mohsen107
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 56244 Registration date : 2009-07-01
| عنوان: تغییر بهانه ای برای دوستی الأربعاء يوليو 01, 2009 5:15 pm | |
| تغيير عادت منفى به مثبت!"كلمه ها عقايد شكل گرفته و افكار بيان شدههستند به عبارت ساده آن چه مي گويي فكري استكه بيان مي شود. كلمه ها و انديشه ها دارايامواجي نيرومند هستند كه به زندگي و امورمانشكل مي دهند. اگر يك كارگر بي سواد بتواند يك اصطلاحي را دردنيا شايع كند؛ پس من و تو، ما و شما به طورحتم مي توانيم استفاده از كلمه ها و اصطلاحهاي مثبت را در سطح كل ايران گسترش داده وانرژي مثبت را بين همه پخش كنيم. امروزه ثابت شده كه كلمات منفينيروي منفي به سمت شخص مي فرستند و او را بهسمت منفي و بيماري سوق مي دهند! به طور مثالوقتي به ما مي گويند خسته نباشي دراصل خستگيرا به يادمان مي آورند و ناخودآگاه احساسخستگي مي كنيم (با خودتان امتحان كنيد) امااگر به جاي آن از يك عبارت مثبت استفاده شودنه تنها نيروي از دست رفته، ترميم و خستگي جسمرا از بين مي برد بلكه نيروي مثبت و سازنده ايرا به افراد هديه مي دهيم.مثال:به جايپدرم درآمد؛بگوييم : خيلي راحتنبودبه جايخسته نباشيد؛بگوييم : خدا قوتبه جايدستت درد نكنه؛ بگوييم : ممنون ازمحبتت، سلامت باشيبه جايببخشيد مزاحمتونشدم؛ بگوييم : از اين كه وقت خود را در اختيار من گذاشتيدمتشكرم به جايلعنت بر پدر كسيكه اينجا آشغال بريزد؛ بگوييم :رحمت بر پدر كسي كهاينجا آشغال نمي ريزدبه جايگرفتارم؛بگوييم : در فرصتمناسب با شما خواهم بودبه جايدروغ نگو؛بگوييم : راست مي گي؟راستي؟به جايخدا بد نده؛بگوييم : خدا سلامتيبدهبه جايقابل نداره؛بگوييم : هديه براي شمابه جايشكست خورده؛بگوييم : با تجربهبه جايفقير هستم؛ بگوييم : ثروت كمي دارمبه جايبد نيستم؛بگوييم :خوب هستمبه جايبدرد من نميخورد؛ بگوييم : مناسب من نيستبه جايجانم به لبمرسيد؛ بگوييم : چندان هم راحت نبود به جايفراموش نكني؛بگوييم : يادت باشهبه جايداد نزن؛بگوييم : آرامباشبه جايمن مريض و غمگيننيستم؛بگوييم :من سالم و با نشاطهستم به جايغم آخرت باشد؛بگوييم : شما را درشادي ها ببينم شما هم ميتوانيد به اين ليست مواردي رو اضافهكرده و براي ديگران بفرستيد .وقتي بعد از مدتي همديگر راميبينيم، به جاي توجه كردن به نقاط ضعفهمديگر و نام بردن از آن ها مثل: چقدر چاق شدي؟"، "چقدر لاغر شدي؟"، "چقدر خستهبه نظر ميآيي؟"، "چرا موهات را اين قدر كوتاهكردي؟"، "چرا ريشت را بلند كردي؟"، "چراتوهمي؟"، "چرا رنگت پريده؟"، "چرا تلفننكردي؟"، "چرا حال مرا نپرسيدي؟" و ....بهتر است بگوييم : "سلام به روي ماهت"، "چقدر خوشحال شدم تو را ديدم"، و .... عبارات ديگري كه نه تنها بيانگر نقاط ضعف طرف مقابل ما نيست بلكه نوعي اعتماد به نفس را به مخاطبمان القا مي كند. البته اگر اصراري نداشته باشيم كه حتماً درباره ي همديگر اظهار نظر كنيم، وگرنه ميشود كه درباره ي موضوعات مشترك، البته در محوريت مثبت با هم صحبت كني. | |
|
mohsen107
تعداد پستها : 2 از ایشان سپاسگزاری شده : 0 امتیاز : 56244 Registration date : 2009-07-01
| عنوان: رد: تغییر بهانه ای برای دوستی الأربعاء يوليو 01, 2009 5:17 pm | |
| ستاره خانم برام ایمل بذار باهات کار دارم | |
|