سومين پيروزي پياپي پيام
خداداد عزيزي؛ به فکر ثبات هستم
خداداد عزيزي با پيام مشهد روزهاي خوبي را پشت سر مي گذارد. اين تيم بعد از اينکه از هفت بازي اول فصل تنها سه امتياز گرفته در سه بازي آخر خود سه پيروزي کسب کرده که براي تيم اين بردها حياتي بود، اما براي سرمربي پيام بردهاي آخر برابر استقلال اهواز با مربيگري اکبر ميثاقيان و ابومسلم با مربيگري هادي برگي زر اهميت خاصي داشت. خداداد در حالي برابر اين دو تيم به پيروزي رسيد که تيمش از نظر مهره و امکانات قابل مقايسه با آنها نبود. خداداد عزيزي در اين مورد در گفت وگو با «اعتماد» مي گويد؛ «همه از مشکلات مالي و امکانات پيام خبر دارند و مي دانند و ديگر گفتن آن چيزي را عوض نمي کند. اما از نظر مهره قبول ندارم که ما با تيم هاي ديگر ليگ برتر تفاوت هاي زيادي داريم. هرچند اوايل فصل بازيکنان ما از نظر تجربه حضور در ليگ برتر با تيم هاي ديگر قابل مقايسه نبودند، اما در حال حاضر بازيکنان پيام راه و رسم امتياز گرفتن در ليگ برتر را پيدا کردند. ما در حالي برابر ابومسلم به پيروزي رسيديم که اگر به وجدان خودمان رجوع کنيم مي بينيم که حق ما برد در اين بازي نبود. ابومسلم موقعيت هاي زيادي را از دست داد. ما در اين بازي 10 نفره شديم و بيشتر به فکر گل نخوردن بوديم، اما بازيکنان ما به وسيله همان تجربه يي که گفتم توانستند بازي را با پيروزي پشت سر بگذارند.» خداداد که دوست صميمي اش، هادي برگي زر را در آستانه اخراج از ابومسلم مي بيند، مي گويد؛ «هر وقت برگي زر از ابومسلم کنار گذاشته شد ما با روي باز از او استقبال مي کنيم. تمام شکست هايي که يک تيم به دست مي آورد، تقصير مربيان آن نيست. ابومسلم مشکلات ديگري هم دارد که به بودن يا نبودن برگي زر مربوط نمي شود.»پيام در مقابل ابومسلم 10 نفره شد اما اين بار خداداد عزيزي هيچ صحبتي در مورد داور و قضاوت آن نمي کند و خيلي راحت از کنار اخراج بازيکنش مي گذرد؛«به اندازه کافي جريمه شدم، ديگر نمي خواهم در مورد داوري صحبت کنم. البته در کميته انضباطي قول دادم اعتراضي نکنم و به آن پايبند هستم.»پيام توانسته از ته جدول جدا شود و خود را به ميانه هاي جدول برساند و حالا يکي از تيم هايي است که با توجه به روند صعودي که در پيش گرفته حتي به بالاي جدول هم فکر مي کند. سرمربي پيام در اين باره مي گويد؛ «امسال سال اول حضور پيام در ليگ است، ما مي خواهيم ابتدا اين تيم را در ليگ برتر حفظ کنيم و سال هاي بعد به فکر بالاهاي جدول باشيم. اين فصل تنها سال تثبيت حضور پيام است و اين هدف را دنبال مي کنيم، اما اگر بچه ها توانستند نتايج بهتري کسب کنند که من هم خوشحال مي شوم و کمک مي کنم اين روند را ادامه دهند.»او در مورد اشپستين مهاجم خارجي گلزن خود مي گويد؛«او يک مهاجم باهوش است و به خوبي از فرصت ها استفاده مي کند و براي من اتفاق خوشايندي است که اين مهاجم به خوبي توانسته در اين مدت کوتاه با جو فوتبال ايران و پيام آشنا شود.»با توجه به اينکه خداداد عزيزي مربي بسيار باهوشي است و پيام ديگر آن تيم کم تجربه اول فصل نيست، امکان اينکه پيام را در هفته هاي آينده در بالاي جدول ببينيم زياد است