وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاكيد بر اينكه نميخواهيم شاهد در جا زدن باشيم گفت: آمار نشان دهنده رشد در تمام عرصهها است.
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدمحمد حسيني در مراسم اختتاميه چهارمين جشنواره و نمايشگاه بينالمللي رسانههاي ديجيتال با بيان اين كه دوشنبه شب مراسم اختتاميه جشنواره رضوي در مشهد برگزار شد، اظهار كرد: در آن جشنواره نيز بيش از 80 درصد رشد آثار را نسبت به سال گذشته شاهد بوديم به طوري كه نزديك به 70 هزار اثر در جشنواره امسال رضوي شركت كردند.
وي گفت: تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله زيادي داريم و در خور جايگاه ايران است كه پيشرفتهاي بهتري حاصل كنيم زيرا بايد نگاه ما نگاهي جهاني باشد و نبايد تنها به نيازهاي داخلي پاسخ داد.
او با اشاره به شور و احساسات مردم لبنان و استقبال از رييس جمهور در سفر به اين كشور، همهي اين دستاوردها را از عنايت خداوند دانست و اظهار كرد: اگر مردم لبنان يكپارچه از رييس جمهور شجاع ما استقبال كردند به دليل مجاهدتهايي است كه تاكنون در جمهوري اسلامي ايران انجام شده است.
حسيني افزود: پايداري و پايمردي كه از ايران شروع شده، در حال گسترش به تمام جهان است. به طوري كه اگر ديگر كشورها در جنگ با دشمنان سريع تسليم ميشدند با ديدن هشت سال دفاع مقدس ما مقاومت را آموختند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به برگزاري هفدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها اشاره و تصريح كرد: در اين جشنواره نيز با رشد قابل توجهي مواجه هستيم، در نمايشگاه سال گذشته هزار و 250 نشريه و خبرگزاري حاضر بودند كه اين رقم امسال به بيش از 24 هزار خواهد رسيد. اين رشد در آثار رسيده به جشنواره نيز قابل مشاهده است به طوري كه امسال بيش از 13 هزار اثر به دبيرخانه جشنواره رسيده كه در مقايسه با رقم 5 هزار اثر سال گذشته، رشد بيش از دو برابر داشته است.
به گفته او از آنجا كه نام جشنواره بينالمللي است، بر حضور كشورهاي مختلف تاكيد شده است تا به اين ترتيب با فضاي ايران آشنا شوند و تبليغات منفي را با حضور خود باطل شده ببينند. همين موضوع باعث شگفتي آنهايي ميشود كه در نمايشگاههاي مختلف به ايران ميآيند. به طوري كه از ما ميخواهند نمايشگاه رسانههاي ديجيتال را در خارج از كشور نيز برگزار كنيم.
حسيني تاكيد كرد: در كنار برگزاري نمايشگاههاي داخلي بايد نيازهاي كشورهاي همسايه را ببينيم تا بتوانيم با برآوردن آنها عرصهي صادرات را بيش از پيش توسعه دهيم.
وي با بيان اينكه در هيچ زمينه و عرصهاي ايستا نبوده و دچار وقفه نيستيم خاطرنشان كرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تنها زمينه را براي ارائه خدمات ايجاد ميكند و همواره دست نياز به سوي همه دراز كرده است.
او با اشاره به چهارمين نمايشگاه و جشنواره رسانههاي ديجيتال از افزايش بازديدكنندگان و فروش و استقبال از نمايشگاه بهعنوان نشانه پيشرفت در عرصهي اين نوع رسانه ياد كرد و افزود: نميتوان به دنياي متنوع فنآوري و ديجيتال بيتفاوت بود و بايد در آن پيشرفت كرد و از مواهب آن بهره گرفت.
وزير ارشاد همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به عملكرد رييس جمهور كشور در به چالش كشيدن جهان غرب در مواضعشان تاكيد كرد: غربيها گذشته چندان قابل دفاعي ندارند كه طلبكار ميشوند. شواهد جنايات گذشته آنها هنوز وجود دارد و اين وظيفه هنرمندان ماست كه آنها را براي همه عرضه كنند.
وي تاكيد كرد: در دنيا حرف براي گفتن بسيار داريم و گوش شنوا براي سخنان ما زياد است و اين تنها مسلمانان را شامل نميشود، زيرا در سفر لبنان همهي اقشار آن كشور ميخواستند ايران از آنها حمايت كند و رسيدن به اين نقطه همه از لطف ائمه اطهار و حضور امام رضا (ع) در ايران است.
او در بيان علاقه ايرانيان به اسلام با تاكيد بر اينكه ايران با جنگ در قادسيه و مدائن فتح نشد بلكه با ديدن رحمت اسلام مردم با تمام وجود آن را پذيرفتند و به آن افتخار ميكنند گفت: در هشتمين جشنواره رضوي آثاري بدون تكرار و بديع ديديم زيرا ائمه اطهار دريايي پايان ناپذيرند و تكرار در دنياي آنها معنا ندارد.
وي كه در ميلاد امام رضا (ع) سخن ميگفت به گروه واقفيه كه شامل افراد مورد وثوق امام موسي كاظم (ع) ميشدند اشاره و اظهار كرد: اين گروه بعد از شهادت امام موسي كاظم (ع) منكر شهادت ايشان شدند و هفت امامي باقي ماندند و به امامت امام رضا (ع) گردن ندادند. امروز نيز ميبينيم بعضي فكر ميكنند اگر كسي در كارنامه سياسي خود به امام خميني (ره) خدمت ميكرده است، بايد الان نيز مردم به او ارادت داشته باشند، در صورتي كه اين صحيح نيست.
وزير ارشاد افزود: امام خميني (ره) وقتي به بني صدر حكم نخست وزيري ميدادند گفتند كه تا زماني كه در مسير اسلام هستيد و آن حكم مطلق نبود. از اين موارد در تاريخ بسيار داريم اما آن گونه كه بايد از سوي هنرمندان به آن پرداخته نشده است، شايد هنرمندان ما با تاريخ اسلام خوب آشنا نشدهاند.