تهران - متخصص فیزیوتراپی گفت: آمارها نشان می دهد آسیب های اسکلتی عضلانی مانند آرتروزو دیسک در زنان 70 درصد بیشتر از مردان است.
ˈمحمد اکبری ˈ روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: امروزه با توجه به تغییر روش زندگی و تحرک کم فیزیکی، تعداد افرادی که به دلیل آسیب های اسکلتی عضلانی به مراکز فیزیوتراپی مراجعه می کنند، زیاد است.
وی اظهار داشت: در این میان 70 درصد مراجعه کنندگان به فیزیوتراپی ها را بانوان تشکیل می دهند که علت آن فعالیت کمتر فیزیکی آنان است.
اکبری گفت: کم فعالیتی یکی از دلایل اصلی بروز آسیب های اسکلتی عضلانی است و در برخی موارد آسیب های عصبی را هم به دنبال دارد.
وی درباره فیزیوتراپی پس از تعویض مفصل اظهار کرد: انجام عمل جراحی تعویض مفاصل زانو، ران، شانه و آرنج در ایران بسیار پیشرفته و به روز است که اگر فرد بیمار در زمان مناسب به مراکز فیزیوتراپی مراجعه کند و دوره درمان را تا پایان توصیه پزشک معالج ادامه دهد، می تواند عملکرد طبیعی عضو تعویض شده را به دست آورد.
اکبری تاکید کرد: البته بازگشت حرکات عضو تعویض شده به حالت طبیعی به سابقه بیمار قبل از جراحی هم بستگی دارد، به عنوان مثال اگر فرد قبل از جراحی در حرکت محدودیت داشته باشد، بعد از جراحی بازگشت به حالت طبیعی بسیار با سختی انجام می شود.
وی توصیه کرد: هر فرد در صورت احساس کمترین درد ، به موقع برای درمان آن اقدام کند زیرا اگر آسیب به مرحله مزمن برسد به همان میزان درمان آن سخت تر می شود.
این متخصص فیزیوتراپی درباره وضعیت علم فیزیوتراپی در کشور گفت: علم فیزیوتراپی ایران در آسیا و خاورمیانه رتبه اول را دارد و با جهان فاصله چندانی ندارد.
وی افزود: در زمینه استفاده از روش های نوین فیزیوتراپی هیچ کمبود و عقب افتادگی نسبت به سطح جهانی در کشور وجود ندارد و متخصصان داخلی به صورت آن لاین با متخصصان خارجی تبادل اطلاعات دارند.
*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>
رییس انجمن جراحان قلب ایران:
کنگره های علمی یکی از ابزارهای گسترش علم است
ساری - رئیس انجمن جراحان قلب ایران گفت: کنگره های علمی یکی از ابزارهای گسترش علم است و باید در ایران برگزاری چنین گردهمایی هایی افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ˈ محمدعلی یوسف نیا ˈ روز پنجشنبه در نخستین کنگره بین المللی جراحان قلب در ساری افزود: برگزاری چنین گردهمایی های در سطح کشور سبب تبادل آخرین دستاردهای علمی می شود.
وی با بیان اینکه صنعت چاپ در توسعه اندیشه های علمی نقش اساسی داشته است، گفت: توسعه علمی هم زندگی آسان و افزایش طول عمر را به همراه دارد.
یوسف نیا بر ضرورت افزایش کیفیت زندگی افراد جامعه تاکید کرد و افزود: پیشرفت علم توانایی های انسان را افزایش می هد و فناوری های روز هم ما را قادر به تشخیص و درمان آسان تر بیماری هاکرده است.
نخستین کنگره بین المللی جراحان قلب که با حضور 300 تن از جراحان قلب از سراسر جهان امروز در هتل سالار دره ساری گشایش یافت، دو روز ادامه دارد.
تبادل جدیدترین روش های جراحی و اطلاعات و فناوری جراحی قلب در دنیا و مقایسه وضعیت جراحی قلب ایران با دیگر کشورهای از جمله اهداف برگزاری این کنگره اعلام شده است.
قرار است از 400 مقاله پذیرفته شده برای این کنگره با محوریت عروق کرنر، بیماری های دریچه ای، نارسایی های قلب و پیوند قلب، بیماری های مادرزادی قلب، بی هوشی جراحی قلب و دیگر موارد مربوط به مشکلات قلبی 80 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه شود.