رييس پژوهشكده نانوتكنولوژي دانشگاه سيستان و بلوچستان گفت: با حمايت ويژه رياست جمهوري توانستيم جزو كشورهاي مطرح در زمينه نانوتكنولوژي باشيم و اكنون بايد پا را فراتر بگذاريم و از مرحله توليد علم به توليد ثروت برسيم.
دكتر امين بهزادمهر در گفتوگو با سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه سيستان و بلوچستان، افزود: اين مهم به خاطر تحولي كه در ساختار مولكولي هر محصولي ميتواند دخالت كرده و آن را به سمت دلخواه پيش ببرد، مورد استقبال كشورهاست و كشورهاي صنعتي سرمايهگذاري زيادي در اين زمينه انجام دادهاند.
وي ادامه داد: توليد اين محصولات ميتواند موجب صرفهجويي در هزينه و ايجاد ارزش افزوده در كشور شود.
بهزادمهر اضافه كرد: كاربرد اين علم در توليد مصارف بخشهاي مختلف صنعتي و پزشكي بسيار زياد است و ميتوانيم يافتههاي علمي را به نقطه صنعتي برسانيم.
وي گفت: با برنامههاي انجام شده و نيروي انساني جوان و كارآمد توانستيم اين علم را به مرحلهاي برسانيم كه حرفي جديد براي گفتن داشته باشيم.
رييس پژوهشكده نانوتكنولوژي دانشگاه سيستان و بلوچستان افزود: اين اولين تجربه موفقي بود كه انجام شد، اما متاسفانه با وجود توليدات و يافتههاي علمي در اين زمينه از لحاظ صنعتي كردن اين علوم نسبت به بسياري از كشورها عقب هستيم.
بهزادمهر اظهار كرد: اگر سرعت توليد علم به ثروت در كشورهاي پيشرفته و توسعه يافتهتر را با كشورمان مقايسه كنيم، اين روند توليد علم به ثروت، خيلي بيشتر از روند كشور ماست.
وي بيان كرد: بايد بپذيريم كه تاكنون تجربهاي در اين زمينه نداشتهايم، ولي اكنون ميتوانيم اين توليد علم را به ثروت تبديل كنيم.
بهزادمهر اضافه كرد: در كشور ما به كاربردي كردن يافتههاي علمي كمتر پرداخته شده است و ميطلبد تا اين فاصله را كم كنيم و بيشتر تاكيدمان بر روي توليد ثروت باشد.
دانشيار دانشگاه سيستان و بلوچستان در ادامه گفت: در پژوهشكدهها تلاش ميشود تا با استفاده از روشهاي مختلف طرح را تا مرحله نيمه صنعتي برسانيم و لازم است در اين زمينه با مديران صنعتي نيز تبادل نظر داشته باشيم تا در مورد كاربردي شدن طرح به اطمينان دست يابيم.
بهزادمهر خاطرنشان كرد: لازم است در پژوهشكدههاي نانو كه تاكنون كميت مدنظر بوده، بيشتر روي كيفيت طرح توجه شود و از نيروي انساني توانمندي كه در اختيار داريم، استفاده بهينه كنيم.