تعداد پستها : 45 آدرس : damavandinia.m@gmail.com از ایشان سپاسگزاری شده : -1 امتیاز : 58719 Registration date : 2008-10-26
عنوان: حرف خدا به ما (( خیلی زیباست حتما بخونین )) الإثنين نوفمبر 24, 2008 4:30 am
سلام بزرگواران خیلی دوست دارم شما هم این متن رو بخونین ممنونم ازتون : حتما بخونین :
حضرت امام جعفرصادق علیه السلام فرموند: که من در کتابی خواندم خدای تعالی فرموده :
به عزّت وجلالم و کرم واسعم و مقام والایم درعرش قسم آرزوی هرامیدواری که به خلقم دل بسته باشد و به من امید نداشته باشد بوسیله نا امیدی امید او را قطع می کنم و لباس ذّلت در میان مردم به او می پوشانم و او را ازمقام قربم کنارش می زنم و از وصالم دورش می کنم .
آیا بنده من به غیر از من در شدائد امیدوار است و حال آنکه رفع همه شدائد در دست من است.
او چشم به غیر از من دارد و در فکرش در خانه غیر از مرا می زند و حال آنکه کلیدهای درهای بسته به دست من است و در خانه من باز است برای کسی که مرا بخواند .
من تا به حال امید چه کسی را قطع کرده ام ؟ چه کسی امیدوار به من در کارهای مهمّش بوده که
امیدش را به نا امیدی کشانده باشم ؟
من آرزوهای بندگانم را در نزد خود حفظ می کنم آیا آنها راضی نمی شوند که من حافظ آن آرزوها باشم و آنها را به آن آرزوها برسانم ؟
چرا آنها راضی نشوند وحال آنکه من به ملائکه ایی که در تسبیح من ملول نمی گردند و عالم را پر کرده اند امر نموده ام که درهای رحمت را بین من و بندگانم هیچگاه نبندند .آیا باز هم آنها به قول من اطمینان نمی کنند ؟
آیا بنده من نمی داند که هیچ مشکلی از مشکلات که من برای او به وجود آورده ام کسی جز به اذن من نمی تواند آنها را رفع کند.
چه شده است که او را رویگردان از خود می بینم حال آنکه من با جودم در وقتی که او هنوز از من چیزی نخواسته بود به او همه چیز داده ام ولی حالا که از او می گیرم میخواهد دیگری به بر گرداند و از دیگران آن را سوال می کند ؟
آیا او همیشه مرا ندیده که عطایا را قبل از آنکه از من بخواهد به او می دهم ؟ حالا که او می خواهد ممکن است که من به او جواب ندهم؟
آیا من بخیلم که بنده ام مرا بخیل تصور کرده است ؟ آیا تمام جود کرم از من نیست؟ آیا همه آرزوها نزد من نمی آید ؟!
چه کسی آرزوهایی که به دیگران بسته است غیر از من فطع می کند ؟
آیا آنهائی که به دیگران دل می بندند و از آنها امید دارند از من نمی ترسند؟
اگر اهل آسمانها و زمین آرزوهایشان را از من بخواهند ومن به هر یک از آنها آنچه را که همه خواسته اند بدهم از ملک من به قدر ذرّه ای کم نمی شود ؟
چگونه ممکن است ملکی که من قیم او هستم کم شود وناقص گردد ؟
پس ای بدبخت کسانی که از رحمت من مایوسند و ای بد بختی و بد حالی بر گناهکارانی
که مراقب شئون من نیستند باد .
*** اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم واحشرنا معهم و لعن اعدائهم اجمعین***