وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت که رفاه اجتماعی برای او از اهمیت بالایی برخوردار است و در دولت تدبیر و امید مهمترین هدف خود را تقویت جامعه از بعد رفاه اجتماعی قرار خواهد داد.
به گزارش خبرنگار تعاون و اشتغال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی ربیعی در حاشیه بازدید از وزارتخانه متبوعش در جمع خبرنگاران گفت: اولین اولویت کاری من بررسی وضعیت تشکیلاتی و ساختار وزارتخانه خواهد بود.
وی گفت: درصدد هستم تا با مشورت دکتر عباسی (وزیر پیشین کار) برای ایجاد هم افزایی در تشکیلات سازمان استفاده کنم.
ربیعی ادامه داد: مجلس حساسیت زیادی روی سازمان تامین اجتماعی و شرکای وابسته دارد و به طور طبیعی حساسیت من هم در این جهت خواهد بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه رفاه اجتماعی برای من از اهمیت بالایی برخوردار است، ابراز امیدواری کرد: در دولت تدبیر و امید جامعه را از بعد رفاه اجتماعی قویتر کند چرا که این مهمترین هدف وی به شمار می رود.
وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که امروز با حضور در وزارت کار چه تصمیمی اتخاذ خواهد کرد؟ اظهار کرد: بنا ندارم امروز تصمیم بگیرم و میخواهم نظرات دکتر عباسی و مشورت ایشان را در مورد برخی از حوزهها از جمله حوزه کار بگیرم. طبعا اگر وفق قانون نبود در مورد آنها تصمیم خواهم گرفت.
ربیعی درباره برخی مصوبات اخیر هیات امنای سازمان تامین اجتماعی که حاشیه ساز بود نیز گفت: نمیخواهم بدون تحقیق و عجولانه قضاوت کنم باید ابتدا بررسی کنم طبعا تصمیماتی اتخاذ شده و اختیاراتی بوده است با این حال حساسیت خاصی روی منافع کارگران دارم و هر چه وفق قانون نبود حتما برمیگردانم.
به گزارش ایسنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود در حالی که عکاسان بدون وقفه عکس دو وزیر پیشین و جدید کار در کنار یکدیگر را ثبت میکردند در رابطه با تعامل با اصحاب رسانه سخن گفت.
وی ادامه داد: معتقدم یکی از پایههای رای مردم به دکتر روحانی شفافیت بود و با بالا بردن نظارت بر دولت از طریق رسانهها میتوانیم جامعه را به پویایی بیشتر برسانیم.
ربیعی در مورد روزنامه نگاران و تشکیل انجمن صنفی روزنامه نگاری نیز گفت: در این مورد بحثهایی داریم و امیدوارم که با آسیبشناسی بیشتر رسانهها را به سمت عملکرد حرفهایتر سوق بدهیم همه روزنامه نگاران باید در یک انجن باشند و من امیدوارم به سمتی برویم که نظام روزنامهنگاری هم مثل نظام پزشکی جایگاه خود را پیدا کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در گذشته عدهای تحت عنوان انجمن صنفی روزنامه نگاران با گرایشهای سیاسی مختلف کار می کردند یکی از خط مشیهای اعتدال این است که همه را در یک مشی اعتدالگرایانه به لحاظ هویت صنفی شان دور یک میز جمع کنیم.
وی گفت: میز انجمن علمیام در دانشگاه را دوست دارم و از حالا دلم برایش تنگ میشود ولی این ما هستیم به میزها هویت میدهیم و در پشت آنها رفتاربخشی میکنیم.
اسدالله عباسی وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در پایان با بیان اینکه هر زمان که به تجربیات بنده نیاز باشد آمادگی در اختیار قرار دادن تجارب خود را دارم، گفت: امیدوارم خداوند متعال و جامعه هدف ما که 50 میلیون نفر هستند از ما راضی باشند بنده سرباز کوچک نظام هستم و تا زمانی که بر ما تکلیف است انجام وظیفه خواهیم کرد.