تعداد پستها : 97 سن : 32 از ایشان سپاسگزاری شده : 70 امتیاز : 53741 Registration date : 2010-05-25
عنوان: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف الإثنين أغسطس 29, 2011 3:19 pm
ما حتی نمیدانیم که این «زندگی زنده و واقعی» در کجاست و اساسا چیست و چه نام دارد. تجربه میکنیم: تنهایمان بگذارند، کتابهایمان را بگیرند، آن وقت سرگشته خواهیم شد و به خطا خواهیم رفت. و نخواهیم دانست به که باید پناه ببریم و به کدام سو توجه کنیم. چه چیز را دوست بداریم؛ و از چه چیز نفرت داشته باشیم؛ چه چیز را تجلیل کنیم؛ و چه چیز را تحقیر. بر ما حتی دشوار است که بشر باشیم: بشر عادی و واقعی؛ بشر دارای گوشت و پوست، با تن و خون و رگ و ریشه. ما از چنین بودنی شرمساریم؛ آن را ننگ و عار میشماریم. ما پیوسته سعی بر آن داریم که هرچه تمامتر هیات و نوع انسان بیسابقهً کلی را به خود بگیریم.
یادداشتهای زیرزمینی - فیودور داستایوسکی
tahshan کاربر حرفه ایی انجمن
تعداد پستها : 97 سن : 32 از ایشان سپاسگزاری شده : 70 امتیاز : 53741 Registration date : 2010-05-25
عنوان: رد: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف الإثنين أغسطس 29, 2011 3:20 pm
آری، زندگی مملو از نشاط و سعادت است و حتی در زیر زمین هم میتوان به نیک بختی نایل شد. آلیوشا تو نمیتوانی تصور کنی تا چه اندازه اکنون به زندگی دلبستگی دارم و چه عطشی برای وجودداشتن و شناختن درمیان این دیوارهای خاموش در دل من به وجود آمده است، تمام رنجها و دشواریها را از میان خواهم برد به شرط آنکه درهر لحظه بگویم من هستم، اگر چه بییار و یاورم ولی با وجود این هستم و آفتاب را میبینم و اگر هم نبینم با این همه میدانم که وجود دارد.
برادران کارامازوف - فیودور داستایوسکی
عنوان: رد: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف الإثنين أغسطس 29, 2011 3:22 pm
ما سیارهای زندهایم، ما کشتی بزرگی هستیم که در جهان کائنات بر گرد خورشیدی سوزان بادبان کشیده است؛ ولی هر کدام ما در عین حال نوعی کشتی حامل ژن بر پهنه گسترده زندگی هستیم. چنانچه این محموله را ایمن به بندر بعدی برسانیم، بیهوده نزیستهایم.
دنیای سوفی - یوستین گردر
عنوان: رد: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف الإثنين أغسطس 29, 2011 3:24 pm
آیا سرتاسر زندگی یک قصه مضحک،یک متل باور کردنی و احمقانه نیست.آیا من قصه خود را نمینویسم؟قصه،فقط یک راه فرار برای آرزوهای ناکام است.آرزوهایی که هر متل سازی مطابق روحیه محدود و موروثی خود آنرا به تصویر میکشد.
بوف کور - صادق هدایت
عنوان: رد: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف الأربعاء أغسطس 31, 2011 3:40 am
تو عقب خوشبختی پرسه میزنی. با دیپلم ،با مدرک، با پول، با شوهر. با این چیزها آدم خوشبخت نمیشود. باید درد زندگی را تحمل کرد تا از دور، خوشبختی بهآدم چشمک بزند ببین، من علیل هستم. شاید هم سل دارم نمیدانم، در هرصورت بیمار و علیل هستم. مادرم مرا در اطاق کوچکی تهباغ بهطوری که صاحبخانه شیون او را نشنود بهدنیا آورده. در آن اطاق پر از نم، بیمارپرورده شدهام. خودم میدانم که عمر من زیاد طولانی نیست چندسال دیگر بیشتر زندگی نخواهم کرد. اما خوشبخت هستم. برای من یقین است که کاری که انجام میدهم، در عرض دهسال دیگر اقلأ صد بچهٔ مسلول نجات پیدا خواهند کرد. این مرا خوشبخت میکند این لذتی است که از مبارزه نصیب من میشود.
چشم هایش بزرگ علوی
عنوان: رد: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف الأربعاء أغسطس 31, 2011 3:42 am
شازده کوچولو پرسید: تو که هستی؟ چه خوشگلی! روباه گفت: من روباه هستم. شازده کوچولو به او تکلیف کرد که بیا با من بازی کن. من آنقدر غصه به دل دارم که نگو. روباه گفت من نمیتوانم با تو بازی کنم. مرا اهلی نکردهاند. شازده کوجولو آهی کشید و گفت: ببخش! اما پس از کمی تأمل باز گفت: اهلی کردن یعنی چه؟ روباه گفت: اهلی کردن چیز بسیار فراموش شدهای است یعنی علاقه ایجادکردن.
شازده کوچولو - آنتوان دو سنت اگزوپری
عنوان: رد: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف الجمعة سبتمبر 02, 2011 6:17 pm
هیچ گاه در ملاعب صبیان پشت ما نردبان هوا نبوده و ساق و ساعد ما را به عادت نسوان مصور و مخلخل نیافته اند. ما نواله ی اکل و شرب از مذبح فریسه ی خویش خوریم نه از فضاله ی مطبخ و هریسه ی دیگران.
مرزباننامه
عنوان: رد: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف الجمعة سبتمبر 02, 2011 6:31 pm
یک گلولهی برف را نمیتوان به یک لحظه آب کرد. حدّ زمانی ِ معینی هست که هرقدر هم که بر مقدار حرارت بیفزاییم برف تندتر از آن آب نمیشود. به عکس، هر قدر بر مقدار حرارت افزوده شود برف باقیمانده سختتر میشود.
جنگ و صلح - تولستوی
عنوان: رد: پاراگراف های معروف از کتاب های معروف السبت أكتوبر 01, 2011 5:36 pm
بازیگرها با ما فرق دارند. برای مسائل مختلف دلایل خودشان را دارند. میدانی، وقتی ساعتها و سالها در قالب شخصیتی فرو میروی که خودت نیستی، خب، بالاخره یک بلایی سرت میآید. به این فکر کنید که دارید سخت تلاش میکنید که کسی شوید که خودتان نیستید. و بعد یک نفر دیگر که باز هم خود شما نیست. و بعد کس دیگر. اول شاید هیجانانگیز باشد ولی بعد از مدتی، بعد از فرو رفتن در شخصیت دهها نفر، دیگر سخت است که یادتان بیاید خودتان کیستاید، خصوصاً اگر مجبور شده باشید که جملاتتان را بداهه بگویید.