تعداد پستها : 1110 از ایشان سپاسگزاری شده : 479 امتیاز : 64710 Registration date : 2010-01-22
عنوان: چند لطیفه خنده دار! الأحد فبراير 13, 2011 12:38 pm
● زمان گذشته
معلم دستور زبان فارسی از بچه ها پرسید: وقتی من می گویم جوان هستم، زمان حال است؟
شاگردان گفتند: نه آقا زمان خیلی خیلی گذشته است.
● شوخی
معلم: مریم بگو ببینم تو از چه گلی خوشت می آید؟
مریم: خانم اجازه! گل اقاقیا
معلم: خوب، حالا اسم گلی را که گفتی بنویس.
مریم: نه خانم شوخی کردم، ما از گل «رز» خوشمان می آید.
● هوای خوب
معلم: رضا! بگو ببینم وقتی هوا خوب است چه چیز را بالای سر خودمان می بینیم؟
رضا: آسمان، خورشید، ماه و ستاره
معلم: آفرین! خوب اگرباران بیاید چه می بینیم؟
رضا: چتر!
● صدای آب
معلم: آب چند بخش است؟
رضا: یک بخش
معلم: آفرین، صدایش چیه؟
رضا: شرشر!
● درس عبرت:
معلم: احمد چرا مشق هایت را ننوشتی؟
احمد: آقا معلم می خواستم شما منو تنبیه کنید تا دانش آموزان دیگه از این کار من درس عبرت بگیرند.
منبع:aftab.ir
بامداد ORODIST
تعداد پستها : 121 آدرس : تهران از ایشان سپاسگزاری شده : 10 امتیاز : 55579 Registration date : 2010-01-11
عنوان: رد: چند لطیفه خنده دار! الأربعاء فبراير 16, 2011 6:05 pm
ـ خلاصه خبرها: اوضاع در همه جای دنیا از ایران بدتر است.
ـ یارو میره نونوایی میپرسه این نونا چنده، شاطر بهش قیمت میده! یارو میگه حالا ما بریم یه دوری بزنیم.
ـ مهريه در سال ١٣٩٠: تعداد ١٢٤ نان سنگك طرح قديم.!
ـ جهان سوم جایی است که در آن کنجد روی نان بربری "آپشن" محسوب می شود.
ـ اطلاعیه شیطان: تا می توانید گناه کنید به علت مبلغ بالای قبض، گاز جهنم قطع شده از آتيش خبری نیست
زیبا ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1110 از ایشان سپاسگزاری شده : 479 امتیاز : 64710 Registration date : 2010-01-22
عنوان: رد: چند لطیفه خنده دار! السبت فبراير 19, 2011 3:21 pm
ـ اطلاعیه شیطان: تا می توانید گناه کنید به علت مبلغ بالای قبض، گاز جهنم قطع شده از آتيش خبری نیست
بامداد ORODIST
تعداد پستها : 121 آدرس : تهران از ایشان سپاسگزاری شده : 10 امتیاز : 55579 Registration date : 2010-01-11
عنوان: رد: چند لطیفه خنده دار! الأحد فبراير 20, 2011 12:42 pm
بچه: مامان! شاهزاده رویاها با اسب سفید یعنی چی؟ مامان : یعنی یه خری مثل بابات
---------------------------------
يه گدا ميره در خونه ي يه پيرزن و پيرزنه عصباني مياد دم در وميگه باز اومدي گدايي؟ گدا هم بر ميگرده ميگه چيه انتظار داشتي بيام خواستگاري؟
بامداد ORODIST
عنوان: رد: چند لطیفه خنده دار! الأحد فبراير 20, 2011 12:45 pm
شوهره میاد خونه به زنش میگه: من برای شام دوستمو دعوت کردم خونمون . زنش میگه: چرا این کار رو کردی، ببین خونه چقدر بهم ریخته است، ظرفا کثیفن، هیچی هم برای خوردن تو یخچال نیست. شوهره میگه: میدونم ولی اشکالی نداره. زنه میگه: اگه میدونی، پس چرا دوستت رو دعوت کردی؟ شوهره میگه: آخه زده به سرش بره زن بگیره.!
بامداد ORODIST
عنوان: رد: چند لطیفه خنده دار! الأحد فبراير 20, 2011 12:50 pm
پنج قانون طلايي
قانون طلايي اول: بايد زني داشته باشيد که در کارهاي خانه کمک کند،خوب آشپزي کند، گردگيري کند...
قانون طلايي دوم: بايد زني داشته باشيد که سرگرمتان کند، شما رابخنداند، باعث فراموشي غصه شود...
قانون طلايي سوم: بايد زني داشته باشيد که بتوانيد به او اطمينان کنيد و مطمئن باشيد هيچوقت به شمادروغ نميگويد....
قانون طلايي چهارم: بايد زني داشته باشيد که در کنارش به آرامش برسيد و از بودن با او لذت ببريد...
قانون طلايي پنجم: خيلي خيلي مهم است که اين چهار زن از وجود يکديگر بی خبر باشند.!
بامداد ORODIST
عنوان: رد: چند لطیفه خنده دار! الأحد فبراير 20, 2011 12:55 pm
مليت آدم و حوا…!
یه انگلیسی، یه فرانسوی و یه ایرانی داشتن به زندگی آدم و حوا توی بهشت نیگا میکردن.
انگلیسیه میگه: چه سکوتی، چه احترامی!! مطمئنم که اینا انگلیسیند!
فرانسویه میگه: اینا هم لختن، هم زیبا و هم رفتار عاشقانه ای دارند !!حتماً فرانسویند!
ایرانیه میگه: نه لباسی، نه خونه ای! فقط یک سیب برای خوردن! تازه، فکرمیکنن توی بهشتن!!! صد در صد ایرانیند!
بامداد ORODIST
عنوان: رد: چند لطیفه خنده دار! الأحد فبراير 20, 2011 1:03 pm
اگر کریستوفر کلمب ازدواج کرده بود٬ ممکن بود هیچ گاه قاره امریکا را کشف نکند٬چون به جای برنامه ریزی و تمرکز در مورد یک چنین سفر ماجراجویانه ای٬ باید وقتش را به جواب دادن به همسرش٬ در مورد سوالات زير می گذراند:
- کجا داری می ری؟ - با کی داری می ری؟ - واسه چی می ری؟ - چه طوری می ری؟ - کشف؟ - برای کشف چی می ری؟ - چرا فقط تو می ری؟ . . - تا تو برگردی من چی کار کنم؟! - می تونم منم باهات بیام؟ - راستشو بگو توی کشتی زن هم دارین؟ - بده لیستو ببینم! - حالا کِی برمی گردی؟ - واسم چی میاری؟ . . - تو عمداً این برنامه رو بدون من ریختی٬ این طور نیست؟ - جواب منو بده! - منظورت از این نقشه چیه؟ - نکنه می خوای با کسی در بری؟ - چه طور ازت خبر داشته باشم؟ - چه می دونم تا اونجا چه غلطی می کنی؟ - راستی گفتی توی کشتی زن هم دارین؟! . . - من اصلا نمی فهمم این کشف درباره چیه؟ - مگه غیر از تو آدم پیدا نمی شه؟ - تو همیشه این جوری رفتار می کنی! - خودتو واسه خود شیرینی می اندازی جلو! - من هنوز نمی فهمم٬ مگه چیز دیگه ایی هم برای کشف کردن مونده؟ - چرا قلب شکسته ی منو کشف نمی کنی؟ . . . - اصلا من می خوام باهات بیام! - فقط باید یه ماه صبر کنی تا مامانم اینا از مسافرت بیان! - واسه چی؟ خوب دوست دارم اونا هم باهامون بیان! - آخه مامانم اینا تا حالا جایی رو کشف نکردن! - خفه خون بگیر! تو به عنوان داماد وظیفته! . . . . - راستی گفتی تو کشتی زن هم دارین؟
زیبا ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
عنوان: رد: چند لطیفه خنده دار! الأحد فبراير 20, 2011 2:14 pm
[b]دزدی
مردی میره دزدی چیز به درد بخور پیدا نمی کنه از لجش مشق بچه صاحب خانه را خط خطی می کنه.