علي كريمي پس از ديدار با دايي:براي هميشه از تيم ملي خداحافظي كرده ام
خبرگزاري فوتبال ايران- علي كريمي پس از ديدار با علي دايي تاکيد کرد: تصميمش را از قبل گرفته است و ديگر قصد ندارد براي تيم ملي فوتبال ايران بازي کند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، علي کريمي که پس از برد پرسپوليس برابر برق شيراز و ديدار با علي دايي در جمع خبرنگاران سخن مي گفت در مورد ديدارش با سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان گفت
( در اينجا هميشه اتفاق هاي خوبي مي افتد و آدم را غافلگيرمي کند. من از ديدن آقاي دايي در رختکن غافلگير شدم.از حضور ايشان در رختکن خبر نداشتم و وقتي وي را ديدم کاملا غافلگير شدم. من با آقاي دايي قهر نبودم که بخواهم آشتي کنم. من هنوز هم روي حرفم هستم و براي علي دايي و تيم ملي فوتبال کشورم آرزوي موفقيت مي کنم.))
كريمي ادامه داد
( قبلا همه حرف هايم را در مورد تيم ملي زده ام و ديگر نمي خواهم در اين مورد صحبت کنم. تصور مي کنم، مردم ما خوب مي دانند چه بازيکناني به درد تيم ملي مي خورند.تصميمم را از قبل گرفته ام و ديگر نمي خواهم براي تيم ملي بازي کنم. اين تصميم مربوط به زمان فعلي نيست و براي هميشه از تيم ملي خداحافظي کرده ام.))
علي کريمي ادامه داد
( من از اردوي اردبيل متوجه شدم که ديگر به درد تيم ملي نمي خورم و به همين خاطر از حضور در اردوي تيم ملي خودداري کردم. اگر هم مسئولان ورزش تلاش مي کنند زمينه بازگشتم به اين تيم را فراهم کنند، محبت مي کنند و من ديگر نمي خواهم براي تيم ملي بازي کنم.آقاي دايي لطف کرده اند مرا به تيم ملي دعوت کردند اما من فکر مي کنم بايد زودتر از اينها از تيم ملي خداحافظي مي کردم.))