفت چه زمانی وارد بازار گوشی تلفن همراه ایران خواهیم شد زيرا که باید ابتدا بحث خدمات پس از فروشمان در ایران را مشخص کنیم، و در حال حاضر در حال تحقیق درباره بازار ایران هستیم. این احتمال هم وجود دارد که خط تولید در بازار ایران راهاندازی کنیم.
وی گفت : از دو سال پیش شروع تولید گوشیهای در ردههای مختلف قیمت کردیم و در حال حاضر با اپراتورهای بزرگ دنیا قرار داد تولید گوشی داریم. در حال حاضر فقط در یکی از پروژهها قرار داد تولید 20 میلیون دستگاه گوشی موبایل داریم.
وی در پاسخ انتقادات موجود از خريد انحصاري مخابرات از برخي شرکتها گفت: خریدهای شرکت مخابرات از ما در قالب مناقصههای شفاف انجام شده است و ما ه در بعضی مواقع به خریدهای انحصاری که از سایر رقبای ما انجام میشود معترض بودهایم.
وی دلیل تغییر استراتژی این شرکت را از سکوت به اطلاعرسانی شفاف، استراتژی جدید دانست و گفت: خصوصی سازی مخابرات و ورود اپراتور سوم فرصت خوبی برای کسب بازارهای جدید است و قطعا ما نیز به دنبال استفاده از این موقعیت هستیم.
وی سهم این شرکت را از بازار ایران 10 درصد عنوان کرد و افزود: به دنبال این هستیم که این سهم را تا 30 درصد افزایش بدهیم.
وی ادامه داد :اپراتور سوم به تازگی مناقصهای داشته که در فاز اول تجهیزات ما در 9 شهر ایران نصب و در حال ارزیابی فنی است.
در ادامه این نشست حسن آقابابائیان معاون مدیر عامل شرکت ZTE گفت: در باره کارگاه مشترک این شرکت با شرکت مخابرات ایران با عنوان «بیایید به هم نزدیکتر شویم» گفت:در این کارگاه برای سه استراتژی مختلف شرکت مخابرات ایران راه حلهایی ارائه شد. راه حل اول جایگزینی شبکههای IMS با شبکه موبایلی بود. در واقع در این کارگاه عنوان شد که حتی IMS میتواند جایگزین NGN باشد و به مدیران مخابراتی یادآوری شد که NGN آخر دنیا نیست.
وی افزود: از آنجا که شبکه حامل مخابراتی ایران مشکلاتی دارد در این کارگاه به مدیران یاد آوری شد که در آینده به صورت کاملتر به آن نگاه کنند و به سمت اجام کارهایی بروند که اپراتورهای بزرگ دنیا نیز آن را انجام دادهاند.
وی گفت هدف سوم از برگزاری این کارگاهها نیز آشنایی شرکت مخابرات ایران با شبکههای زیرمجموعه و آشنایی مجموعه مخابرات ایران با شرکت ZTE بود، که 250 نفر از مدیران مخابراتی ایران در این کارگاه دو روزه با هم و با ZTE از نزدیک آشنا شدند.
وی در ادامه افزود علت اصلی برگزاری این سمینار این بود که شرکت مخابرات ایران اگر قصد دارد خریدهایی را انجام دهد نگاهی به آینده داشته باشد و در واقع مدیران بدانند که NGN آخر دنیا نیست.
آقا بابائیان افزود: در حال حاضر این شرکت دو پروژه IMS شرکتهای مبیننت و اسپادان را در دست اجرا دارد.
وی نیز در ادامه این نشست گفت: شبکههای NGN که در گذشته توسط خود ZTE تامین شده است در حال حاضر قابل ارتقاء به IMS است.
وی ادامه داد: هدف نهایی ما این است که برای مشتریان خودمان راهکارهایی را تعریف کنیم که برای دستیابی به آن هزینه کمتری بپردازند.
وی ادامه داد: در بحث تکنولوژیها بحث همخوانی و عدم تضاد با مسایل زیست محیطی موضوع مهمی است که ZTE به آن بسیار توجه دارد و برای آن راه حلهایی اندیشیده است.
وی گفت شبکههای مبتنی بر NGN شرکت ZTE 3/1 میلیارد مشترک در دنیا دارد که از این میان 25 درصد متعلق به چین و مابقی متعلق به سایر نقاط دنیاست.
وی در باره خدمات پس از فروش ZTE در ایران نیز گفت: ده سال از فروش محصولات ما به ایران میگذرد و در حال حاضر نیز خط تولیدی را در شرکت ITMC شیراز راهاندازی کردهایم که تجهیزات مربوط به تلفن ثابت را تولید میکند.
وی ادامه داد یک مرکز تعمیرات نیز در تهران راهاندازی شده که تجهیزات را در ایران تعمیر کنند. در واقع ZTE یک تیم بزرگ و مهندسی در ایران دارد و برنامه ما این است که از مهندسان داخلی ایران نیز استفاده کنیم.
در پایان این نشست مدیر عامل این شرکت گفت: ما به مشتریانمان این قول را میدهیم که هر کجا از تجهیزات سافت سوییچ ما استفاده کنند، از تجهیزاتی استفاده کنیم که قابلیت ارتقاء داشته باشد.