معاون امور مطبوعاتي و اطلاعرساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از تخصيص غرفههايي براي بررسي جنگ نرم در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها خبر داد و گفت: در نمايشگاه امسال عملكرد رسانههاي غربي و رسانههاي داخلي در حوزه جنگ نرم را بررسي كرده و نمايش ميدهيم.
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدعلي رامين با بيان اين كه نمايشگاه از سوم تا دهم آبانماه در محل مصلاي بزرگ امام خميني (ره) برگزار ميشود اظهار كرد: در نمايشگاه امسال دو جنبه بينالمللي و علمي نشريات به ويژه نشريات علمي جهان اسلام تقويت شده است. همچنان كه رسانههاي مستقل جهان نيز در اين جشنواره حضور دارند.
او ادامه داد: با توجه به بازسازيهاي مصلي ممكن است تا زمان برگزاري فضاي گستردهتري از شبستان را در اختيار داشته باشيم اما چون هنوز وضعيت ساخت و ساز قطعي نشده از امكاناتي كه هست در اختيار غرفهها قرار ميدهيم.
وي افزود: از آنجا كه ممكن است فضا محدود باشد، هرچه سريعتر رسانهها براي در اختيار قرار گرفتن غرفه ثبتنام كنند و درخواست خود مبني بر مساحت مورد نياز را اعلام كنند زيرا ممكن است مجبور شويم براي دادن غرفه اولويت ثبتنامهاي انجام شده را لحاظ كنيم.
معاون وزير ارشاد در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره به جسارت به ساحت مقدس قرآن كريم گفت: در نمايشگاه امسال در اين مورد به ضرورت عمل ميكنيم و اگر نشريات قرآني كاري خاص انجام دهند و داوطلب باشند غرفههاي ويژهاي را در اين باره به آنها اختصاص خواهيم داد.
رامين افزود: معتقديم حركت جنايببار، توطئهآميز و در عين حال ابلهانه عليه مقدسات جامعه بشري، حلقهاي از اقدامات سابق صهيونيستها و مستكبران عليه اسلام و موحدان اديان توحيدي است.
او ادامه داد: در جامعه انساني، قرآن صامت را كه مباني، اصول و جهتگيريهاي كلان و آرمانهاي اساسي را مشخص ميكند در كنار قرآن ناطق كه در هر زمان حجت خدا و وليامر مسلمين است، داريم.
وي تاكيد كرد: قرآن ناطق پيش از تهاجم به قرآن صامت مورد خدشه و تضعيف قرار ميگيرد اگر امروز گروهي جنايتپيشه به سوزاندن مقدسترين كتاب آرماني اقدام ميكنند، در ادامه تخريبهايي است كه طي سالهاي اخير عليه قرآن ناطق زمان يعني شخص امام خامنهاي انجام دادند.
به گفته معاونت امور مطبوعاتي فتنه سال گذشته در ايران كه با سازماندهي جريانهاي صهيونيستي از خارج و داخل تدارك ديده شد، زمينهاي براي اقدام اخير قرآنسوزي در آمريكا بود.
او ادامه داد: به هم پيوستگي اين مسائل را بايد رسانههاي آگاه و هوشمند ما به جامعه بشناسانند تا بتوانند اينگونه توطئهها را خنثي كنند كه اگر اين هوشمندي نباشد و اجازه دهيم جرياناتي از داخل و خارج عليه نائب امام زمان (عج) فضاسازي كنند و ما سكوت كنيم، ميتوانيم انتظار داشته باشيم مقدسترين كتاب الهي برروي زمين از اهانتهاي آنها مصونيت داشته باشند.
* واكنش رامين به تحريف تيتر سخنانش در يك نشريه
رامين در واكنش به شيطنت يك ماهنامه در تحريف تيتر سخنان خود تاكيد كرد: روحانيت ولايتمدار محور جامعه و حاكميت اسلام است.
او ادامه داد: كارتل گسترده مطبوعاتي و رسانهيي كه امروز در اختيار يك نهاد خدمات شهري است، نبايد با تحريف حقايق و تخريب شخصيتها، بهانههايي را براي معارضان با دولت تهيه و تدارك ببينند.
به گفته او يك نشريه اخيرا با تحريف سخنانش در تيتر مجله خود درباره ضرورت تقويت مسجد به عنوان مركز ثقل فعاليتهاي سياسي ـ اجتماعي كشور، با انتخاب تيتر "روحانيت به مسجد بازگردد" به دنبال القاي اين برداشت بود كه از نظر معاون مطبوعاتي وزير ارشاد روحانيت بايد عرصه سياسي را رها كند.
رامين ضمن انتقاد از اين شيطنت رسانهيي كه از سوي برخي رسانههاي مخالف دولت و بعضا ضد انقلاب بهرهبرداري شد، تصريح كرد: از آنجا كه اساس جامعه و حكومت ما اسلامي است، حضور روحانيون به عنوان اسلامشناسان و عالمان ديني در همه عرصههاي عمومي مملكت يك اولويت و بلكه ضرورت اجتنابناپذير است. روحانيت پيروي ولايت و حامي مقام امامت حلقه اصلي پيوند امت اسلامي به امام خامنهاي است.
رامين با اشاره به مصاحبهاي كه اخيرا با يكي از ماهنامهها داشته است، تاكيد كرد: در همان مصاحبه آمده است كه اگر مسجد آن جايگاه اصلي خود را در جامعه اسلامي بازيابد و بتوانيم از اين ظرفيتهاي اجتماعي كه به مسجد رجوع ميكنند، استفاده بهينه ببريم، قطعا جاي خالي را كه احزاب و NGOها ميخواستند پر كنند و هرگز نتوانستند در جامعه اسلامي ما پايگاه اجتماعي پيدا كنند، مسجد ميتواند اين جاي خالي را به خوبي پر كند و نيازهاي اجتماعي را تامين و منافع ملي را در سراسر جهان گسترش داده و تقويت كند.
وي تاكيد كرد كه اساس پيشنهاد او پيوند ميان مساجد دنيا با طلايهداران جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك راهكار ديپلماسي عمومي بوده است.
معاون امور مطبوعاتي وزارت ارشاد درباره نقش دولت و مجلس در ترويج فرهنگ ديني گفت: بيتالمال مسلمين دست هر فردي كه باشد، سهم عموم مسلمانان است؛ مراجع عظام كه سهمي از بيتالمال را در اختيار دارند، بايد آن را براي ترويج اسلام و تامين نيازهاي مسلمين و ساير امور شرعي مصرف كنند.
او ادامه داد: بودجه عمومي هم كه در اختيار دولت است، بايد در مسير تعالي مسلمين، گسترش اسلام و تامين بستري مناسب در جهت فعاليتهاي مفيد و موثر حوزههاي علميه، مراكز ديني و به ويژه مساجد كه كانون اصلي جامعه اسلامي به حساب ميآيند، مصرف شود؛ در اين بين هيچ تفاوتي ميان علما، كارگزاران حكومت و سايرين نيست و همه بايد در خدمت به اسلام و در ذيل پرچم ولايت، به انجام وظيفه اسلامي خويش در گستره جامعه مسلمين بپردازند.