حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: چرا من به فلسفه اُرُدیسم علاقمند شدم ؟ الثلاثاء مارس 30, 2021 3:23 am | |
| چرا عاشق فلسفه اُرُدیسم شدی ؟این سئوالی هست که بارها از من پرسیده شده، اوایل کلی دلیل و برهان ردیف می کردم دهها سخن از فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ رو نقل قول می کردم. کم کم احساس کردم اینکار اشتباه است چون این طور صحبت من نمی تونه احساس واقعی خودم رو نسبت به فلسفه اُرُدیسم بیان کنه، برای همین مدتی به کسانی که می پرسیدن چرا اُرُدیست شدم می گفتم شما باید بروید و کتاب سرخ رو مطالعه کنید شاید با خواندن آن کتاب شما هم به فلسفه اُرُدیسم علاقمند شدید و شاید هم نشدید... بعد از این پاسخ سئوالات ده برابر می شد و در نهایت الان هر کسی می پرسه چرا به فلسفه اُرُدیسم علاقمند شدم خیلی خلاصه فقط به آرمان های فلسفه اردیسم اشاره می کنم که : فلسفه اُرُدیسم می گوید: عاشق این جهان باش، عاشق انسانیت باش و عاشق آزادی ... اگر بیشتر بپرسند میگم بروید توی اینترنت سرچ کنید و اگر هم خیلی کنجکاو بودید "کتاب سرخ" فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ رو مطالعه کنید.اگر هم بپرسند یک نقل قول از کتاب سرخ بگم، فقط این جملهفیلسوف حکیم اُرُد بزرگ رو نقل قول می کنم : ((به یاد بیاوریم که انسانیم و انسانیت، مهمترین چیزی است که از ما انتظار می رود.)) | |
|
فرهاد رمضانی ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1259 از ایشان سپاسگزاری شده : 134 امتیاز : 63504 Registration date : 2008-10-23
| |