رييس جهاد دانشگاهي گفت: با گذشت سي سال از عمر اين نهاد بايد با بهرهگيري از فرهيختگان جهادي و تجربيات جهادگران باسابقه به بازخواني فعاليت ها پرداخته شود كه مطمئنا اين بازخواني در تصميمگيريها و برنامهريزيهاي آتي تاثير به سزايي خواهد گذاشت.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر محمد حسين يادگاري در بازديد از مجموعه جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصيرالدين طوسي فعاليتهاي صورت گرفته در اين واحد را كارهايي اساسي و پايهاي خواند كه فناوريهاي بومي را در حوزههاي مربوطه به كشور هديه كرده است.
وي در اين بازديد كه حدود پنج ساعت به طول انجاميد از قسمتهاي مختلف و محصولات توليد شده اين نهاد از قبيل فرستندههاي پر قدرت راديويي و اكسايتر ديجيتال، آردياس توليدي گروه فرستنده، سيستمهاي كنترل تردد و انواع موانع فيزيكي توليدي گروه كنترل تردد و شيشههاي هوشمند و ارگانيك، سيستم هوشمندسازي ساختمان، هوشمند سازي كنتور برق ساختمان و سامانه موقعيتياب خودرو كار گروه نانو تكنولوژي و همچنين از گروه آيتي و مركز تلفن (ippbx) بازديد و بازديد از قسمت ماشينهاي الكترونيكي و قدرت به روز شنبه آينده موكول شد.
يادگاري در حاشيه اين ديدار طي سخناني كوتاه با ابراز خرسندي از دستاوردها و محصولات اين واحد اظهار داشتند: بايد تمام تلاش خود را در شناساندن هر چه بهتر فعاليتهاي جهاد دانشگاهي به كار ببنديم.
وي در اين زمينه به طرح ساجد اشاره كرد كه در آينده نزديك به اجرا درخواهد آمد.
يادگاري با تقدير از فعاليتهاي جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصيرالدين طوسي در زمينه بومي سازي فناوري تاكيد كرد: فعاليتهاي جهاد دانشگاهي به ويژه در حوزه فرهنگي بايد به صورتي باشد كه تحولات اساسي در دانشگاه ايجاد كند و بر اساس انتظارات رهبر معظم انقلاب اسلامي مورد بازبيني قرار گيرد.