فرهاد رمضانی ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1259 از ایشان سپاسگزاری شده : 134 امتیاز : 63504 Registration date : 2008-10-23
| عنوان: راه های مبارزه با ترس السبت أبريل 17, 2010 2:30 am | |
| راه های مبارزه با ترس:
۱- از هر پیشداوری نابجا پرهیز کنید و از خصلتهای زشتی چون حسادت ، نفرت و دشمنی دوری گزینید.
۲- خود را ارزیابی کنید و برای خود احترام قائل شوید به قول ارد بزرگ : نخستین کسی که در برابرش باید کُرنش کنی خویشتن خویش است .
۳- دوست داشتن ، سبب راندن ترس می شود ، ترسی که روان را تاریک می سازد. عشق و ترس دشمن یکدیگرند.
۴- حسود ترسوست چون فاقد اعتماد به نفس است و برای خود ارزش قائل نیست.
۵- ضمیر باطن هر اندیشه ای را در خود نگه می دارد تا روزی ان را ظاهر سازد، به ان عشق و اطمینان و ایمان و اراده و شادمانی بدهید.
۶- بر هر ترسی می توان غلبه کرد، حتی اگر از سر تا پا را به لرزه در اورد، به شرط اینکه ایمان بیاورید که افکار اسمانی در سردارید.
۷-اگر به وسوسه های ترس تسلیم نشوید و اجازه ندهید زندگی نفسانی تان را اشغال کند در ان صورت از ان کاری ساخته نخواهد بود.
۸- ترس معلول فکر خود شخص است، تحت سلطه ان قرار نگیرید.
۹- هیچ راهی در ضمیر به بن بست نمی رسد، بهره گیری از فکر مثبت و عقل ما را ازهر ورطه ای نجات خواهد داد.
۱۰- ترس را با ترس نمی توان مغلوب کرد، رودر روی ترس بایستید و از ان نهراسید.
۱۱- فکرتان را از ترس پاک سازید و با روشن بینی و خردمندی یورش های ترس را خاموش کنید . | |
|
فرشته بیژنی ORODIST ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
تعداد پستها : 1705 سن : 41 آدرس : Sweden.Stockholm از ایشان سپاسگزاری شده : 484 امتیاز : 63989 Registration date : 2008-10-26
| عنوان: رد: راه های مبارزه با ترس الجمعة مايو 14, 2010 3:02 pm | |
| سعی می کنم سعی می کنم نترسم اما گاهی ناگهان حس می کنم برق داره منو می گیره مثل وقتی که یه موجود چندش آور مثل سوسک رو می بینم واقعا یه جوری میشم | |
|
یلدای اول ORODIST
تعداد پستها : 112 از ایشان سپاسگزاری شده : 6 امتیاز : 58191 Registration date : 2008-12-21
| عنوان: رد: راه های مبارزه با ترس السبت يونيو 12, 2010 8:31 pm | |
| مطلب آموزنده ایی بود ممنون آقای آذر | |
|