نتايج مطالعهاي جديد نشان ميدهد: بيماراني که بلافاصله بعد از تشخيص ابتلا به سرطان از روشهاي مراقبتي آرامبخش و تسکيندهنده در کنار درمانهاي سرطاني استفاده ميکنند، تقريبا سه ماه بيشتر از کساني که تنها از مراقبتهاي سرطاني بهره ميبرند، زندگي ميکنند.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دکتر جنيفر تمل از بيمارستان بوستون در اين رابطه گفت: استفاده از شيمي درماني بيشتر، براي گروه دوم نيز هيچ تاثيري در اين نتايج ندارد و اين در حالي است که استفاده از روشهاي مراقبتي آرامبخش ميتواند تا حد زيادي روي مراقبت از بيماران تاثير بگذارد.
بيش از نيمي از بيماران مبتلا به سرطان ريه در زمان تشخيص بيماري، داراي بيماري غيرقابل درماناند و در کمتر از يک سال جان خود را از دست ميدهند.
مراقبتهاي آرام بخش پزشکان، پرستاران، کارگران اجتماعي، متخصصان تغذيه و حتي پيشوايان ديني که در کنترل درد و درمان بيماريها کمک ميکنند را شامل ميشود.
در اين رابطه محققان اعلام کردند: اين روش زماني به کار ميرود که پزشک مطمئن شود بيمار کمتر از 6 ماه ديگر جان خود را از دست ميدهد و هيچ روش درماني جوابگو نيست.
محققان در اين مطالعه که بر روي 151 بيمار که به تازگي ابتلاي به بيماري آنها تشخيص داده شده و به انجام رسيده بود، دريافتند افرادي که از اين نوع مراقبتها برخوردار بودهاند، حدود 3 ماه بيشتر از سايرين زندگي کردهاند.