معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني در آستانه اعزام تيم ملي جوانان به مسابقات قهرماني آسيا با هدف ايجاد انگيزه در بين مليپوشان اين تيم به هر يك از آنها 5 سكه طلا هديه كرد و گفت كه پاداش قهرماني تيم ملي جوانان در اين رقابت ها نيز محفوظ خواهد بود.
به گزارش ايسنا؛ اعضاي تيم ملي فوتبال جوانان به همراه كادرفني، علي كفاشيان و مهدي تاج رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال، مهدي محمد نبي دبيركل و فريدون معيني رئيس كميته جوانان اين فدراسيون صبح روز پنجشنبه با حضور در دفتر سعيدلو با وي به ديدار و گفتوگو نشستند.
معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني در اين ديدار با تاكيد بر اينكه آينده روشني پيش روي ورزش و عليالخصوص فوتبال ايران است خطاب به بازيكنان تيم ملي فوتبال جوانان گفت: بسيار خوشحالم كه امروز در جمع جواناني با نشاط، پر تلاش و با انگيزهاي مثل شما هستم. براي همه شما آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم كه با تلاش خود زمينه مسرت و شادي ملت ايران را فراهم آوريد.
وي همچنين با تمجيد از اقدامات اخير فدراسيون فوتبال افزود: خوشبختانه فدراسيون فوتبال طي ماه هاي اخير برنامه ريزي مطلوبي را تدوين و زمينه موفقيت آينده اين رشته را فراهم كرده است. بنده شاهد تلاش مسئولان اين فدراسيون هستم و بر اساس گزارشيهايي كه اخيرا كفاشيان ارائه ميكند، متوجه شدم كه اين فدراسيون با توجه به زيرساختها و ساماندهي تيم هاي پايه مسير خوبي را طي ميكند.
سعيدلو در ادامه خطاب به بازيكنان و كادر فني تيم ملي جوانان با تاكيد بر اينكه ملاك اصلي براي ما عزت و بزرگي نظام مقدس جمهوري اسلامي است، تصريح كرد: همه مسابقاتي كه شما در آن حاضر ميشويد امتحاناتي است كه قطعا در طول زندگي بارها و بارها آن را تجريه خواهيد كرد. براي ما بسيار مهم است كه شما در اين امتحانات مرام، معرفت، اخلاق و بزرگواري را سر لوحه كارهاي خود قرار دهيد و شكي نيست كه كسب موفقيت در اين راه بسيار پر ارزش و زيبا خواهد بود.
وي همچنين با اشاره به رقابت مليپوشان واليبال ايران در جريان رقابت هاي واليبال قهرماني جهان مقابل ايتاليا اظهار كرد: همه ملتهاي دنيا در اين ديدار نظم، انضباط و اقتدار واليباليستهاي ما را ديدند. اين تلاش آنها باعث افتخار همه مردم ايران بود. به شخصه از عملكرد آنها رضايت دارم ولي اعتقادم بر اين است كه واليبال ايران در اين ديدار از جانب داوري مظلوم واقع شد.
معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني افزود: امروز تاكيد ميكنم كه شما تا آخرين لحظه از تلاش دست بر نداريد و گمان نكنيد كه اگر تا دقايق پاياني از حريف خود پيش بوديد برنده آن ديدار هستيد. خوشبختانه امروز كل جامعه ورزش براي پيشرفت اين مقوله بسيار اساسي و مهم تلاشي مضاعف ميكنند و مطمئن هستم كه آيندهاي روشن پيش روي ورزش و عليالخصوص فوتبال ايران است.
سعيدلو همچنين پيام تبريك رهبر معظم انقلاب به مناسبت موفقيت سليمي در رقابتهاي وزنهبرداري قهرماني جهان را باعث افتخار جامعه ورزش كشور دانست و افزود: اينكه رهبر فرزانه انقلاب جامعه ورزش را مورد عنايت خود قرار مي دهند، نشان از رضايت ايشان از روند كنوني ورزش كشور دارد و اين كمال خوشحالي و افتخار ماست. ايشان با اين اقدام خود مسير و خط آينده ورزش را براي ما روشن و زمينه موفقيت هاي آينده ورزش را فراهم آوردند.
وي در پايان رمز موفقيت ورزش را حضور و تلاش مستمر در تمامي عرصهها دانست و افزود: دنياي ورزش امروز كار جدي ميكند و ما نيز نبايد عقب بمانيم. فدراسيون فوتبال تمامي مقدمات را فراهم كند و شما نيز فقط به دنبال بهترينها باشيد. من اعتقاد دارم كه نمره همه شما بايد 20 باشد و اين 20 بودن موفقيتهاي مستمري را به دنبال خواهد داشت.
پيش از اين نيز عليكفاشيان و علي دوستي رييس فدراسيون فوتبال و سرمربي تيم ملي فوتبال جوانان نيز گزارشي از فعاليتهاي اخير خود ارايه كردند.