دوست خوبم ! تو بهترین نقاش دنیا هستی! حتی اگر تا کنون هیچ نقاشی نکشیده باشی.
اگر با من همراه شوی خواهی دید که نقاشی کردن چه ساده است.
اولین قدم پیدا کردن ایده هایی جدید برای کار است. یکی از آن ها را من برایت می گویم:
آیا تا به حال به شکل تمساح توجه کرده ای؟ آیا در فیلم های مستند به زندگی او دقت کرده ای؟ تمساح در زیر آب پنهان می شود و تکان نمی خورد و فقط کمی از سر و پشتش بیرون از آب است. وقتی بی حرکت می شود سایر حیوانات فکر می کنند یک تکه سنگ از آب بیرون زدها ست. گله های گاو میش و یا گوزن و یا ... وقتی برای نوشیدن سرشان را به آب نزدیک می کنند او ناگهان با دهان بسیار بزرگ و صدها دندان درون آرواره هایش یکی از آنها را می گیرد و به داخل آب آورده و می بلعد!! بله او آنها را با استخوان و پوست و ... می بلعد! چه ترسناک! نه؟!
اما حیات وحش اینگونه است دیگر...
آیا می دانی حیوانی به آن بزرگی چگونه درون شکم تمساح هضم می شود؟ تمساح پس از اینکه یکی از حیوانات بزرگ را بلعید سراغ صخره ها می رود و شروع به خوردن آنها می کند!! بله او باید تعداد زیادی سنگ بخورد. واقعاً چرا؟ مگر می شود؟ درون شکم او شبیه به یک آسیاب است که فقط سنگ آسیاب کم دارد. او قلوه سنگ ها را می خورد تا درون شکم او استخوان حیوانات خرد شده و هضم شوند. به همین علت تمساح ساعتهای زیادی بعد از شکار چیزی نمی خورد تا غذایش به آرامی هضم شود.
اکنون اگر به ظاهر تمساح نگاه کنید متوجه می شوید یکی از دلایل شباهت او به سنگ و صخره چیست؟! شما اکنون می توانید از این موضوع عجیب و هیجان انگیز نقاشی هایی کشیده و برای من بفرستید.
دوست تو، مرکز آفرینشهای هنری
http://www.kpf-khr.ir/faaliyat/%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%87%D9%86%D8%B1%DB%8C/%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B4%DB%8C/tabid/216/Default.aspx