به گزارش ایرنا، با توجه به سیاست های جدید این نهاد نظارتی، هدایتی و حمایتی و بر اساس درخواست شرکت های بیمه، اختیار برگزاری آزمون متقاضیان نمایندگی بیمه، وفق مفاد تبصره بند ح ماده 5 آیین نامه تنظیم امور نمایندگی بیمه(شماره 75) تا پایان سال 1392 به شرکت های بیمه ای که توانائی و امکانات برگزاری دوره های آموزشی متقاضیان نمایندگی را دارا هستند، به طور آزمایشی با رعایت شرایط زیر واگذار شد:
الف - نسبت توانگری مالی شرکت بیمه باید همواره در سطح یک باشد.
ب - مشخصات، آخرین مدارک تحصیلی، گواهی سابقه کار، گواهی دوره آموزشی متقاضیان نمایندگی بیمه، روز، زمان و نتیجة آزمون(حد نصاب نمره قبولی60 از100 می باشد) و سایر اطلاعات مورد نیاز در سامانه ای که بعداً اعلام می شود، ثبت و درج و در شرکت محفوظ بماند.
ج - سوالات آزمون در چارچوب سرفصل های آموزشی ابلاغی بیمه مرکزی و منابع آموزشی مربوط ، به صورت کتبی مشتمل بر100 سؤال چهارگزینه ای باشد.
به گزارش روابط عمومی بیمه مرکزی، در مجوز صادره آمده است شرکت های بیمه مجازند در چارچوب آیین نامه شماره 54 مصوب شورای عالی بیمه بدون محدودیت نسبت به جذب و آموزش نمایندگی فروش بیمه های عمر اقدام کنند.
شایان ذکر است بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به طور جدی بر رعایت مفاد آئین نامه تنظیم امور نمایندگی(شماره 75) نظارت مستمر دارد و در صورت عدم رعایت مقررات، بیمه مرکزی در خصوص تمدید یا لغو اختیار تفویض شده تصمیم گیری خواهد کرد.
گفتنی است تاکنون به 13 شرکت بیمه شامل ایران، کارآفرین، سامان، پارسیان،آرمان، البرز، پاسارگاد،کوثر، رازی، دانا، ما، نوین و میهن مجوز برگزاری دوره آموزشی و آزمون متقاضیان نمایندگی اعطاء شده است.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سید علیرضا عظیمی پور در مراسم معارفه این شرکت برای فعالان بازار سرمایه افزود: بازار فناوری اطلاعات در حال حاضر به یکی از بازارهای مستعد در بازارهای جهانی سرمایه تبدیل شده و طبق پیش بینی ها در سال 2014 مخارج سرمایه ای در این حوزه به 3.9 تریلیون دلار خواهد رسید.
وی با بیان اینکه، ایران در مقایسه با کشورهایی همچون کره جنوبی، ترکیه و مالزی فاصله معناداری در حوزه توسعه صنعت فناوری اطلاعات دارد، افزود: بر اساس ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه، سهم این صنعت از تولید ناخالص ملی باید به دو درصد برسد، اما در حال حاضر سهم این بخش به رقمی در حدود سه دهم درصد بالغ می شود که این امر نشان دهنده فرصت های فراوان کار و سرمایه گذاری در این بخش است.
وی با اشاره به برنامه ریزی سهامداران اصلی ˈمفاخرˈ برای افزایش سهم بازار داخلی و خارجی، افزود: دولت نیز مصمم است که تا پایان برنامه پنجم توسعه رقم 50 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این بخش را محقق کند که از این رقم 14 هزار میلیارد تومان سهم دولت و 36 هزار میلیارد تومان سهم بخش خصوصی خواهد بود.
عظیمی پور تصریح کرد: طبق برنامه قرار بود سرمایه شرکت از 30 میلیارد ریال به 230 میلیارد ریال ظرف سه سال برسد که تاکنون طی دو مرحله و در هر مرحله با افزایش 70 میلیارد ریالی، تاکنون به 170 میلیارد ریال رسیده است.
مدیر عامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی در خصوص علت اصلی تاخیر در تحقق 60 میلیارد ریال باقیمانده افزایش سرمایه این شرکت گفت: در حال حاضر سهامداران شرکت تمهیدات لازم برای تحقق این هدف را انجام داده اند و با توجه به اینکه اولویت اصلی این شرکت ورود به بازار سرمایه بوده است، پس از انجام تشریفات قانونی این کار، زمان افزایش سرمایه نیز تمدید و با دعوت از سهامداران جدید این امر محقق خواهد شد.
وی افزود: اصلی ترین محور کسب و کار این شرکت ارایه راهکارهای جامع در حوزه فناوری اطلاعات به منظور اجرای پروژه ها و ارزش آفرینی برای مشتریان خواهد بود که سبد محصول آن نیز ترکیبی از سخت افزار، نرم افزار و شبکه با تمرکز بر توسعه بازار در حوزه بانکداری الکترونیک خواهد بود.
عظیمی پور با بیان اینکه، هدفگذاری اصلی این شرکت برای توسعه بازار تنها از طریق شرکت در مناقصه ها خواهد بود، افزود: در حال حاضر علاوه بر پشتیبانی هفت هزار شعبه بانکی، این شرکت مجوز عرضه 50 هزار دستگاه پوز فروشگاهی را نیز در اختیار دارد و علاوه بر استقرار دفاتر شرکت در تمام مراکز استان ها در 35 شهر دیگر نیز نفر مقیم شرکت فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه، چشم انداز اصلی این شرکت تبدیل شدن به مجموعه پیشتاز آی تی در ایران است، افزود: در حال حاضر مشتریان اصلی این مجموعه به سه گروه راهبردی، بانکی و غیربانکی تقسیم می شوند و در عین حال علاوه بر بازار ایران، توسعه کسب و کار در سطح منطقه خاورمیانه را در دستور کار قرار داده ایم.
مدیر عامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی خاطر نشان کرد: مجموع فروش کالا و خدمات این شرکت در سال 92 به رقمی در حدود 44 میلیارد تومان خواهد رسید که از این میزان 4.6 میلیارد تومان سود خالص و 2.2 میلیارد تومان نیز سود قابل تقسیم پیش بینی شده است.
حجت الله صیدی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری خوارزمی نیز در مراسم معارفه ˈمفاخرˈ اعلام کرد: در استراتژی بلند مدت این شرکت که تا سال 1399 برنامه ریزی شده، حضور و سرمایه گذاری در هفت شاخه مهم صنعتی و اقتصادی پر بازده و دارای مزیت رقابتی را در دستور کار قرار داده است.
وی گفت: حوزه های ساختمان، بانکداری، نفت، معدن، فناوری اطلاعات، تجارت و بازار سرمایه با شعار ˈثروت آفرینی پایدار برای نسل هاˈ مد نظر شرکت سرمایه گذاری خوارزمی خواهد بود و در این میان صنعت فناوری اطلاعات از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی ثبات مدیریت و تقویت نیروهای انسانی در ˈمفاخرˈ را اولویت اصلی شرکت سرمایه گذاری خوارزمی ذکر کرد و افزود: بر اساس همین تفکر اعتقاد داریم که این مجموعه نیز باید هماهنگ با تغییرات روزافزون تکنولوژی در سطح جهان برنامه های خود را انطباق داده و بدنه کارشناسی خود را تقویت کند.
به گزارش سنا، وی با تاکید بر ضرورت تقسیم سود باکیفیت و نقدی در بین سهامداران ˈمفاخرˈ افزود: در سال جاری نیز ای پی اس 271 ریالی به ازای هر سهم پیش بینی شده است.