حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: سس قارچ و جگر الإثنين نوفمبر 29, 2010 1:55 pm | |
| مواد لازم : جگر چرخ کرده مرغ یا گوسفند 100 گرم ، قارچ چرخ کرده 100 گرم ، کره 50 گرم آب گوشت 1 لیوان ، نمک و فلفل بمقدار لازم طرز تهیه :جگر و قارچ را چرخ کرده روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن کشیده شود . کره را اضافه کرده کمی سرخ می کنیم بعد آب گوشت و نمک و فلفل اضافه کرده تا یکی 2 جوش بخورد و سس غلیظ شود . این سس بمصرف شاتوبریان یارتی فیله می رسد . | |
|
حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: رد: سس قارچ و جگر الإثنين نوفمبر 29, 2010 1:57 pm | |
| سس قارچ
50 گرم کره را با 2 قاشق غذاخوری آرد تفت داده سپس 2 قاشق غذاخوری خامه را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده به آن اضافه می کنیم . 1 قاشق غذاخوری خردل هم اضافه نموده سپس 200 گرم قارچ را که قبلاً ریز خرد کرده ایم و تفت داده ایم به مایه اضافه نموده نمک و فلفل اضافه میکنیم . سس نباید زیاد غلیظ باشد اگر غلیظ بود می توانید با یک لیوان آب گوشت آنرا رقیق تر کنید | |
|