رييس اتحاديهي هتلداران استان تهران همكاري نكردن سازمانهاي ذيربط براي شارژ سفركارت را از جمله دلايل موفق نبودن اين طرح در كشور دانست.
محمدعلي فرخمهر در گفتوگو با خبرنگار بخش گردشگري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: سازمان ميراث فرهنگي روي طرح سفركارت اقدامات و زحمات زيادي انجام داد و همهي هتلداران بهعنوان متولي اين امر، سهمي را كه براي اجراي اين طرح داشتند، انجام دادند و قراردادها را بستند.
وي ادامه داد: ادامهي كار به نهادها و سازمانهايي برميگردد كه بايد در اين زمينه بودجهي كارتهاي سفر را از طريق بانك سپه تأمين كنند؛ ولي مراكز رفاهي، وزارتخانهها و سازمانهاي ديگر همكاري لازم را انجام نميدهند. وگرنه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كار خود را انجام داده است، زمينهاي بسيار مهم را در اين زمينه فراهم كرده و بار مالي زيادي را متقبل شده، همچنين اقدام به برگزاري همايشهاي چندساله كرده است.
او بيان كرد: با ما بهعنوان دارندگان واحدهاي اقامتي در سطح كشور رايزنيهايي انجام شده است و پس از امضاي قراردادها، هتلها تخفيفهايي را در اين زمينه اعمال كردند. پس از آن، سازمانهاي ديگر بايد وظايف خود را در اين زمينه انجام ميدادند، ولي همكاري نكردند.
رييس اتحاديهي هتلداران استان تهران مانع اصلي را براي موفق شدن طرح سفركارت، ندادن پول از سوي سازمانها به كارمندان براي سفر دانست و گفت: هتلها تا سقف 40 تا 50 درصد در سفرها به مسافران تخفيف ميدهند. البته بايد در كارتها پول باشد كه نيست.
وي راهكار اصلي براي برطرف شدن موانع بهمنظور موفق بودن طرح سفركارت را تأمين پول كارمندان از سوي سازمانها، مراجع و نهادها بهمنظور سفر آنها دانست.