اندیشه ها:
امید در صفحه شخصی خود نوشت:
در مراسم تو دیع و معارفه استاندار کردستان،وزیر کشور فرموده اند:گزینه بومی مناسب برای استانداری پیدا نکردم!
این سخن بازتاب وسیعی در میان مردم کردستان به همراه داشته و عجیب است شخصی در کسوت وزارت کشور که باید امنیت و آرامش را خصوصا در مناطق مرزی در اولویت خود قرار دهد، چنین بی مهابا بدون متن سخن بگوید!
لازم است جناب روحانی لحظه ای خود را جای مردم کردستان قرار دهند، آیا چنین بیانی قابلیت مدارا دارد؟ چگونه می شود در یک استان، یک شخص در حد استانداری یافت نشود؟ مردم استانی که با نگاهی به اطراف خود اشخاص تحصیلکرده و باتجربه بسیاری را می بینند که حتی لیاقت مدارج بسیار بالاتری از استانداری را دارند، چه حسی خواهند داشت؟ این سخن ناامیدی بر روح مردم این استان می پاشد، آن هم از سوی وزیر کشور دولت امید...
به راستی وعده تشکیل معاونت امور اقوام و اقلیتها در ریاست جمهوری و تعیین دستیار ویژه در این زمینه را باید باور کرد یا سخنان وزیر کشور؟
آقای روحانی خاطرتان هست در استان کردستان فرموده اید:
«وعده می دهم در دولت تدبیر و امید منزلت اقوام و اهل سنت به جای اصلی خود بازگردد.ایمان واعتقاد من این است و قلبم گواهی می دهد که ایرانی، ایرانی است و هر کس بخواهد کرد و لر و بلوچ و آذری و ترکمن ،عرب و فارس را جدا جدا ببیند او ایرانی نیست.»
نگارنده ترک زبان است و از شمال کشور و اهل کردستان نیست، این مطلب را از آن رو گفتم که تصور نکنید احساسات نژادی و قومی در وجودم قلیان می کند و از روی احساس محلی نگاشته شده است.
در گزارش صد روزه ،حفظ آرامش و ایجاد ثبات در کشور از اولویتها اعلام گردید، اما این سخن وزیر کشور هیچ سنخیتی با سیاستهای دولت نداشته است، آن هم در استانی که باید بسیار سنجیده سخن گفت.
شهروند کردستان با آن وسعت و نیروی انسانی، شخصی در حد استانداری را در میان خود نمی بیند؟ آن گاه با خود خواهد گفت حال که این گونه است، زین پس،رای گیری ریاست جمهوری نیز در این استان انجام نشود! چرا که اساسا شانی برای خود از سوی دولتمردان نمی بیند.
البته در ادامه مراسم معارفه استاندار جدید، جناب زاهدی سعی در بازگرداندان آرامش داشته است و در سخنان خود گفته اند: از دو ماه قبل و از زمانی که من برای استانداری کردستان مطرح نبودم، یکی از دوستان در دولت در خصوص وضعیت کردستان از من سوال کرد که من گفتم پیشنهاد من این است که یک نیروی بومی اهل سنت استاندار شود.
جناب روحانی در همان سفر کردستان فرموده اند:
«هر کس می خواهد وضع 8 سال گذشته ادامه پیدا کند به من رای ندهد و هر کس می خواهد دولت تدبیر و امید یادآور دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی و دولت حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی باشد به من رای بدهد.»
آیا استفاده از شخصیتهای برجسته،یادآوری اصول قانون اساسی و برابری قومی تنها برای زمان تبلیغات است؟