با حضور به موقع و اقدام سريع كارآگاهان مبارزه با جرائم جنايي پليس آگاهي استان گيلان عامل آدم ربايي شناسايي و دستگير شد.
به گزارش ايسنا، سرهنگ كريمي ـ رييس پليس آگاهي استان گيلان ـ با بيان اين خبر افزود: با مراجعه يكي از اهالي رشت به پليس آگاهي و اعلام ربوده شدن دخترش توسط فردي به هويت «م ـ ه» اكيپي از كارآگاهان براي رهايي سريع گروگان و دستگيري آدمربا وارد عمل شدند و با دادن آموزشهاي لازم به خانواده او تلاشهاي خود را براي شناسايي محل نگهداري گروگان آغاز كردند.
وي افزود: سرانجام متهم با تماس تلفني درخواست 20 ميليون تومان وجه نقد و تهديد كرد در صورت دخالت پليس گروگان را خواهد كشت. با راهنمايي كارآگاهان، خانواده دختر ربوده شده با پرداخت مبلغ درخواستي آدمربايان موافقت كردند، اما متهم براي اطمينان از اين كه پليس در تعقيب او نيست، با تغيير مداوم مبلغ درخواستي و محل قرار، سعي در پنهان داشتن هويت خود داشت، اما كارآگاهان با استفاده از شگردهاي خاص پليسي و بانكهاي اطلاعاتي موفق به شناسايي آدم ربا شده و منطقه با هماهنگي تيم عملياتي ويژه تحت پوشش كامل قرار گرفت تا اين كه سرانجام آدم ربا در آخرين محل قرار حاضر شده و غافل از حضور كارآگاهان پليس در محاصره قرار گرفت و در حالي كه براي فرار قصد درگيري با پليس را داشت با هوشياري كارآگاهان به دام افتاد و پس از شناسايي مخفيگاهش گروگان در حالي كه در يك اتاق زنداني بود، نجات يافت.
به گزارش اداره اجتماعي پليس آگاهي كشور، سرهنگ كريمي افزود: متهم پس از انتقال به پليس آگاهي و تحقيقات لازم ضمن اعتراف به جرم خود گفت كه چندي پيش با خانم «س ـ ك» آشنا و با هم دوست شديم، اما از آنجا كه در طول اين مدت او و خواهرش به من ضررهاي مالي فراواني زده و با ماشين من تصادف كردند، من هم براي جبران خسارت، او را گروگان گرفته تا از خانوادهاش 20 ميليون تومان دريافت كنم. پس از اعتراف، متهم با قرار قانوني راهي زندان شده و تحقيقات تكميلي در مورد اين پرونده همچنان ادامه دارد.