استاندار خراسان رضوي گفت: افشين داوري، مديرکل تربيت بدني استان ميماند و شايعات رفتن او صحت ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خراسان، محمود صلاحي در حاشيه ديدار اعضاي باشگاه ابومسلم و پرسپوليس خراسان در جمع خبرنگاران در پاسخ به اين سوال که آيا خبر پيشنهاد سازمان تربيتبدني به مديرکل تربيتبدني استان خراسان رضوي براي حضور در فدراسيون دووميداني و رفتنش از استان صحت دارد، تصريح کرد: در خصوص اين پيشنهاد بياطلاعم اما داوري، مديرکل تربيتبدني استان هست و خواهد بود و قصد رفتن هم ندارد حتي اگر خبر اين پيشنهاد صحت داشته باشد.
وي در ادامه در خصوص وضعيت باشگاههاي حرفهاي استان خاطرنشان کرد: باشگاههاي استان ما اکثرا خصوصي هستند و توان رقابت با باشگاههاي بزرگ دولتي را ندارند و باشگاهداري خصوصي نيز در کشور ما جا نيفتاده و تمام بار مالي باشگاهها بر روي دوش يک نفر ميافتد که به عنوان مالک تيم شناخته ميشود، بنابراين مديران استان تصميم گرفتهاند از کمکهاي دولتي براي حمايت از بخش خصوصي استفاده کنند.
صلاحي افزود: در جلسه هيات دولت در جريان سفر سوم استاني به خراسان رضوي، مقرر شد كه بخشي از بودجه فرهنگ استان به ورزش اختصاص يابد و ما از اين رديف بودجه به تيمهاي استان کمک کنيم ضمن اينکه از صنايع استان نيز درخواست کمک داريم.
وي ادامه داد: استان خراسان رضوي با 6 ميليون نفر جمعيت داراي بيشترين جمعيت پس از تهران است و تيمهاي ما بايد از اين مزيت استفاده کنند و بايد در کشور حداقل در رتبه دوم باشيم؛ براي رسيدن به اين جايگاه از هيچ کمکي به ورزش خودداري نميکنيم و از مديرکل تربيتبدني استان هم خواستهايم نقش خود را در ارتقاي جايگاه ورزش استان پررنگتر کند و ما هم از آن حمايت خواهيم کرد.
استاندار خراسان رضوي تصريح كرد: به مديرکل ماموريت دادهايم پيگير بودجه يک درصد سهم ورزش باشد و از آن به تيمهاي استان کمک کند.
وي خاطرنشان کرد: از تمامي صنايع و همچنين بخش گردشگري استان خواستهايم که به کمک تيمهاي استان بيايند و نقشي در ورزش بر عهده بگيرند؛ بخش گردشگري ميتواند براي کاهش هزينههاي تيمهاي ورزشي، هزينهاي از آنها طلب نکند.
صلاحي در پاسخ به سوالي در خصوص قول سال گذشتهاش به هواداران فوتبال در استان براي حضور يک تيم در ليگبرتر فوتبال گفت: قولي در اين خصوص نداده بودم و تنها گفته بودم تلاشم را براي اين کار انجام خواهم داد، ما تمام تلاش خود را براي کمک به تيمهاي فوتبال استان ميکنيم اما مشکلات آنها خيلي زيداد است و از سال 86 بدهي دارند؛ بهبود وضع فوتبال استان نيازمند همتي همه جانبه از طرف همه است.
وي تاكيد كرد: صنايع و تمام ادارات بايد به کمک بيايند زيرا مشکلات فراواني وجود دارد.
استاندار خراسان رضوي همچنين در خصوص صحبت هاي مسوولان باشگاه پيام مبني بر اينکه استانداري تاکنون به قولهاي کمک به اين تيم عمل نکرده است، گفت: من هيچ قولي ندادهام ولي ميخواهم به اين تيم کمک کنم و اين کار را ميکنم و در چند روز آينده جلسهاي هم با مسوولان و بازيکنان اين تيم خواهم داشت.