تعداد پستها : 1334 سن : 49 از ایشان سپاسگزاری شده : 328 امتیاز : 60932 Registration date : 2008-10-30
عنوان: يك گفت وگوی جنجالي از نیکی کریمی الأحد نوفمبر 02, 2008 12:21 am
يك گفت وگوی جنجالي از نیکی کریمی: روزی نیست که به کیارستمی فحش ندهیم
سينماي ما- نازنین متین نیا: گفت وگویی با نیکی کریمی در نشريه مشق آفتاب انجام شده که دراین گفت وگو نیکی کریمی گفته یک وبلاگ خوان حرفه ای ست. کریمی دراین مصاحبه گفته برخی انتقادها به خاطر لحن بد و بی احترامی که پشت آن بوده او را ناراحت کرده است .نیکی کریمی معتقد است انتقادکردن وصریح حرف زدن با توهین کردن دو مقوله بسیار متفاوت است . او در ادامه گفته که :هیچ وقت از من متعجب نشوید شاید همین پس فردا دریک سریال هم بازی کنم.من دوست دارم که آدمها را متعجب کنم. کریمی ادامه داده : اگر بخواهم خیلی گزیده کار کنم شاید شاید سالی یک فیلم هم نداشته باشم .من تابه امروز سی فیلم بازی کردم که دوسه تااز آنها فیلمهای خوبی نیستند و همه می گویند چرا این فیلمها را بازی کردی< اما من دلایل زیادی داشتم که یا مالی بوده یااینکه شرایطی داشته که فکر کردم بهتر است که کاررا قبول نکنم. به نظرم بدون دلیل سلیقه های شخصی را به عنوان نظر همه بیان کردن ،باعث می شود که سینماگران نسبت به کسی که درسینما قلم می زنند بی اعتنا شوند چرا درایران وقتی سینماگری به پختگی می رسد به جای استفاده از تجربیاتش سعی در حذف او داریم؟ نیکی کریمی درادامه مصاحبه جنجالی خود گفته است :چرا هنرمندان را با نقدهای غیر کارشناسانه مورد بی مهری قرار می دهیم که منزوی شوند.علی حاتمی تا زنده بود همیشه مورد انتقاد بود یادم می آید سر فیلم مادر برایش نوشتند که چه فرقی می کند چای را درسماور برقی دم کنیم یا سماور ذغالی. سر امیر نادری بلایی آوردیم که آنقدراز ما دور شد که انگار از اول هم با مانبود .ناصر تقوایی را خانه نشین کردیم و روزی نیست که به کیارستمی فحش ندهیم .بیضایی هر ده سال یکبار فیلم می سازد؛ خسرو شکیبایی همه چیز را در خودش ریخت و دق کرد و رفت و مسعود کیمیایی هم دیگر نمی تواند خودش باشد.اینهاهمه تبعات نگاه جوانمرگ پسند منتقد است .حالا در مطالبشان مرتب حسرت سینمای هالیوود را می خوردند ولی هیچ وقت نمی نویسند منتقدان در هالیوود کاری می کنند که کلینت ایستوود در ۹۰سالگی احساس زندگی وجوانی می کند. وی درادامه گفته است :من بین کارهایم بالانسی ایجاد کرده ام؛ بین فیلمهایی که دوست داشتم و فیلمهایی که مردم دوست داشته اند و فکر می کنم این کارها جواب داده است. من اکثر کارهایم دلی است مگر اینکه هردو سه سال یکبار بخواهم فیلم پرفروش کار کنم. همین الان چند ماه است که دنبال کارهای فیلم جدیدم هستم ولی فیلمنامه ام ردشده است .