خسرو والي زاده گفت: فوتسال ايران با حسين شمس به آخر خط رسيده و از اين بيشتر رشد نخواهد كرد.
والي زاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دررابطه با صحبتهاي اخير حسين شمس و انتقاد از او در راديو ورزش اظهار كرد: متاسفانه شمس از آنجايي كه جايگاه افراد را نميداند با همه توهين آميز صحبت ميكند. من بيش از 30 سال است كه در ورزش هستم اما تا به حال با كسي با اين ادبيات صحبت نكردهام.
وي با انتقاد از شمس ادامه داد: متاسفانه شمس در مورد تيم ملي فوتبال هم صحبت كرده و اين تيم را زير سوال برده است. به نظر من كميته انضباطي بايد از شمس توضيح بخواهد. اين مايه تاسف است که سرمربي يک تيم در يک فدراسيون در مورد تيم ديگر چنين توهين آميز صحبت کند ضمن اينکه اصولا حرفهاي من ارتباطي به تيم ملي فوتبال نداشت . من در آن برنامه در راديو از جايگاه كارشناس راديو صحبت كردم . اگر اقاي شمس واقعا برنامه اي براي آينده فوتسال حداقل براي 4 سال بعد دارد، اعلام كند اما وي متاسفانه هميشه با فرافکني کارهايشان را جلو مي برند. در ضمن من آن قدر منطقي هستم كه اگركسي از من درست انتقاد كند صحبتهاي او را بپذيرم و حرفهاي خودم را اصلاح كنم، اما متاسفانه شمس با اينگونه رفتارها بيگانه است.
والي زاده با بيان اينكه فوتسال ايران با حسين شمس به آخر خط رسيده گفت: شمس فكر ميكند كه بهترين مربي براي تيم ملي فوتسال است در حالي كه اينگونه نيست و خيليها شايستهتر از وي هستند. با وجود شمس فوتسال ما بيشتر از اين رشد نخواهد كرد. به نظر من فوتسال ايران با شمس به آخر خط رسيده است و نياز به خون جديدي در رگهاي تيم ملي احساس مي شود.
وي ادامه داد: من هيچ گاه يادم نميآيد كه به كسي بي احترامي كرده باشم. هميشه با احترام نظراتم را گفته ام و اگر هم انتقادي بوده به صورت منطقي مطرح کرده و صحبت هاي منطقي طرف مقابل را هم شنيده ام. اما شمس با فرافكني و بي ادبي ميخواهد حرفش را به كرسي بنشاند. او حتي به راديو ورزش هم توهين كرده است. البته من راجع به راديو ورزش هيچ صحبتي نميكنم زيرا مردم بايد درباره اين رسانه محترم و عملکرد آن نظر بدهند اما بايد بگويم كه شخصيت ايشان به هيچ عنوان در شان سرمربي تيم ملي ايران نيست زيرا هر فردي در اين پست ابتدا بايد شخصيت و ادب داشته و انتقادپذير باشد و به نظر من دانش فني در درجه بعدي است. خدايش بيامرزد پرويز دهداري معلم اخلاق را که او هم زماني سرمربي تيم ملي اين کشور بود.
والي زاده گفت: من در سال 98 مدير رسانهاي تيم ملي در جام جهاني بودم ، بيش از 30 سال در ايرنا و چندين سال در راديو تلويزيون و نشريات مختلف كار كرده و هميشه سعي کرده ام با متانت ، ادب و اخلاق با همه، حتي افراد جوان تر از خودم برخورد کنم. من اين موضوع را همين جا خاتمه مي دهم زيرا بيش از اين وقت پاسخ دادن به اينگونه افراد را ندارم. آرزوي همه ما پيروزي و کسب افتخار در فوتسال و همه رشته هاي ورزشي با مربياني است که خود "معلم اخلاق" باشند.