حمیده ناصری ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1569 سن : 32 آدرس : Sida, Valhallavägen, Stockholm Sweden از ایشان سپاسگزاری شده : 154 امتیاز : 64433 Registration date : 2008-11-13
| عنوان: بادام قندی الإثنين نوفمبر 29, 2010 1:46 pm | |
| مواد لازم : سفیده تخم مرغ 3 عدد، شکر یا پودر قند 1 لیوان، وانیل کمی جوهر لیمو 0.5 قاشق چایخوری، کمی رنگ در صورت تمایل طرز تهیه :سفیده ها و شکر را با همزن خوب می زنیم . جوهر لیمو و وانیل را اضافه کرده به همزدن ادامه می دهیم تا مایع سفت و غلیظ شود . ظرفی را روی حرارت با آب قرار داده تا جوش آید . ظرف حاوی سفیده ها را داخل آن گذاشته و به زدن ادامه می دهیم تا مایه داغ شود آنگاه مایه را در صورت تمایل با کمی رنگ آغشته کرده داخل قیف می ریزیم و بر روی کاغذ گلهای دلخواه می زنیم. فر را یک لحظه روشن کرده سینی را داخل آن قرار می دهیم و فر را خاموش می کنیم و حدود 6 تا 8 ساعت به همان صورت داخل فر خاموش بماند . شیرینی خشک شده و آماده است ، از کاغذ جدا کرده در ظرفی می چینیم .
| |
|