متهم به قتل يك جوان در جنوب تهران، با حضور در مقابل بازپرس ويژه قتل به تشريح جنايت پرداخت.
به گزارش ايسنا، 18 دقيقه بامداد يكشنبه هفته جاري قاضي بهروز هنرمند بازپرس كشيك قتل پايتخت از طريق گزارش ماموران كلانتري 132 نبرد در جريان يك فقره درگيري منتهي به مرگ جواني 31 ساله با هويت «مجيد.ف» در محله اتابك قرار گرفت و بلافاصله با صدور دستورات قضايي لازم، تحقيق پيرامون اين جنايت را آغاز كرد.
به دنبال دستورات قضايي بازپرس و بازداشت چند مظنون كه از دوستان متهم بودند، متهم اصلي اين جنايت با هويت «رضا.ج» 27 ساله با معرفي خود به مرجع انتظامي، قتل را گردن گرفت.
به گزارش ايسنا، اين متهم صبح امروز در مقابل قاضي هنرمند اظهار كرد: مدتي قبل به كراك اعتياد داشتم و ترك كردم. صبح روز حادثه مجيد پيش من آمد و گفت ميخواهم ترك كنم. به او پيشنهاد دادم كه پول فراهم كند تا او را به كمپ ترك اعتياد ببرم. شب با هم قرار گذاشتيم اما او پشيمان شد. به همين دليل با هم درگير شديم و من با چاقويي كه هميشه همراه داشتم، يك ضربه به سينهاش وارد كردم.
وي ادامه داد: در حال حاضر پشيمان نيستم و مرگ براي من از همه چيز بهتر است. به هيچ وجه نميخواهم از پدر مجيد رضايت بگيرم.
به گزارش ايسنا، بازپرس ويژه قتل تهران پس از اخذ اظهارات متهم براي وي به اتهام يك فقره قتل عمدي قرار بازداشت موقت صادر كرد و پرونده را جهت تكميل تحقيقات در اختيار ماموران اداره دهم آگاهي قرار داد.