پایگاه اُرُدیست های سوئد

Swedish Orodists
 
الرئيسيةجستجوأحدث الصورثبت نامورود
< class="" height="25"> link

https://i.servimg.com/u/f30/20/32/02/33/orodis68.jpg

فلسفه اُرُدیسم چیست ؟ Orodism
زندگینامه فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ
بازتاب جهانی فلسفه اردیسم
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آمریکا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ازبکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کلمبیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لهستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در تاجیکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مراکش
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور برزیل
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نیجریه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نائورو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لیبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بلژیک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سریلانکا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور فیلیپین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنگو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ژاپن
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اتیوپی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کرواسی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در جمهوری چک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در گینه استوایی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور صربستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور دانمارک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مالزی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اکوادور
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور قزاقستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هائیتی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوراس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تانزانیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئیس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نپال
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تایلند
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایتالیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گرجستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در آفریفای جنوبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بلغارستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کامرون
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کره جنوبی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نروژ
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مکزیک
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اندونزی
بازتاب اُرُدیسم در جمهوری آذربایجان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور انگلیس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور عراق
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آلمان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در پورتوریکو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور غنا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اسپانیا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور فرانسه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ترکیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور روسیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بنگلادش
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پاکستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اوگاندا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بحرین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایسلند
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مقدونیه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایران
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اوکراین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تونس
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لتونی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور چین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور جیبوتی
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور الجزایر
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کانادا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پرو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در نیکاراگوئه
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آرژانتین
بازتاب اُرُدیسم در بوسنی و هرزگوین
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در قرقیزستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در ارمنستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گویان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سنگاپور
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در لوکزامبورگ
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در مجارستان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بوتان
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوبا
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوزوو
بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئد
المواضيع الأخيرة
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آفریفای جنوبی The philosophy of Orodism in South Africa
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:20 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنگو The philosophy of Orodism in Congo
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:16 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور تانزانیا The philosophy of Orodism in Tanzania
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:14 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لوکزامبورگ The philosophy of Orodism in Luxembourg
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:13 am

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سنگاپور The philosophy of Orodism in Singapore
من طرف الأحد فبراير 27, 2022 9:11 am

كساني كه Online هستند
در مجموع 122 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 122 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 295 و در تاريخ الأربعاء أكتوبر 16, 2024 7:50 pm بوده است.
ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته بیژنی
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
حمیده ناصری
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
admin
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
مهران عبدالهی
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
ستاره عباسی
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
Sarvenaz
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
فرهاد رمضانی
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
زیبا
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
پروانه منفرد
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 
سارا رستمیان
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_rcapشيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Voting_bar1شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Vote_lcap 

 

 شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
مهران عبدالهی
مدیر ارشد انجمن ( مشاهیر )
مدیر ارشد انجمن ( مشاهیر )
مهران عبدالهی


تعداد پستها : 1334
سن : 49
از ایشان سپاسگزاری شده : 328
امتیاز : 60932
Registration date : 2008-10-30

شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Empty
پستعنوان: شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد   شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Emptyالأحد نوفمبر 02, 2008 2:31 pm

حلوا توتك (Tootok ) :
اين غذا را بيشتر در فصل زمستان استفاده مي كرده اند . طرز تهيه : توت خشك را يكي دو ساعت خيس كرده بعد كمي مي جوشانند ، ماليده و در پارچه نازكي صاف مي كنند ، كمي روغن را در قابلمه ريخته ، آرد گندم و زردچوبه را كمي بو داده (سرخ كرده) ، آب توت را در آن ريخته بعد به هم مي زنند تا كمي جوش بخورد . هل كوبيده را به آن اضافه مي كنندودر سيني ريخته بعد از سرد شدن به صورت لوزي بريده مصرفي مي كنند.
«

حلواي ارزن :
بعد از پوست كندن ارزن ، ارزن را پخته و آب توت را كه قبلاً خيس كرده و صاف كرده اند در آن مي ريختند و پس از كمي جوشاندن در سيني ريخته پس از سرد شدن آنرا به صورت لوزي مي بريدند و بجاي ميوه مصرف مي كرده اند نيز در موقع سردرد و دندان درد از آن استفاده مي كردند .
«

ترحلوا ( Tarhalva ) :
تركيبي از آرد ، روغن گوسفند ، هل ، گلاب ،‌ دارچين ، شكر و آب
آرد گندم را در روغن گوسفند به تعبير محلي بو داده (برشته مي كنند) به آن آب ، شكر ، گلاب ، هل و دارچين افزوده ، هم به صورت گرم و هم سرد شده آن را جهت تقويت زائو مصرف مي كنند .
«

حلواي ترك ( Tarak ) :
عبارت بود از جوشانده روغن گوسفند (بزغاله) ، زردچوبه ، سياه دانه ، مغز بادام ، گردو ، نبات ، آرد برنج ، شكر و هل كه براي پذيرايي ديدار كنندگان از زائو مصرف مي شود .
«

حلوا تخ تخك ( Takh Takhok ) :
بدين منظور چاشني حلوا ارده را بلند تر بر مي دارند ـ شكر را بيشتر مي جوشانند ـ‌ كنجد را داخل سيني پهن كرده ، چاشني اضافه كرده ، مجدداً كنجد اضافه كرده و ... حلوا تخ تخك به دو صورت شكري و آردي تهيه مي شود .
«
حلواي سوهان يا چس توره ( Chesetoorah ) :
موادي كه در تهيه حلواي سوهان به كار برده مي شود عبارت است از :
رازيانه ، تخم گشنيز ، جوانه گندم بلغور شده ، شيره ، ارده ، زنجبيل ، گلاب و هل ، چس توره تنها در اردكان مصرف دارد و در لغت به معني فضولات شغال است .
«

لتير يا براتي :
در ماه برات ( Barati ) ـ ماه شعبان ـ مصرف مي شود و آن يك نوع نان كوچك است كه با روغن تهيه مي شود . رنگ اين نان حتماً بايد زرد باشد لذا خمير آن را با زردچوبه يا گل خشك كه از بوته گياه محلي است و گلهاي زردي دارد در هم مي آميزند و با روغن در قطع كوچك مي پزند .
«

ماقوت :
ماقوت يا به تعبير محلي ماقوتك از جوشانده نشاسته به دست مي آيد ، سرد شده آن ، به صورت ژل مانند و با افزودن شيره نبات يا شيره انگور به عنوان ميوه مصرف دارد .

شيربرنج :
تركيبي از برنج ، شير گاو ، شكر و آب
برنج از قبل خيس شده را جوشانده تا به تعبير محلي وارود ـ Varavad ـ ( دانه هاي برنج له شود ) پس از آن شيرگاو و شكر را اضافه كرده ،‌ شير برنج حاصله سرد يا گرم به عنوان ميوه يا غذا در سرما خوردگي مصرف دارد .

سورك ( Soorok ) :
تركيبي از آرد گندم ، گل زردك ،‌ تخم گشنيز ، كف دريا ، خمير مايه نان را به صورت خمير ورز داده و در تاوه با روغن ارده سرخ كرده با اضافه كردن شكر در خيرات اموات مصرف مي شود . سورك در بين زرتشتيان نيز متداول است .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
مهران عبدالهی
مدیر ارشد انجمن ( مشاهیر )
مدیر ارشد انجمن ( مشاهیر )
مهران عبدالهی


تعداد پستها : 1334
سن : 49
از ایشان سپاسگزاری شده : 328
امتیاز : 60932
Registration date : 2008-10-30

شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Empty
پستعنوان: رد: شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد   شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد Emptyالأحد نوفمبر 02, 2008 2:31 pm

غذاهاي زرتشتي :

نان شير :
براي تهيه نان شير ، نخست آرد گندم را بيخته و مقداري از آن را براي پتكين بر مي دارند . سپس بقيه را با شير ، مايه خمير ، روغن ، شكر ، هل ، گلاب و كمي آب به خمير تبديل مي كنند . خمير را خوب مچ مي دهند و مدتي مي گذارند تا براي پخت آماده شود . خمير آماده شده را به چانه هاي كوچك تقسيم مي كنند و چانه ها را بر پشت سيني بزرگي كه روي سفره اي نهاده اند قرار مي دهند و هركدام را با چله پيچ به شكل دايره يا بيضي پهن مي كنند و كمي تخم خرفه را براي تزيين روي آن مي پاشند و يك بار ديگر چله پيچ را روي خمير مي غلتانند تا دانه هاي خرفه كاملاً به خمير بچسبد . آنگاه خمير پهن شده را روي نان بند قرار مي دهند و به تنور مي چسبانند .

كماچ شيرين :
نوعي نان شيريني است و مواد آن مخلوطي از آرد ، شكر ،‌ روغن ، مغز گردو و بادام ، هل و گلاب است و مانند كيك همزمان در ديگ هاي نسبتاً كوچك تهيه مي كنند .
براي برگزاري پنچه ي بزرگ ، نان پيه پياز ، حلواي سن و حلواي شكر و چند نمونه آش تهيه مي شود .


حلواي سن :
براي تهيه حلواي سن مقداري گندم جوانه زده را كه قبلاً خشك كرده اند در هاون مي كوبند تا كاملاً نرم شود . آنگاه بخشي از آن را همراه با مقدار كافي تخم رازيانه ، مغز گردو و مغز بادام آسياب مي كنند و بخشي ديگر از آن را به همان صورت كنار مي گذارند . مقدار كافي خرماي سياه را هم چند ساعت قبل در آب مي خيسانند تا براي حلوا آماده باشد آنگاه روغن را در ماهيتابه به خوبي داغ مي كنند و گندم هاي خرد شده را كه كنار نهاده بودند در آن مي ريزند سپس مخلوط آسياب شده را اضافه مي كنند تا كمي سرخ شود . آنگاه آب و خرما را به آن مي افزايند و با قاشق آن قدر به هم مي زنند تا سفت شود .

حلواي شكر :
براي پختن حلواي شكر روغن را در ماهيتابه به خوبي داغ مي كنند . ابتدا خلال هاي مغز سفيد شده بادام را كه قبلاً آماده كرده اند در روغن سرخ مي كنند . سپس آن را از روغن خارج كرده براي تزيين روي حلوا ، در ظرفي نگاه مي دارند . آنگاه گندم را در ماهيتابه مي ريزند و آن قدر به هم مي زنند تا به قهوه اي كم رنگ تغيير رنگ دهد . بعد شربتي را كه با آب و شكر و هل و گلاب تهيه كرده اند كم كم به آرد سرخ شده مي افزايند و مرتب به هم مي زنند تا حالت خميري پيدا كند . حلواي آماده شده را در بشقاب هايي پهن و صاف مي كنند و روي آن را با خلال هاي بادام سرخ شده كه از پيش تهيه شده بود تزيين مي كنند در مراسم « پنچه ي بزرگ كه پيش از نوروز به پاس حضور فروهرهاي در گذشتگان برپا مي شود خوراكي هاي ديگري هم تهيه مي گردد .»
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
شيرينيهاي سنتي و قديمي يزد
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» حمام قديمي روستاي بنيس شبستر ثبت ملي شد
» سيد رضا واعظ، راننده قديمي سينه‌موبيل سينماي ايران درگذشت
» سفره هاي سنتي با نان صنعتي استقبال عمومي از تغيير شيوه پخت نان چگونه است؟
» رئيس شوراي شهر: دفع سنتي زباله هاي بيمارستاني در دزفول ادامه دارد
» حدود60 درصد دانشگاه‌هاي دنيا درزمينه طب سنتي فعاليت مي‌کنند

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
پایگاه اُرُدیست های سوئد :: دانش همگانی :: ميهن شناسي- جهانشناسي - گردشگري-
پرش به: