| سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
sharareh ORODIST ❤️
تعداد پستها : 451 سن : 36 آدرس : کاشان شهر گلاب و سهراب ! از ایشان سپاسگزاری شده : 13 امتیاز : 58812 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:25 pm | |
|
|
|
سرمربي سابق تيم ملي کشتي فرنگي گفت؛ از همان ابتدا خيلي ها با رئيس فدراسيون کشتي مشکل داشتند و مي خواستند او را تغيير دهند به همين دليل از ما انتقاد مي کردند؛ اما زور آنها به يزداني خرم نرسيد و نتوانستند او را تغيير دهند.با حکمي که روز دوشنبه براي محمد بنا صادر شد رضا سيم خواه ديگر سمتي در تيم ملي کشتي فرنگي ندارد.اين مربي مازندراني که پيش از اين، مورد حمايت محمد دليريان قرار داشت، در رابطه با اتفاقات اخير حرف هايي را بر زبان آورد که در زير مشاهده مي کنيد.
کار بنا با ديگران تفاوت زيادي ندارد
بنا کارش با ديگران خيلي تفاوت ندارد فقط از او بيشتر تعريف مي شود. من، بابک و بنا بيلان کاري و کارنامه مشخصي داريم که نشان مي دهد من بيشترين افتخار را با تيم ملي داشته ام و کسي هم نمي تواند منکر اين مساله بشود. اين در حالي است که تيم را در زمان هاي کوتاهي در اختيار داشته ام و اين بار بيشترين فرصت به من داده شد. در چهار دوره از شش مرتبه يي که تيم قهرمان آسيا شده است، همراه تيم بودم. در چهار، پنج باري که تيم ملي در رده هاي سوم تا پنجمي دنيا قرار گرفت من در خدمت تيم بودم. مي توانيد آمار کار مرا دربياوريد؛ اما عده يي مي خواهند اينها را جور ديگري جلوه بدهند.
از دليريان کدورتي ندارم
من از او کدورتي ندارم. به هر حال مربيگري تيم ملي براي من خاطرات خوشي هم داشت به همين دليل معتقدم بايد در همه حال ادب را رعايت کنم. بايد هميشه حرمت ها را حفظ کرد. اگر ديديد چند بار در برابر انتقادات واکنش نشان دادم به اين دليل بود که برخي بيش از حد انتقاد مي کردند و من نيز بايد به آنها جواب مي دادم که فکر نکنند جوابي براي انتقادات ندارم. من هيچ گله يي از کسي ندارم.
زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد
از همان ابتدا خيلي ها با رئيس فدراسيون کشتي مشکل داشتند و مي خواستند او را تغيير دهند به همين دليل از ما انتقاد مي کردند؛ اما زور آنها به يزداني خرم نرسيد و نتوانستند او را تغيير دهند؛ ولي زورشان به ما رسيد.
به سوريان گفتم اين مدال را براي ما و مردم بگير
حرفم را در مورد دلايل شکست تيم ملي در المپيک تغيير نمي دهم. هنوز هم معتقدم شکست سوريان همه را بي انگيزه کرد. محمد بنا هم بعد از بازي هاي آسيايي 2006 اين مساله را اعلام کرد که در دوحه هر کاري کردم به کشتي گيران بگويم کيم (رئيس کنفدراسيون کشتي آسيا) نمي تواند در مسابقات اعمال نفوذ کند، نتوانستم. من هم بعد از شکست سوريان در دور سوم خيلي تلاش کردم به او بفهمانم که مدال برنز اين ميدان ارزشش از سه مدال طلايي که در مسابقات جهاني گرفته، بيشتر است. اگر تو اين مدال را خودت نمي خواهي براي ما و مردم بگير؛ اما کنده يي که روي سينه اش بود اجرا نشد و او مدال نگرفت.
طهماسبي گفت کسي ما را بازخواست نمي کند
بعد از شکست سوريان، بي تفاوتي و بي انگيزگي بر ساير نفرات مستولي شد. آنها به اين فکر مي کردند که وقتي سوريان مدالي نگرفته است اگر ما هم اوت شويم کسي ما را باز خواست نمي کند. اين حرف را سامان طهماسبي در هواپيما به من زد که از اين کار هم پشيمان بود. شايد تعريف از مدال و افتخارآفريني 10 روز بيشتر دوام نداشته باشد؛ اما آن براي هميشه در تاريخ ثبت مي شود. آدم هاي زيادي در کشتي آمده و رفته اند؛ اما اين مدال ها براي هميشه باقيمانده است.
|
| |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
تعداد پستها : 451 سن : 36 آدرس : کاشان شهر گلاب و سهراب ! از ایشان سپاسگزاری شده : 13 امتیاز : 58812 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:26 pm | |
| رونالدو مطمئن نيست «کريستيانو رونالدو» هافبک پرتغالي باشگاه منچستريونايتد شب گذشته تاکيد کرد با تمام وجود به اين تيم وفادار است اگرچه ظاهراً از اينکه فصل آينده هم در اولدترافورد باشد، اطميناني ندارد. وي درحالي که مدعي است کاملاً به «شياطين سرخ» وفادار است، نتوانست قسم بخورد که در فصل 2010-2009 هم در اولدترافورد بازي خواهد کرد. هافبک 23 ساله منچستر به روزنامه سان گفت؛«تاکيد مي کنم که بازيکن منچستر هستم و فکر مي کنم سال آينده هم اينجا خواهم بود. تمام ذهنم روي باشگاه متمرکز است. تنها فکرم خوب بازي کردن براي منچستر و قهرماني در ليگ برتر و جام قهرمانان است.» | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:26 pm | |
| ديدار محرمانه شوستر با راموس در حالي که مدير برنامه مدافع رئال مادريد از ترک باشگاه به مقصد چلسي خبر مي دهد، سرمربي رئال مادريد تلاش مي کند اين پرونده را به سود خود به پايان برساند. برند شوستر در تمرين روز گذشته تيمش واقع در والدبباس-زمين شماره دو اين باشگاه-از راموس مدافع ملي پوش رئال مادريد خواست تا در جلسه يي محرمانه و به دور از بازيکنان و خبرنگاران با وي صحبت کند. ديدار شوستر و راموس پشت درهاي بسته بيش از 2 ساعت طول کشيد و خبرنگاران توسط پليس به بيرون از ورزشگاه هدايت شدند. راموس مي خواهد در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي چلسي شود و شوستر به حضور او تا پايان فصل نيازمند است. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:27 pm | |
| مشکل رائول و راموس بالا گرفت روزنامه اسپانيايي مارکا از اختلاف در باشگاه رئال مادريد خبر داد. تيم رئال مادريد يکشنبه شب در حالي برابر اتلتيک بيلبائو به ميدان رفت که سرخيو راموس مدافع راست اين تيم جايي در ترکيب کهکشاني ها نداشت. گرچه پس از پايان بازي، برند شوستر سرمربي رئال مادريد و مياتوويچ مدير ورزشي باشگاه تاکيد کردند که عدم حضور راموس به منزله تنبيه وي در پي انتقادهاي او از عملکرد تيم و عدم حمايت از خود در سمت راست زمين نبوده است اما بسياري بر اين باورند که راموس به سبب همين انتقادها و نارضايتي از بازي در رئال مادريد در ديدار برابر بيلبائو نيمکت نشين شد. راموس در جريان بازي برابر بيلبائو زماني که تيمش توانست توسط هيگوآين به گل تساوي دست يابد با سکوت خاصي روي نيمکت نشست و به هيچ وجه به خوشحالي نپرداخت. اما در کنار اين مسائل، روزنامه مارکا با تکيه بر تصاوير دوربين هاي تلويزيوني هنگام تعويض رائول و نشستن وي روي نيمکت از روابط سرد کاپيتان رئالي ها با سرخيو راموس پرده برداشت. تصاوير چاپ شده در مارکا نشان مي دهد رائول پس از تعويض بدون اينکه به راموس نگاهي بيندازد به شکلي سرد با وي دست داده و روي نيمکت نشست. رائول در حالي کنار هموطن خود نشست که صندلي بين وي و راموس خالي بود. راموس در طول رقابت هاي يورو 2008 نيز پس از آنکه در روزهاي نخست به حمايت از رائول و انتقاد از آراگونس مي پرداخت، موضع خود را تغيير داده و گفت تيم ملي اسپانيا بدون حضور رائول کامل تر است. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:27 pm | |
| مياتوويچ؛ فيلم مسابقات را به فيفا ارسال مي کنيم نايب رئيس باشگاه رئال مادريد گفت؛ اگر فدراسيون تا پايان هفته پاسخ مناسبي به ما درخصوص داوري ها ندهد، فيلم ديدارهاي هشت هفته را به فيفا ارسال مي کنيم. پدراگ مياتوويچ تصريح کرد؛ تا قبل از بازي رئال مادريد با اتلتيک بيلبائو و اتلتيکومادريد گمان مي کردم تمام اشتباهات داوري از روي تصادف است ولي اکنون شک ندارم که اين پروژه برنامه ريزي شده است. ما براي تک تک ادعاهاي خود مدرک داريم. رئال مادريد در بازي با اتلتيک بيلبائو به پيروزي 3 بر 2 رسيد، اما پنالتي گرفته شده براي بيلبائو، دو پنالتي گرفته نشده براي رئال مادريد، چندين آفسايد کاملاً سالم و اعلام خطاي نادرست در چندين و چند مورد باعث برانگيخته شدن خشم مقامات رئال مادريد شده است. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:28 pm | |
| پلاتيني بدون انگليس نابود خواهد شد بيشتر روزنامه هاي انگليسي در اروپا به تبعيت از گاردين، موج جديدي را عليه يوفا و مقاماتش به راه انداختند. پل ويلسن نويسنده بخش فوتبال گاردين در آخرين پرداخت خود به اين مساله، آورده است؛ پلاتيني بدون انگليس نابود مي شود. خودتان قضاوت کنيد؛ آيا يورو 2008 بدون انگليس کسل کننده ترين تورنمنت تاريخ فوتبال نبود؟ انگليس زدايي از سياست هاي پلاتيني است. مدير برنامه هاي انگليس، يک به يک به خاطر بدهي به يوفا استعفا مي کنند و باشگاه هاي انگليسي بدون کوچکترين اعتراض از سوي يوفا و حتي با حمايت آنها، به ثروتمندان عرب يا امريکايي فروخته مي شود. وي نوشته است؛ مسابقه يوونتوس و رئال مادريد مي توانست فينال زودهنگام ليگ قهرمانان امسال اروپا لقب بگيرد؛ اما نگاه کنيد تا متوجه شويد که در ورزشگاه دل آلپي که به قول ايتاليايي ها خانه فوتبال است، چند هوادار آمده بود؟ فقط 25 هزار هوادار که در مدت زيادي از بازي ساکت بوده و آن را تماشا مي کردند. خانه فوتبال دنيا، انگليس است؛ نه ايتاليا. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:28 pm | |
| مورينيو؛ سرمربي منچستريونايتد نمي شوم سرمربي پرتغالي تيم فوتبال اينترميلان گفت؛ با باشگاه ايتاليايي ام قرارداد دارم و قرار نيست مربي منچستريونايتد شوم. روزنامه اخبار جهان انگليس گزارش داد مورينيو در فصل آتي دست از همکاري با اينترميلان خواهد کشيد و به انگليس بازمي گردد تا جانشين سرالکس فرگوسن شود. مورينيو در واکنش به اين خبر اظهار داشت؛ براي من اصلاً بحث حضور در منچستر مطرح نيست پس مربي اين تيم نمي شوم. وي بيان کرد؛ علاقه مند هستم تا پس از خاتمه کار در ايتاليا با تيمي قابل اعتنا در انگليس همکاري کنم؛ اما اين به معناي انجام همکاري با منچستر نيست، زيرا هيچ ارتباطي ميان من و اين باشگاه انگليسي وجود ندارد. روزنامه انگليسي در گزارش اخير خود عنوان کرد؛ دوران حضور 23 ساله فرگوسن در منچستر امسال به پايان مي رسد و مورينيو جانشين او خواهد شد. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:29 pm | |
| گالياني؛ افکار نژادپرستانه در ميلان رشد کرده است نايب رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا در نامه يي به فدراسيون فوتبال ايتاليا بابت ترويج نژادپرستي هشدار داد. آدريانو گالياني گفت؛ هواداران تيم هاي ديگر در قالب هواداران آث ميلان ايتاليا در ورزشگاه تجمع مي کنند و شعر هاي نژادپرستانه سر مي دهند. وي ادامه داد؛ نمي توانيم فروش بليت هاي آزاد را متوقف کنيم و اين وظيفه پليس است تا با اين ماجرا ها مقابله کند. نايب رئيس ميلان افزود؛ باشگاه آث ميلان مثل هر باشگاهي مسوول هواداراني است که کارت رسمي هواداري دارند و مورد شناخت باشگاه هستند. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:29 pm | |
| مالديني جايزه «فاکتي» را از آن خود کرد «پائولو مالديني» جايزه «فاکتي» را از آن خود کرد. کاپيتان ميلان که 624 بار براي اين تيم به ميدان رفته و 29 گل براي آنها به ثمر رسانده است، جايزه فاکتي و يک چک 10 هزار يورويي را در مراسم دوشنبه شب دريافت کرد. فاکتي بازيکن پيشين ميلان و تيم ملي ايتاليا بود که دو سال پيش پس از مبتلا شدن به بيماري سرطان در سن 64 سالگي درگذشت. وي به همراه ميلان چهار بار به قهرماني در اسکودتو و دو بار به قهرماني در اروپا دست يافت. فاکتي 94 بازي طي 14 سال حضور در تيم ملي را تجربه کرد که در طول اين 14 سال به قهرماني در جام ملت هاي اروپا در سال 1968 و نايب قهرماني در جام جهاني 1970 دست يافت. در مراسمي که دوشنبه شب برگزار شد جيانفليسه پسر فاکتي جايزه مالديني را به وي اعطا کرده و گفت؛ «مالديني يک بازيکن جوانمرد در زمين و همواره الگويي براي سايرين بوده است.» در اين مراسم همچنين پسر فاکتي اعلام کرد يک موسسه مطالعاتي و درماني پيرامون سرطان به نام پدرش افتتاح شده است. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:30 pm | |
| 50 ميليون يورو براي داويد ويا باشگاه منچسترسيتي قصد ارائه پيشنهاد 50 ميليون يورويي به داويد ويا را دارد. مجله People انگليس مدعي شد آقاي گل يورو 2008 در صدر فهرست خريدهاي مارک هيوز براي نقل و انتقالات ژانويه قرار دارد. اين مجله همچنين پيشنهاد سران سيتي براي خريد ويا در ماه ژانويه را 50 ميليون يورو عنوان کرد. ويا تابستان امسال پيشنهادهاي بسياري به ويژه از رئال مادريد، بارسلونا و منچسترسيتي داشت اما تصميم به ماندن در والنسيا گرفت. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:30 pm | |
| بحران خط مياني ميلان بازيکن 28 ساله و برزيلي ميلان قادر به همراهي تيمش در ديدار بعدي رقابت هاي سري A ايتاليا نخواهد بود. رونالدينيو به دليل آسيب ديدگي از ناحيه زانو و نياز به استراحت،امروز در ديدار ميلان برابر ناپولي به ميدان نخواهد رفت. اين در حالي است که حضور متيو فلاميني ديگر هافبک ميلان نيز در هاله يي از ابهام قرار دارد و اين بازيکن فرانسوي به دليل آسيب ديدگي از ناحيه ران در ديدار برابر آتالانتا ممکن است جايي در ترکيب آنچلوتي براي بازي نداشته باشد. همچنين آسيب ديدگي کلارنس سيدورف و گنارو گتوزو از ناحيه زانو وضعيت خط مياني آنچلوتي را بيش از پيش وخيم مي سازد و بايد ديد که کارلتو چه ترکيبي را براي ديدار برابر ناپولي به ميدان خواهد فرستاد. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| برنامه پخش زنده چهارشنبه - 8/8/87
? آرسنال - تاتنهام، 30/23 (ليگ برتر انگلستان)
پنجشنبه - 9/8/87
? مقاومت سپاسي - پرسپوليس ، 45/14 (ليگ برتر ايران)
جمعه - 10/8/87
? استقلال - ذوب آهن،15/16 (ليگ برتر ايران)
برنامه ديدارهاي تيم فوتبال جوانان جمعه - 10/8/87
?ايران - عربستان، ساعت 15/19
يکشنبه - 12/8/87
? ايران - ژاپن، ساعت 15/19
سه شنبه - 14/8/87
?ايران - يمن، ساعت 45/16
هفته دوم ليگ دسته اول
چهارشنبه 8/8/1387
?ديهيم اهواز - شيرين فراز (تختي اهواز)
پنجشنبه 9/8/1387
?شهرداري بندرعباس - آلومينيوم اراک (تختي بندرعباس)
?شهرداري زنجان - کوثرلرستان (کارگران زنجان)
?صنعت نفت آبادان - شهرداري تبريز (تختي آبادان)
?پتروشيمي تبريز - نساجي مازندران (تختي تبريز)
?استيل آذين - هماتهران (تختي تهران)
?مهرکام پارس - گل گهرسيرجان (اسلامشهر)
?تربيت يزد - مس رفسنجان (شهيدنصيري يزد)
?شموشک نوشهر - آلومينيوم اراک (شهداي نوشهر)
?نيروي زميني تهران - شاهين پارس جنوبي (نيروي زميني)
?اتکا گلستان - تراکتورسازي تبريز (آزادي گرگان)
?سپاهان نوين - مقاومت بسيج فارس (صفائيه)
? داماش لرستان - شاهين اهواز (تختي دورود)
جمعه 10/8/1387
?ماشين سازي تبريز - پيام مخابرات شيراز (تختي تبريز)
هفته سيزدهم ليگ برتر
پنجشنبه 9 آبان
پيام - سايپا (45/14 - ثامن الائمه مشهد)
سپاهان - مس (45/14 فولاد شهر)
مقاومت سپاسي- پرسپوليس (45/14 - حافظيه)
صبا - فولاد (45/14 - يادگارامام)
جمعه 10 آبان
پيکان - برق شيراز (45/14 - رجايي قزوين)
راه آهن - ابومسلم (45/14 - اکباتان)
استقلال اهواز - پاس (30/16 - تختي اهواز)
استقلال - ذوب آهن (30/16آزادي) | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:31 pm | |
| سرمربي سپاهان برکنار شد اين شما و اين حميد استيلي
آن روز که از چند هفته قبل پيش بيني مي شد، فرا رسيد و انگين فيرات سرمربي سپاهان اصفهان از کار برکنار شد. پس از کسب نتايج نااميدکننده سپاهان از ابتداي فصل شايعاتي پيرامون برکناري فيرات از هفته ها پيش در رسانه هاي ورزشي منعکس شده بود که اين شايعات دوشنبه شب گذشته و در جلسه هيات مديره باشگاه سپاهان به واقعيت نزديک شد؛انگين فيرات که هفته پيش اعلام کرده بود مشتاقانه دعوت احتمالي براي بازگشت به تيم ملي فوتبال را مي پذيرد تا مسجل شود خبر برکناري به خود او هم رسيده باشد. با اين حال اين مربي ترک تبار که بخش عمده يي از زندگي اش را در آلمان سپري کرده است از صبح ديروز مسووليتي در تيم سپاهان نداشته و سکان هدايت به طور موقت به مجيد بصيرت و حسين چرخابي سپرده شد. مجيد بصيرت که وظيفه سرپرستي تيم را نيز برعهده دارد پس از اين اتفاق به خبرگزاري ها گفت؛ «با تصميم هيات مديره من و آقاي چرخابي تيم را تمرين مي دهيم. احتمال دارد اين همکاري تا روز بازي مقابل پگاه در هفته سيزدهم ليگ برتر ادامه پيدا کند.»اما حسين چرخابي که چند ماه پيش يکي از چهره هاي خبرساز فوتبال بود، پس از واگذاري امتياز تيم سپاهان نوين که با هدايت وي به ليگ برتر راه يافته بود، امتياز مديرفني تيم سپاهان و مشاور باشگاه را دريافت کرد. اين دو به طور موقت هدايت سپاهان را برعهده دارند تا مديران باشگاه با گزينه بعدي سرمربيگري تيم شان به توافق برسند؛ گزينه يي که اين روزها هر تيمي به نوعي با مربي اش قطع همکاري مي کند نام او نيز مطرح است. حميد استيلي پس از آنکه دعوت امير عابديني را براي سفر به گيلان و پذيرفتن سرمربيگري داماش رد کرد براساس اخبار مندرج در رسانه ها صبح ديروز به اصفهان رفت و مذاکرات اوليه خود را با مديران باشگاه سپاهان آغاز کرد. هرچند اين سفر و مذاکرات از سوي مسوولان سپاهان تا بعدازظهر ديروز تاييد نشد. «رايزني هاي هيات مديره براي انتخاب سرمربي جديد تيم ادامه دارد و به زودي نام گزينه نهايي براي هدايت سپاهان اعلام خواهد شد.» مسعود تابش قائم مقام باشگاه سپاهان با بيان اين جملات سعي کرد از اعلام نام گزينه مدنظر مديران باشگاه خودداري کند با اين حال عصر ديروز اين اس ام اس ميان مطبوعاتي ها پخش شد؛«حميد استيلي سرمربي سپاهان شد». | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:40 pm | |
| رضايي؛ از چند تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم مدافع پيشين تيم فوتبال ليوورنو ايتاليا با بيان اينکه چند پيشنهاد از تيم هاي ليگ برتري دارد، از نام بردن تيم آينده اش در شرايط فعلي خودداري کرد. رحمان رضايي در خصوص آخرين وضعيتش گفت؛ چند روز است به ايران بازگشته ام تا براي انتخاب تيم آينده ام مذاکرات نهايي را با تيم هاي ليگ برتري انجام دهم. وي در مورد مذاکره با تيم هايي از جمله پرسپوليس، برق شيراز، ابومسلم، صباباتري و... که اين روزها مطرح شده است، ادامه داد؛ چند پيشنهاد از تيم هاي ليگ برتري دارم اما نام آنها را اعلام نمي کنم | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:40 pm | |
| کاظمي سرمربي تيم ملي بوکس شد بالاخره حکم سرمربي جديد تيم ملي بوکس صادر شد و اصغر کاظمي رسماً هدايت ملي پوشان را برعهده گرفت. بعد از فراز و نشيب هاي فراوان بالاخره فدراسيون بوکس حکم سرمربي جديد تيم ملي را صادر کرد. طي حکمي از سوي احمد ناطق نوري رئيس فدراسيون بوکس و عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي، اصغر کاظمي به عنوان سرمربي جديد تيم ملي معرفي شد. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:41 pm | |
| ذوالفقار نسب؛ امکان ندارد برگردم هيات مديره داماش در جلسه صبح سه شنبه با استعفاي ذوالفقارنسب مخالفت کرد، اما اين مربي ديگر به رشت برنمي گردد.بيژن ذوالفقارنسب گفت؛ از هيات مديره باشگاه متشکرم. آنها مطمئن باشند با باشگاه هيچ مشکلي ندارم، اما يک سري مسائل در رشت برايم اتفاق افتاده که ديگر امکان ندارد به تيم داماش برگردم. ذوالفقارنسب در انتها گفت؛ از افراد خاصي نام نمي برم، اما به خاطر فعاليت هاي عده يي ترجيح دادم ديگر در فوتبال رشت ادامه ندهم. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:42 pm | |
| ذوالفقارنسب برنگردد،متضرر مي شود مدير سازمان ورزش باشگاه داماش گيلان گفت؛ بيژن ذوالفقارنسب بايد به کار خود ادامه دهد و در صورت عدم بازگشت به تيم، ضرر مي کند. امير عابديني اظهار داشت؛ نمي دانم در مورد اقدام بيژن ذوالفقارنسب چه بايد بگويم. اين حرف که جدايي او به تيم شوک وارد مي کند حرف منطقي نيست. وي ادامه داد؛ اين مربي در حضور اصغر حاجيلو عنوان کرد تا پايان فصل به هيچ تيمي نمي رود و به کار خود ادامه مي دهد و برايم عجيب است که مي گويد ساعت دو بعدازظهر روز مسابقه اعلام کرده است که مي خواهد از تيم کنار برود. مديرعامل اسبق پرسپوليس خاطرنشان کرد؛ شرط ادب ورزشي حکم مي کند که قبل از اينکه بحث جدايي ذوالفقار نسب در رسانه ها مطرح شود با من صحبت مي کرد و مي گفت بيش از دو هفته ديگر روي من حساب نکنيد. اکنون در چنين شرايط بحراني کدام مربي را به تيم داماش بياورم؟ ذوالفقارنسب ساعت 18 روز گذشته استعفاي بدون تاريخ را به من داد و با چنين شرايطي اگر به تيم برنگردد متضرر خواهد شد زيرا استعفايش از سوي هيات مديره رد شده است. عابديني در خصوص حضور حسين عبدي در تيم داماش گفت؛ با 10 نفر صحبت کردم اما اين گونه نيست که عبدي يا هادي طباطبايي امروز بيايند و سرمربي تيم داماش بشوند. اميدوارم امير افتخاري همچنان در تيم به فعاليت خود ادامه دهد و نگويد پس از جدايي ذوالفقارنسب او هم مي رود. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:42 pm | |
| احتمال لغو بازي داماش و ملوان مديرکل هواشناسي استان گيلان اعلام کرد؛ در چند روز آينده همه شرايط لازم براي بارندگي در سراسر استان گيلان مهياست. رضوي افزود؛ از اواخر روز سه شنبه بارندگي در گيلان شدت خواهد يافت، اوج اين بارندگي در روز پنجشنبه است و حتي احتمال بارش برف در قله کوه ها نيز وجود دارد. وي گفت؛ وضع هوا براي بازي داماش و ملوان در روز جمعه با وجود کم شدن ميزان ريزش جوي باز هم مساعد نيست، زيرا عدم جذب آب سبب روان شدن آن در سطح زمين بازي مي شود. رضوي خاطرنشان کرد؛ در چند روز آينده دماي هوا چندين درجه کاهش مي يابد که اين خود دليلي براي ريزش بيشتر باران در سطح استان خواهد بود که با اين شرايط امکان نامساعد بودن چمن استاديوم سردار جنگل قوت خواهد گرفت. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:43 pm | |
| پيش نويس قرارداد حق پخش آماده شد سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال قرارداد حق پخش تلويزيوني را به سازمان صدا و سيما ارسال مي کند. پيش نويس قرارداد حق پخش تلويزيوني توسط اعضاي فدراسيون فوتبال تاييد شده و آماده ارسال به صدا و سيما است. مسوولان سازمان ليگ برتر اعلام کردند که پيش نويس قرارداد به سازمان صدا و سيما ارسال مي شود تا هر چه سريع تر توافقات نهايي صورت گيرد. | |
|
| |
sharareh ORODIST ❤️
| عنوان: رد: سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد الأربعاء أكتوبر 29, 2008 4:44 pm | |
| پايان مطالعات استاديوم کريم باقري مديرکل تربيت بدني آذربايجان شرقي از اتمام مطالعات اوليه ساخت پروژه استاديوم کريم باقري در تبريز خبر داد. جواد شهلايي افزود؛ طرح مطالعاتي ساخت اين استاديوم به پايان رسيده و در مرحله پيمان قرارداد است. وي يادآور شد؛ اين استاديوم با مشارکت بانک جهاني در تبريز ساخته مي شود. شهلايي عنوان کرد؛ استاديوم کريم باقري که با هدف ارج نهادن به شخصيت اين قهرمان ملي فوتبال احداث مي شود، ظرفيت گنجايش پنج هزار تماشاگر را خواهد داشت. مديرکل تربيت بدني آذربايجان شرقي با بيان اينکه کار مطالعاتي احداث استاديوم کريم باقري بيش از يک سال به طول انجاميده است افزود؛ محل اين استاديوم در خيابان عباسي تبريز خواهد بود. شهلايي همچنين در پاسخ به انتقادهايي درباره بي توجهي تربيت بدني استان نسبت به ساخت پروژه 20 ساله استاديوم ستارخان تبريز گفت؛ زمين اين استاديوم تحت مالکيت تربيت بدني نيست و امکان احداث استاديوم در اين محل وجود ندارد. | |
|
| |
| سيم خواه؛ زور منتقدان به يزداني خرم نرسيد | |
|