معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي كردستان با تأكيد بر اهميت پژوهش، گفت: تحقيقات دانشجويي عاملي مؤثر براي ارتقاي سطح علمي است.
به گزارش سرويس پژوهشي ايسنا، دکتر عطاءالله حيدري درمراسم اختتاميه دومين كنگره پژوهشي دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي غرب كشور در تالار ابنسيناي دانشگاه علوم پزشكي كردستان با اعلام اين مطلب، اظهار داشت: تحقيقات دانشجويي از اهميت خاصي برخوردار بوده به طوري كه در اولويت نخست برنامه و سياستهاي دانشگاهها قرار گرفته است.
وي افزود: آموزش و پژوهش دو مقوله بسيار مهم و مجزا از هم نيستند، چرا كه در كنار يكديگر دو بال پرواز دانشگاه علوم پزشكي هستند.
معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي كردستان در ادامه هدف از برگزاري اين كنگره را ترغيب دانشجويان به تحقيق و پرسشگري و همچنين تلفيق آموزش و پژوهش عنوان كرد.
حيدري افزود: در اين كنگره دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي استانهاي لرستان، كرمانشاه، همدان، ايلام، قزوين و كردستان در تمام رشتههاي پزشكي، پيراپزشكي و پرستاري شركت داشتند و حتي از ساير استانهاي كشور نيز مقالاتي به دبيرخانه كنگره ارسال شده بود.
وي اظهار كرد: از 250 مقاله ارسالي به دبيرخانه كنگره، 30 مقاله به صورت سخنراني و 66 مقاله به صورت پوستر توسط داوران انتخاب شدند.
معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي كردستان در ادامه با اشاره به اينكه زمان دانشجويي بهترين فرصت براي انجام يافتههاي پزشكي است، تصريح كرد: دانشجويان بايد سعي كنند با ارتقاي مهارتهاي پژوهشي و آموزشي خود داشتههايشان را افزايش دهند.
حيدري افزود: نشان دادن توانمندي دانشجويان و انتقال يافتههاي آنان و آشنايي با آداب و فرهنگهاي مختلف استانهاي كشور از ديگر اهداف دومين كنگره دانشجويي غرب كشور بود.
وي بر حمايت مادي و معنوي از پژوهشهاي محققان و پژوهشگران تاكيد كرد و افزود: فراهم آوردن زمينههاي اشتغال در حوزه پژوهش، استفاده بهينه از پژوهشهاي پژوهشگران، حمايت از افراد مستعد پژوهش از طريق تشويق و ترغيب آنها، فرهنگسازي در راستاي استفاده بهينه از پژوهش و نهادينه كردن اين مساله از ديگر اقدامات موثر در امر پژوهش و تحقيقات دانشجويي است.
حيدري در پايان خاطرنشان كرد: دانشجويان بايد محيط دانشگاهي را مغتنم بشمارند و از زمان آن بهترين استفاده را ببرند.