| استاد عزیزم تبریک | |
|
+13sarazzz farid2008 حمیده ناصری aram-jan Kamran Arya گلی بیتا کسری Noshin مهران عبدالهی sharareh میثم طهماسبی ریحانه صبوری ستاره عباسی 17 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
ستاره عباسی مدیر ارشد ( فرهنگ و هنر )
تعداد پستها : 1304 سن : 39 آدرس : Aalborg University . Denmark از ایشان سپاسگزاری شده : 325 امتیاز : 64021 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 11:04 am | |
| آقای طهماسبی از اینکه می بینم یکی از مدیران لابی هستید خیلی خوشحالم چون برخورد شایسته شما با عضو اخراجی انجمن منو تحت تاثیر قرار داد . چند سوال دارم ممنون می شوم پاسخ دهید : 1- مرکز توریستی و تفریحی سوئد کجاست ؟ 2- شهر مورد علاقه شما در این کشور چه نام دارد ؟ 3- مشهورترین هنرمند این کشور کیست ؟ 4- طرفدار کدام یک از تیم های فوتبال این کشور هستید ؟ 5- موفق ترین ایرانی مقیم سوئد چه نام دارد ؟ 6- مردم سوئد به سیاست علاقه دارند و یا به مراسمات خانوادگی ؟ 7- سوئدی ها از مردم کدام یک از کشورهای اروپایی خوششان می آید و از کدام کشور بیزارند ؟ 8- از فرهنگ اصیل ایران چیزی در بین مردم سوئد رسم هست یا که خیر ؟ 9- کدام یک از مشاهیر ما را سوئدی ها بیشتر می شناسند ؟ 10- از دیدگاه مردم سوئد محبوبترین مهاجرین به ترتیب متعلق به کدام کشورها هستند ؟ ببخشید خیلی زیاد شد حتما می گید زنان ایرانی پر حرف هستند آیا مردان سوئد هم از این حرفها می زنند یا که خیر ؟ متشکرم | |
|
| |
ریحانه صبوری ORODIST ❤️
تعداد پستها : 249 سن : 31 آدرس : شیراز از ایشان سپاسگزاری شده : 10 امتیاز : 58926 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 11:18 am | |
| | |
|
| |
میثم طهماسبی مدیر ارشد انجمن ( ایرانیان مقیم سوئد )
تعداد پستها : 93 سن : 43 آدرس : www.youtube.com/Sirmeysam از ایشان سپاسگزاری شده : 48 امتیاز : 54777 Registration date : 2009-12-17
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 11:36 am | |
| سپاس بی کران از شما بابت ابراز محبتتان
من جواب خیلی از این سوالات را نمیدانم و فکر میکنم هنوز خیلی زود باشد که در این زمینه ها نظر بدهم. همخانه من یک سگ نر ژرمن شپرد وفادار است که شب و روز ترجیح میدهم من را اذیت کند -البته منظور بازیگوشی ست-، بنابر این تفریح من عملا جایی است که او راحت باشد و شاد. من ساکن شهر کوچکی هستم که برای فعالیت های من خیلی مفید و مناسب است، دنج و خلوت. با وجودی که سالها در ازدهام بوده ام ولی فکر کردم تغییری در کل شرایطم بدهم.
چون اهل فوتبال هم نیستم نمیدونم حتی تیم ملی ایران الان کجاست، پس در این مورد هم معذورم از پاسخ. موفق ترین ایرانی را دکتر سمنانی میدانم، به دلیل اینکه بنیانگذار این تشکیلات شده و فاصله من را با ایران به صفر تقلیل داده است.
من سوئدی ها را سیاسی ندیده ام و اصولا ترجیح میدهند به تفریحات و مهمانی بپردازند و پول خرج کنند. البته اگر منظور شرایط امروز ایران است عرض میکنم که کلا دید اروپایی ها نسبت به ایران ظرف ماههای اخیر به شدت تغییر کرده و از افکار منفی قبل کمتر اثری باقی مانده است.
اما به صورت جدی یک نکته را میتوانم عرض کنم و آن اینکه من سوئدی ها را خیلی درونگرا دیده ام، همچنین بسیار محافظه کار هستند و خجالتی. من تقریبا در همه جای اروپای غربی بوده ام، بر عکس آلمانها حاضر جواب و گستاخ ( جنبه +) نیستند، عکس فرانسوی ها از غریبه میترسند و ترجیح میدهند فاصله خود را حفظ کنند. بر خلاف انگلیسی ها کمتر اهل دعوا هستند. برعکس سوئیسی ها حسابگر هم نیستند. البته وجه شباهت همه این کشورها این است که با دیدن ما -حداقل من که چهره سبزه جنوبی دارم- به معنای واقعی کلمه وحشت زده میشوند، که به اعتقاد من بیشتر بخاطر مسائل سیاسی بوجود آمده و با کمی تلاش قابل تغییر است. البته عمومی عرض کردم، برداشت من حداقل این گونه بوده.
سوئدی ها هم مثل اغلب کشورهای اروپایی سالهاست که جنسیت را حل کرده اند و بعید میدونم فعالیت اجتماعی در این مورد -در سطح داخل کشور- داشته باشند. نکته آخر اینکه من فمنیست هستم، هرگز فاصله ای بین زن و مرد نمیبینم و امیدوارم همچنان من را میثم خطاب کنید.
پاینده ایران | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
تعداد پستها : 451 سن : 36 آدرس : کاشان شهر گلاب و سهراب ! از ایشان سپاسگزاری شده : 13 امتیاز : 58822 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 11:55 am | |
| آقا میثم با حرفهای شما تونستم نمایی ذهنی از آنچه در سوئد می گذره رو برای خودم درست کنم حتما با ادامه این بحث ها کم کم شناختم بیشتر و بیشتر می شه مثل اعضای دیگه ، حضور شما در جمع مدیران ارشد لابی رو تبریک میگم سپاس بیکران از شما
دو نقطه از ایران برایم همیشه جذاب بوده، با آنکه متولد جنوب هستم ولی علاقه زیادی به همدان و کاشان دارم. اهل مشهد اردهال هستید یا نیاسر؟
پاینده ایران | |
|
| |
مهمان مهمان
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 12:12 pm | |
| آقای میثم تبریک مرا هم بپذیرید،بدون شک شما بهترین انتخاب برای مدیریت این بخش بودید.... از اطلاعاتی که در اختیار ما قرار می دهید واقعا متشکرم..... |
|
| |
مهران عبدالهی مدیر ارشد انجمن ( مشاهیر )
تعداد پستها : 1334 سن : 49 از ایشان سپاسگزاری شده : 328 امتیاز : 60942 Registration date : 2008-10-30
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 12:43 pm | |
| شادباش مرا هم پذیرا باشید | |
|
| |
Noshin ناظم ارشد انجمن
تعداد پستها : 794 سن : 29 از ایشان سپاسگزاری شده : 113 امتیاز : 61126 Registration date : 2008-11-14
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 12:48 pm | |
| من هم تبریک می گم خوشحالم صحنه لابی شفاف شده این خیلی خوبه همیشه از خودم می پرسیدم مجموعه مدیران لابی چه کسانی هستند . امروز این فرصت برام پیش اومده که بتونم از زحمات همه شما قدردانی کنم. به داشتن مدیران شایسته ایی نظیر شما افتخار می کنم . | |
|
| |
کسری کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 60 سن : 58 آدرس : شیراز از ایشان سپاسگزاری شده : 44 امتیاز : 59164 Registration date : 2008-10-27
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 1:53 pm | |
| تبریک می گویم و ابراز خوشبختی از آشنایی با استاد دانایی همچون شما میثم گرامی | |
|
| |
تعداد پستها : 93 سن : 43 آدرس : www.youtube.com/Sirmeysam از ایشان سپاسگزاری شده : 48 امتیاز : 54777 Registration date : 2009-12-17
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 2:14 pm | |
| سپاسگذارم از همه دوستان که ابراز لطف کردند. توجهات شما عزیزان کار را برای من سخت تر خواهد کرد. امیدوارم کوتاهی ها را با بزرگواری خود مورد بخشش قرار داده و کاستی ها را با همکاری و تعاون خود پوشش دهید.
پاینده ایران | |
|
| |
گلی بیتا ORODIST ❤️
تعداد پستها : 391 سن : 41 آدرس : فرانکفورت از ایشان سپاسگزاری شده : 28 امتیاز : 58788 Registration date : 2008-10-27
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 2:22 pm | |
| | |
|
| |
Kamran Arya کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 69 سن : 48 آدرس : استامبول از ایشان سپاسگزاری شده : 28 امتیاز : 58975 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الجمعة يناير 22, 2010 4:38 pm | |
| گویا خیلی دیر رسیدم میثم جان منو ببخشید منم تبریک می گم امیدوارم با مدیریت شما ایرانیان داخل و خارج از کشور پلی مطمئن برای مراودات اینترنتی داشته باشند . | |
|
| |
aram-jan ORODIST
تعداد پستها : 109 سن : 35 از ایشان سپاسگزاری شده : 4 امتیاز : 58725 Registration date : 2008-10-28
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک السبت يناير 23, 2010 7:14 am | |
| تبریک | |
|
| |
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64443 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک السبت يناير 23, 2010 8:27 am | |
| آقا میثم تبریک می گم مطمئنم شما بهترین شخص برای مدیریت این بخش بوده اید برایتان بهترین آرزوها را دارم | |
|
| |
farid2008 کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 55 سن : 31 از ایشان سپاسگزاری شده : 9 امتیاز : 58772 Registration date : 2008-10-27
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک السبت يناير 23, 2010 9:00 am | |
| | |
|
| |
sarazzz
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 54182 Registration date : 2010-01-24
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الأحد يناير 24, 2010 1:28 pm | |
| to ro khoda yeki komakam kone. mikham phd bekhoonam vali nemitoonam movafeghate ostadaye oonja ro begiram... komakam konid. sara az tehran | |
|
| |
sarazzz
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 54182 Registration date : 2010-01-24
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الأحد يناير 24, 2010 1:29 pm | |
| modiriate shoma ro tabrik migam... omidavaram dar tamam e marahel zendegi movafagh bashid | |
|
| |
mehrnoosh ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 802 سن : 34 از ایشان سپاسگزاری شده : 118 امتیاز : 59206 Registration date : 2008-10-24
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الأحد يناير 24, 2010 1:53 pm | |
| - sarazzz نوشته است:
- to ro khoda yeki komakam kone. mikham phd bekhoonam vali nemitoonam movafeghate ostadaye oonja ro begiram... komakam konid. sara az tehran
دوست عزیز دقیقا مشکل خودتان را توضیح دهید و خواسته و نوع کمکی هم که می خواهید را شفاف بیان کنید تا دوستانی که می توانند کمک کنند همراهیتان کنند . | |
|
| |
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الأحد يناير 24, 2010 2:41 pm | |
| سلام من از ایران مزاحمتون می شم. سارا قلیزاده هستم فوق لیسانس میکروبیولوزی و بسیار علاقمند به تحصیل در یک کشور خارجی مثل سوئد. همانطور که قبلا براتون میل کردم مدرکم رو از هندوستان گرفتم و دارای مدرک ایلتس هستم ولی هیچ مقاله منتشر شده ای ندارم و پروزه خاصی را انجام نداده ام . با تمام اینها حاضرم که در دوره های پزوهشی کوتاه مدت شرکت کنم که شاید بتونم به عنوان دانشجوی دکتری پذیرفته بشم. ازتون صمیمانه خواهش می کنم که کمکم کنید. با سپاس و امتنان فراوان سارا
خانم سارا، با اجازه شما یکی از مطالب را در اینجا منتشر کردم تا سوال شما برای دوستان دیگر هم روشن باشد.
پاینده ایران
| |
|
| |
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الأحد يناير 24, 2010 3:01 pm | |
| ضمن سپاس از ابراز محبتهای شما دوست عزیز، و خواهش مجدد از همه عزیزان مبنی بر تایپ فارسی، در رابطه با تحصیل در مقطع دکترا عرض میکنم که مرکز متشکلی برای دانشجویان متقاضی دکترا در سوئد وجود ندارد و شما باید مستقیما با دانشگاه ها مکاتبه فرمائید.
بدین صورت که ابتدا جستجو بفرمائید که رشته مورد نظر شما در کدام مرکز ارائه میشود، همانند تلاشهای سابق شما در مکاتبه با دانشگاه کارولینسک. پس از آن باید با برد آموزشی و گروه علمی تماس بگیرید و خلاصه ای از سوابق خود را در اختیار قرار دهید. در صورتی که برد قصد برگذاری دوره را داشته باشد به شما اطلاع خواهد داد که مدارک رسمی، سوابق تحقیقاتی و همچنین مقالات خود را ارائه فرمائید. پس از رسید مدارک، برد دانشگاه ظرف مدت 3 هفته با گروههای مرتبط تماس گرفته و نظرشان را جویا میشوند. در طول این زمان شما باید از سازمان، شرکت و یا مرکز آموزشی ساپور مالی را اخذ کنید.
عمده مشکل اینجاست که بتوانید کسی را پیدا کنید که هزینه های بالای تحقیقاتی و اقامتی شما رو پوشش دهد. با توجه به اینکه مبلغ بسیار قابل توجهی، ماهیانه حدود 2000 یورو برای شخص خودتان در نظر میگیرند و همین حدود هم برای کارهای تحقیقاتی شما اختصاص خواهد یافت، ملاحظه میفرمائید که کمی کار سخت می شود ولی هر چه مدارک شما قاطعانه حکم به برجستگی شما در موضوع تحصیلی دهد، امکان اخذ پذیرش هموار تر خواهد بود.
با اجازه شما اشاره ای به مطالب شما در یکی از ای میلهایتان میکنم، حتما حداقل نمره زبان آیلتس آکادمیکال برای شما 7 است، اینکه به عنوان دانشجوی ممتاز شناخته میشوید بسیار امتیاز خوبی است ولی باید پایان نامه و پروژه خود را نیز به همین ترتیب به اتمام برسانید.
در رابطه با کار که قبلا عرض کردم برای همه دانشجویانی که به زبان سوئدی تسلط ندارند، پیدا کردن کار بسیار مشکل است اما در مورد دانشجویان دوره دکترا عرض میکنم، که کار شما تحصیل است و مبلغی بالغ بر 2000 یورو در ماه خیلی خیلی بیشتر از نیاز واقعی شما خواهد بود، پس در صورت کسب پذیرش نگران هزینه های خود نباشید.
همچنان جویای نظرهای دوستان در رابطه با سوالات سارای عزیز هستیم.
پاینده ایران | |
|
| |
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الثلاثاء يناير 26, 2010 12:01 pm | |
| سپاس بسیار فراوان از همه عزیزانی که با ای میل و پیام خصوصی من را شرمنده خود کرده اند. انتخاب من به عنوان مدیر بخش ایرانیان مقیم سوئد نظر جمعی دوستان بوده است و اطمینان دارم افراد بسیار شایسته ای در جمع ما حضور دارند که بسی لایق تر از این حقیر بوده اند.
دست تک تک دوستان را می فشارم و امیدوارم با حمایتهای خود از پرسشها و نظرات مطرح شده توسط سایر عزیزان، لابی را هر چه بیشتر پر بار تر نمایید.
معذورم از پاسخ گویی علنی به مواردی که برای من پیام و یا ای میل میشود، لطف دوستان قوت قلب من خواهد بود ولی همچنان اصرار دارم که مسائل در جمع مطرح گردد.
پیامهای تبریک دوستان هم به مناسبت بهمنگان به دستم رسید و از فرد فرد عزیزان سپاسگذارم.
پاینده ایران | |
|
| |
ashk ORODIST
تعداد پستها : 116 سن : 43 آدرس : مراغه از ایشان سپاسگزاری شده : 14 امتیاز : 58862 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الثلاثاء مايو 11, 2010 4:35 pm | |
| استاد نیستین ؟ مدتهاست دیگه مطلبی ازتون نمی بینیم امیدوارم هر جا هستین در سلامت کامل باشید | |
|
| |
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الثلاثاء مايو 11, 2010 4:39 pm | |
| سلام
هستم در خدمت دوستان
سعی میکنم مرتب چک کنم که موضوعی بی پاسخ نماند ولی گویا بخاطر عربی شدن صفحه، ستاره اقبال ما هم رو به خاموشی رفته.
پاینده ایران | |
|
| |
مهران عبدالهی مدیر ارشد انجمن ( مشاهیر )
تعداد پستها : 1334 سن : 49 از ایشان سپاسگزاری شده : 328 امتیاز : 60942 Registration date : 2008-10-30
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الثلاثاء مايو 11, 2010 6:21 pm | |
| دلم برای نوشته ایی از شما تنگ شده بود این عربها گویا سرور اصلی انجمن را خریده اند و بجای کلمات انگلیسی همه را عربی کرده اند . حالا ما ایرانیها یک چیزهایی از عربی می فهمیم بیچاره فورم های تماما انگلیسی و یا چینی که مجبورا متن های عربی را تحمل کنند چه | |
|
| |
فرهاد رمضانی ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1259 از ایشان سپاسگزاری شده : 134 امتیاز : 63514 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الأربعاء مايو 12, 2010 2:42 am | |
| | |
|
| |
pedy711
تعداد پستها : 3 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 53001 Registration date : 2010-05-24
| عنوان: رد: استاد عزیزم تبریک الثلاثاء أغسطس 10, 2010 11:51 am | |
| سلام آقای طهماسبی من ویزای سوئدم را گرفتم و انشاءالله برای ترم سپتامبر امسال درسم را در دانشگاه بی تی اچ آغاز می کنم، می خواستم در مورد خوابگاه های آنجا اطلاعاتی را به من بدهید چون در نامه پذیرشی که از دانشگاه گرفتم دانشگاه خوابگاه را ضمانت کرده بود، می خواستم ببینم این یعنی دانشگاه به صورت رایگان به دانشجو خوابگاه میدهد یا اینکه خوابگاه یا آپارتمان به اندازه کافی برای دانشجویان وجود دارد که اجاره کنند؟ یه خواهش دیگر از شما داشتم و اون اینکه اگر امکانش هست شماره تماس خودتان و یا یکی از هموطنان عزیزمان را که در دانشگاه بی تی اچ مشغول تحصیل هستند به ایمیل اینجانب یا از طریق فیس بوک ارسال نمایید تا مرا در این زمینه یاری فرمایید.
با سپاس فراوان
زنده باد ایران و ایرانی | |
|
| |
| استاد عزیزم تبریک | |
|