مديرعامل باشگاه پيام خراسان رضوي گفت: يا از حضور در ليگ دسته اول انصراف ميدهيم و يا با بازيکنان اميد خود ادامه ميدهيم.
محمود صفايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، با اعلام اينکه جلسه سه شنبه شب کميته انضباطي باشگاه با وساطت شورابي، سرپرست تيم تشکيل نشد، اظهار کرد: قرار بر اين است که اگر بازيکنان در تمرين عصر پنجشنبه حاضر شدند، تنها دو سه نفر از سر دسته اعتصابگران را اخراج کنيم در غير اينصورت يا با بازيکنان اميد ليگ را ادامه خواهيم داد و يا از حضور در ليگ دسته اول انصراف ميدهيم.
وي افزود: در صورت حضور در تمرينات نيز، بازيکنان جريمه خواهند شد و به طور حتم از مبلغ قرارداد آنها کم ميشود و اين مساله را به هيات فوتبال استان هم اعلام کردهايم چون آنها کار بدي انجام دادهاند و ما با کسي تعارف نداريم.
صفايي گفت: من که مطمئنم با اين اوضاع و با اين تيم به ليگبرتر صعود نخواهيم کرد چون اصلا اين تيم براي صعود بسته نشده است و به همين دليل با اميدهايمان مدارا خواهيم کرد.
وي خاطرنشان کرد: ناراحتي من از اين است که اينقدر براي سفرهاي تيم و تهيه امکانات هزينه ميکنم اما در نهايت آنها در مقابل تيم انتهاي جدول هم بازي را واگذار ميکنند و نميتوانند سه امتياز را بگيرند.
مديرعامل باشگاه پيام خراسان با بيان اينکه از خدا ميخواهم که يک نفر بيايد و تيم را از من بگيرد، گفت: هر کس براي گرفتن پيام بيايد، دستش را ميبوسم اما هيچکس دلش به حال اين تيم نميسوزد و همه شعار ميدهند.
صفايي ادامه داد: بازيکنان تيم هم عدهاي هستند که تنها نام فوتباليست را يدک ميکشند و تلاشي براي تيم نميکنند مثل گلر تيم که شنيدهام جزو اولين نفرات در اعتصاب براي تمرين نکردن بوده و اگر اين موضوع صد درصد برايم به يقين تبديل شود، او را اخراج خواهيم کرد چرا که خود او يکي از دلايل عدم صعود پيام به ليگ برتر در فصل گذشته بود.